Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jean Paul Amondó

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta elindult ez a blog kaptam hideget is meleget is bőven. A legtöbben azt firtatják, hogy lehete-e egyszerre két embert szeretni, úgy igazán, vagy csupán elhidegültem a férjemtől, és ez az egész a váláshoz vezet, majd megint monogámok leszünk valaki mással. Nincs kristálygömböm, nem látom a…..
Teszteld le, átprogramozta-e már az agyad a pornó? Olyan életet szeretnék, amit élvezek, szeretnék boldog lenni. Amikor reggel felébredek, azt akarom érezni, hogy ez egy szép, új nap, ami tele van izgalmakkal, örömmel, aminek minden percét élvezhetem. Vonzódni szeretnék a páromhoz, intelligensnek,…..
Jean Paul Amondó 2015.12.22 09:04:53
A cikk valótlanságok halmaza, mert azt írja, hogy a pornó hosszú távon összeegyeztethetetlen a boldog párkapcsolattal.
Ezt nem csak hogy cáfolni tudom, de pont az ellenkezőjét tapasztaltam: a pornó segít fenntartani a párkapcsolat színvonalát. Reggeli rutinomhoz tartozik, hogy általában ébredés után kicsapom pornóra, így nem zavar egész nap a tele patron érzés. Ez már így volt mielőtt a párommal megismerkedtem volna. Hosszú távú párkapcsolatban pl. évtizedes viszonylatban úgy lehet védekezni a monotonitás és beszürkülés ellen, hogy az igazi szexet a párunkkal ritkább de különleges alkalomként éljük meg, amikor mindketten beleadunk mindent mint első randikon, és nem pedig rendszeres monoton házastársi tevékenységként éljük meg. Ami legfontosabb, hogy a párom is így látja, a nők sem szeretnek ürítőcsészék lenni.
A valódi szex közé eső időszakban meg a pornó segít az egészségügyi ürítésben. Hosszú távon ugyanis különválik a valódi és színvonalas párkapcsolati szexre való igény és képesség a szimplán élettani alapon érzett napi szintű késztetés generálta ürítési igénytől.
Ne felejtsük el megemlíteni, hogy a napi ejakuláció főleg ülőmunkát végző férfiaknál 70%-al csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát!
Az ilyen cikkeket egyenesen károsnak tartom, mert bűntudatot próbálnak plántálni az emberekbe és megpróbálják beléjük súlykolni, hogy szarul élnek.
Vannak tévhitek, amik behálózzák a társkeresést manapság függetlenül attól, hogy az ember online, vagy éppen hagyományos módon keresi a társát. El kell ismerni sok esetben van valóságalapja ezeknek a sztereotípiáknak, de a többségükre az igaz, mint a legtöbb városi…..
Jean Paul Amondó 2015.07.29 12:37:08
Női evolúciós program:
-30-35 éves korig: minél több alfahímmel (férfiak 10%-a) vagy annak látszó tahóval lefeküdni, gyereket csinálni, férfiak 90%-át észre sem venni.
-30-35 év felett:nézni egy megfelelő egzisztenciával rendelkező férfit a korábban észre sem vett 90%-ból, aki biztos támasz, eltartja a családot, segít felnevelni a gyereket.

A felsorolt sztereotípiákat vegyük most sorra:
>igénytelen cicanadrágosok.
Sok igazság van benne, az elvált gyerekes anyuka a legjobb éveit szétszórta az alfa pasiknak, 35-40 felett erősen hízásnak indul, igénytelenedik, lustul.
>Apára hajtanak.
legkevésbé jellemző, ami jellemző, hogy az apától elvárható erőforrásokért és biztonságért hajtanak.
>Csak a pénzedre hajt, mert más nem érdekli
Lásd előző, de extrém esetben lehet a céljuk a vagyon megszerzése. ebben segít nekik az új ptk, lásd élettársi tartás törvényt, aminek eredményeképpen egy év együttélés után kivághatnak saját házadból.
>Soha nincs ideje randizni
Ez hol probléma, dunát lehet rekeszteni velük.
>Azért van egyedül, mert egy igazi lúzer
Olyan értelemben igen, hogy csak az ösztöneire hallgatott párválasztáskor, nem mérte jól fel a partnere hosszútávú kapcsolatra alkalmasságát, ezért van egyedül. Cserébe szemrebbenés nélkül otthagy ha fellángolnak a hormonjai, és viszi a vagyonodat is.
>Bármire képes egy kiadós dug@sért
Ez a legnagyobb tévedés, melynek sok férfi áldozatul esik.
A férfiak nagy része nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a nők többségében az életkorral csökken a libidó. sok férfi azért vállal be még gyerekes anyukákat, mert azt hiszi, hogy cserében el lesz látva puncival, ha már fiatal korában észre sem vették a nők. Ez akár igaz lehet az ismerkedési fázisban míg tart a beetetési időszak, de aki kifog egy gyerekes anyukát, akinek csak az erőforrásai miatt kell, az pinát csak szökő évente fog látni, miután nyeregbe került a csaj, aztán verheti a fejét a falba, hogy más gyerekét neveli, eltart egy családot, és nem kap érte semmit.
Komoly válság alakult ki Japánban, azon egyszerű oknál fogva, hogy a jelek szerint az embereket egész egyszerűen nem érdekli a szex. A jelenségnek már neve is van: sekkusu shinai shokogun, azaz cölibátus szindróma. A probléma súlyosabb, mint elsőre hangzik. (fotó: pixabay.com /…..
Jean Paul Amondó 2015.07.08 09:12:57
@A megvalósult amerikai ólom..: A nagy többségre ráillik, és itt az volt a kérdés, hogy tömegek, japán fiatalok miért viselkednek úgy ahogy.
Jean Paul Amondó 2015.07.08 09:18:43
@Lucretia/My Reflection: "A környezetem nem győzött szörnyülködni, amikor megtudták, hogy miféle (mások számára) érdektelen, láthatatlan alakokba lettem szerelmes 90-60-90 alakkal, menő diplomával, stb."

Szerintem vagy jócskán felülprezentálod magad, vagy nem kicsit kiszínezted a történteket. De ha mégis igaz lenne, lehet azért is, mert a pasik hosszú távon gondolkodtak, a szerelem meg ugye hamar elmúlik...
Kutyust vagy cicust magunkhoz venni nem csak akkor mulatságos, amikor a kisállat még kölyök, cuki és játékos. A felelősség az első pillanattól az utolsóig szól, és kedvencünkkel nem pusztán házőrzőt vagy társat, hanem családtagot is nyerünk magunknak. Éppen ezért észbe…..
A középkori kolostor feltárása során különös dologra bukkantak Oxfordban. Az egyik apácát arccal lefelé temették el. A Littlemore zárdát 1110-ben alapították és 1525-ig működött, amikor is udvarházzá alakították át. Az épület ma is áll, jelenleg pub működik benne.…..
Magyarországon a szakemberhiányra a cégek többsége úgy tekint, mint egy körülményre, amelyre nincsen hatásuk és inkább folyamataikat egyszerűsítik, vagy éppen alacsonyabb hozzáadott értékű feladatokat vállalnak. ManpowerGroup Éves Tehetség Felmérés 2015 Újabb csúcsot…..
Odakint tombol a vihar. És bennem is. Végtelenül szomorú vagyok, s elcsigázott. És reményvesztett. Tehetetlen, értetlen, felháborodott, kétségbeesett. Lassan azt érzem, hogy a „privát” mindennapok élményei és sikerei ellenére valamiféle zsákutcába taszított furcsa…..
Bárkivel előfordulhat, akármennyire is aktívnak és egészségesnek tudja magát, hogy egyszer csak  azt veszi észre, hogy nehezére esik bekötni a cipőjét, és légszomja támad már egy-két emeletnyi lépcsőzéstől is. Ha rádöbben, hogy fogynia kellene, ennek legkézenfekvőbb módja az aktivitás növelése, a…..
Halálos fenyegetést kapott az ISIS-től a texasi dzsihádista terrortámadást követően a Mohamed-karikatúra kiállítás egyik főszervezője, Pamela Geller, aki az American Freedom Defense Initiative vezetője is egyben. Az Iszlám Állam barbár módon próbálja megfélemlíteni az…..
Április elején olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy miért ne nézzen az ember pornót. S mivel ez ihletett meg a bejegyzésem megírására, én is 10 okot igyekszem felsorolni az ellenkezőjéről. Örülök, hogy egyre nagyobb az aktivitás a blog facebook csoportjában, s Ti is…..
Jean Paul Amondó 2015.05.17 15:15:06
@devilstrueface: Ki mit mennyire él át, az függ a fantáziája fejlettségétől. Viszont már a gondolatától is visszahúzódna a répám mint csiga a házába, hogy igaziból be kéne tenni egy prostiba. Sajnos túl képzett vagyok hozzá, hogy bevállaljam. Ezzel szemben egy pornószinésznőre lehet úgy gondolni mint egy szomszéd csajra.
Jean Paul Amondó 2015.05.17 20:46:15
@DocBulywood: Senki nem mondta, és én sem, úgyhogy hülye vagy, üjjél le. Részemről látok különbséget a "volt előtte valakije" és a hivatásos között, ha te nem, akkor az a te szegénységi bizonyítványod.
Felejtsétek el a kockahasat! Új módi van: a dad body (apa-test) hódít. Nem kell sok hozzá, csak sörhasat növeszteni. Persze, azért az sem árt, ha gazdag vagy! Tudományos kutatások bebizonyították, hogy ugyan a nők előszeretettel mustrálgatják a kidolgozott testű pasikat,…..
Mindenki szeret a győzteshez húzni, így még 2014-ben is csak úgy nyomakodtak a hírességek Orbán Viktor mögött, ha beszédet mondott saját közönsége előtt. A korábban minden gátlás nélkül biodíszletnek állt emberek közül ma már sokan másként emlékeznek a közelmúltra. A…..
Jean Paul Amondó 2015.05.13 15:38:59
Bár az utóbbi időben a futás az egyik legtrendibb mozgás, mégsem kötelező mindenkinek futnia, aki szeretne a szabadban, eszközök nélkül sportolni: a gyaloglás is hatékony és egyszerű, próbáljuk hát ki! A gyaloglás annyira elemi mozgás, hogy már pici gyerekként elsajátítjuk,…..
Októberben változtattunk az étrendünkön (viszlát cukor, rizs, fehérliszt, helló teljes értékű növényi táplálékok!), emellé kis feleségem valami sportot is keresett, miután megállapítottuk, hogy neki a futás nem jön be annyira. Így talált rá a nordic-walkingra, amit szerintem joggal és találóan…..
Jean Paul Amondó 2015.05.11 12:57:40
@rrroka: Néztem a videókon, jó nagyokat lépnek, sarokkal csapják le a lábukat, amitől fokozottabb a térdkopás és a térdizület elhasználódása.
Éppen hogy inkább káros, mert egy természetesen kialakult mozgásdinamikát tesznek tönkre a botokkal és a természetesnél nagyobbra erőltetett lépésközzel.
Aki egészségesen akar gyalogolni, az átlagosakat lépjen, és iparkodjon szaporán szedni a lábait.
Ez az egész nordic walking egy élelmes sportszergyártó által kitalált műsport, el kell adni a cuccokat, ennyi.
(A szerző se nem harmincas, se nem szingli. Húszas évei legvégén jár, ám sok e körbe sorolható barátja, ismerőse van, akikért tenni akar, akiket szeret, s akiket valóban sokra értékel, nagyra tart, sokukat egyenesen példaképének tekint, vagy épp felnéz rájuk…) A mai…..
Jean Paul Amondó 2015.05.05 13:57:36
8-10 év alatt a legjobb kapcsolat is ellaposodik szexuális értelemben.
A mai emberekbe belesulykolják az életmód újságok pszichiáterei, hogy a jó kapcsolat egyik alapköve a jó szex, és emiatt túlzott jelentőséget tulajdonítanak a szexnek.
Sokan ezért a szexuális érdeklődés alábbhagyását már egyből párkapcsolati problémaként definiálják maguk előtt, és igyekeznek hozzá rontani a párkapcsolat egyéb tényezőit is, pedig azt leszámítva egyébként remekül működnek az egyéb dolgok..
Pedig az elvárt vagy gépies rutin szexnél még a szexnélküliség is jobb, mert az az időszak legalább tele lehet várakozással és építkezéssel.
Mivel pedig olyan nincs, hogy valaki 10+ éven túl is a partnerével folyamatosan remek teljesítményt tud hozni a szexben, ezért azok számára akik a szexnek mint párkapcsolati tényezőnek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak, kódolt a bukás.
Ugyanakkor sok férfi számára a szex a stresszoldás és kikapcsolódás egy formája is egyben, ezért igényt tartanának a rutinszerű szexre, amellett, hogy az egójukat is csapásként éri, ha a nő x év után már nem akar kétnaponta szexelni. A feminista korszellem meg ugyebár azt mondja, hogy a nő ne viselkedjen ürítőcsészeként, csakis a ritka de minőségi szex a megfelelő. Mindezek miatt komoly válságba kerülnek a kapcsolatok, mert női részről elvárt a családfenntartás és pénzkeresés, ugyanakkor a férfi számára ez már nem éri meg miután óhatatlanul beköszönt a kapcsolat 6-8+ éve után a krónikus punciaszály.
Faterblog 4. Lecke: Bélszél 2015.05.04 14:13:10
Nagyon fontos a megfelelő komfortérzet, aminek az alapja a fizikai "jól" lét. Például a táplálkozástól, az alvástól, mozgástól és a megfelelő ürítés egyensúlyaitól kifejezetten jól vagyunk. Ezeket majd később fiziológiai szükségletnek hívjuk, és még sok minden mással…..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
Mióta világ a világ, az emberek szeretnek könnyen pénzt keresni, ezért az ügyeskedő bankárok, brókerek és a munka nélkül, szerencsejátékkal vagy „jó befektetéssel” pénzét megsokszorozni igyekvő keményen spóroló kisemberek tulajdonképpen ugyanannak az illúziónak a…..
Jean Paul Amondó 2015.04.19 15:34:29
@legeslegujabbkor: A pénz jobban megtartja értékét a tulajdonosánál, mint ellopva, ezt kell szem előtt tartani, mielőtt balgaságában másra bízná az ember. Akinek nincs annyi esze, hogy biztonságos tárolási formát találjon a megtakarításának, az jobban jár, ha magára költi, mint hogy idegenre bízza. az aranyas kincsesláda is jobb ötlet mint klozetpapírokat venni rajta, vagy befektetés címén szélhámosoknak adni.
A pénzed soha ne add ki a kezedből, ha nem akarod, hogy ellopják, ennyi.
Olvasónk igen nehéz helyzetben él három kiskorú, iskolás gyermekével. Egy házat szeretnének, amelyet szívesen törlesztenének részletekben. Aki tud, segítsen! Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az…..
Egy nagyon fiatal kínai lány, Li Enxi (15) Zhengzhouból, Henan tartományból ezernyi és átfogó plasztikai műtétje után úgy tűnik megállás nélkül tölti fel - néha "kicsit" Photoshopolt -  képeit a kínai közösségi oldalakra amivel persze nem kis vitát gerjeszt internetes…..
Jean Paul Amondó 2015.04.12 21:30:52
@viccmeister: Be se engedném az ágyamba, így nem kéne kidobni.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Jó napot kívánok Tisztelt Munkahelyi Terror!   Felmerült egy ilyen…..
Anyukámat magán kívül találtam, nem volt magánál. Mint kiderült, egész nap nem kapott folyadékot és a nap még mindig tűzött rá. Az ágyban betakarva, ruhástól feküdt. Az arca tűzpiros volt. Tisztelt Praxis!   2011. legforróbb júniusa. Édesanyám, aki Alzheimeres beteg,…..
Jean Paul Amondó 2015.04.10 00:43:32
@Tempus.Anh: "Lázat nem kórházi osztályon kezelnek."

Talán a zöldségesnél, vagy az autószerelőnél?