Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágnesz11

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zajlanak egy óriáscég felvételi vizsgái. Már csak nyolcan maradtak. Végső tesztként összezárják őket egy ablaktalan szobába, és lefektetik a versenyben maradás szabályait. A vizsga (Exam) , egy vérbeli thriller de  pszichésebb fajtából. Mikor megláttam a címet nem…..
Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. A filmet amennyire vártam úgy…..
Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat?  A sztori végül is semmi újat nem mutat (Elrabolva),  Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik, egyetlen nyom egy lakókocsi.  A…..
Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkosügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy…..
Patrick Orbera ünnepelt futballsztár - volt. Ezt sikeres edzői karrier követte, de utána elindult a leejtőn inni és drogozni kezdett így elvesztette lányát és a munkáját is. Ha visszeretné kapni a lányát állást kell találni, amiben segítséget is kap. Egy kis szigetre kerül és…..
Portia (Tina Fey) a Princeton Egyetemen felvételi biztosként dolgozik, és a középiskolákat járja a jövendő hallgatókat tájékoztatva. Az egyik középsuliban azonban összehozza a sors a fiával, akit még régen örökbe adott… Nem hiába késett ez a film fél évet az…..
Több mint három évtizede foglalkoztat minden amerikait a kérdés: "Ki ölte meg Kennedyt?" 2013.november.22-én volt pont 50 éve annak, hogy az egyik leghíresebb amerikai elnök John Fitzgerald Kennedy merénylet áldozata lett. Rengeteg dokumentumfilm, cikk illetve mozifilm foglalkozik ezzel…..