Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladiladi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos napjainkban is sokan hordanak még szőrmét, pedig semmi szükségünk rá, máshogy is védekezhetünk a hideg ellen. Pont ezért ma már csak luxuscikk, státusszimbólum. De vajon mit akar üzenni az az ember magáról, aki egy halott állat bundáját viseli? Nekem semmi jó nem jut róla eszembe, a…..
ladiladi 2019.07.25 15:00:48
@Hogyan szeressük jól az állatokat?:
FB-re nem járok. A meddig él(het) egy csincsilla meséket ismerem.
Tehát konkrétan: hány csincsilláról tudod BIZONYÍTOTTAN állítani, hogy megélt 20 évet?
(Kép: nepszava.hu) A múlt hét híre kétségkívül a Budapest-Belgrád vasút kivitelezéséről szóló döntés volt, amiről 24 óra leforgása alatt kiderült, hogy a változatosság kedvéért Mészáros Lőrincnek fog milliárdokat fialni. A Fidesz szerint szakmai döntés született. Ha azonban megkapirgáljuk az…..
Ass blaster Brexit 2019.04.21 10:24:59
Nem volt szándékomban írni erről. Az utóbbi időben viszont annyi orbitális baromság kering a britekről hogy miért léptek ki az Unióból hogy  muszáj egy kicsit más megvilágításba helyeznem a dolgokat. Olyanokat hallani hogy még midig nem tudták túltenni magukat a gyarmatbirodalmuk elvesztésén, sőt…..
ladiladi 2019.04.24 00:03:43
@Én de genere Mi:

Gondosan elolvastam, hogy mit írtam. Nem látok ilyen állítást. Te mégis ezt látod.
Vajh miért?
ladiladi 2019.04.23 22:14:29
@N. Barbie:
"Ha megallitok 100 fideszest talalomra az utcan, es megkerdezem miert szavazott a fideszre, hany lesz olyan, amelyik 5 ertelmes, sajat gondolattal meg tudja indokolni, ne adj Isten, adatokkal, szamokkal alatamasztani (itt nem a hazug fideszes sikerpropaganda szamokra gondolok) es hany lesz olyan, amelyik azt mondja, hogy azert mert sorosmigransbrusszelballib? Oszinten!
Az en tippem erre, hogy max 10 az elobbi, es 90 az utobbi."

Akkor most áruld el azt is, hogy nem fideszes szavazóknál milyen arányokat vizionálsz!

Szerintem ugyanis náluk is kb. ez lenne a helyzet.

Az, hogy ez benned fel se merül, jól mutatja az elfogultságodat.
Blogunkon belül egy új sorozat kívánunk indítani, amelyben a különböző olaszországi levéltárakban található magyar vonatkozású iratokból „mazsolázunk”. Ennek köszönhetően olyan ismeretlen gyöngyszemeket tudunk közreadni, amelyek ha nem is rengetik meg alapjaiban eddigi ismereteinket, ám új színt…..
ladiladi 2019.02.10 13:37:02
@==T==:

Ez a rövidlátás mintapéldája. Török Bálintékat se tudta legyőzni, hogyan védett volna meg a töröktől?
A galériába a teljesség igénye nélkül szerepelnek a mai vidéki napilapok online kiadásainak címlapjai. Egy hír mindegyiken ugyanaz, ugyanott van a címlapon, ugyanaz a szövege, mindene, és egyszerre élesedett. Kellett nekem kérni, ugye...
ladiladi 2018.12.16 19:24:22
@pofán verjük a lipsiket oszt jonapot: "a balodali ujsagokat is pont igy szerkesztik"

SIXX-nek pont ez a baja. Utánozzák őket. Volt kitől tanulni.
Ilyen sem volt még, legalábbis én nem emlékszem hasonlóra: az évek óta egyeduralkodó Mokka egy korcsoportban kikapott egy korábban lesajnált kábeltévés műsortól. Nem az MTVA-tól vagy az RTL-től, hanem az atv Start című műsorától. Nem tudom, jelent-e ez valamit a jövőre nézve, azt sem, hogy ez egy…..
ladiladi 2018.12.15 17:54:38
@Kronenbourg: "RTL-nek és az ATV-nek nincs hitelességi problémájuk"

Tenálad lehet hogy nincs. Én a szelektív tálalást mindegyiknél utálom.
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
ladiladi 2018.01.23 13:21:48
@Mark Bolt:
Az UPC digitális kábeltévéje ezt akár ma is megtehetné (a többit nem ismerem).
Vitasd meg velük.
Idén év végén került bejelentésre, hogy az immáron a Fidesz Idők (leánykori nevén Magyar Idők) kedvencévé lett jobbikos Morvai Krisztina hamarosan búcsúzik a politikától. Örömhír. Aktivitása arra szűkült a hosszú évek során, hogy a Budaházy György Fanclub védnökévé avanzsált, illetve próbálta…..
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Egyiptom az újságírók egyik legnagyobb börtöne – hívta fel a figyelmet a Riporterek Határok Nélkül szervezet az egyiptomi elnöknek, Abdel Fattah el-Sisi-nek írt nyílt levelében, amelyben több tucat fogvatartott újságíró szabadon engedését követeli. A párizsi székhelyű szervezet tavaly áprilisban…..
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
A közszolgálati televízió már egy ideje 1984-ből sugároz: életlenül ácsorognak a háttérben a nemzeti együttműködést eláruló köztisztviselők, a nép ujjongva fogadja az autópályadíjat, a norvég gyíkemberekre lecsap a TEK, Angela Merkel pedig a kamerák előtt vall szerelmet…..
ladiladi 2015.02.03 11:36:53
@InteriorLulu:

Azért remélem azt már nem akarod állítani, hogy 5% + a reteknél, az elmúlt 2 hóban, az Vikikének 1 millióba került? Mert rögtön kapsz egy díszdoktorit.
Az első bécsi döntésre emlékeztek a DAC ultrái. Elszabadultak a nacionalista indulatok a Facebookon. Érik Szlovákiában is a szkenner, nem bírtak magukkal a Dunaszerdahelyi AC ultrái, politizáltak egy kicsit. A DAC-Senice mérkőzés 38. percében (érted, 1938) molinót feszítettek…..
Szerencsétlen Sutka felcserélte a szart a fosra, amikor a kilencvenes évek boszniai háborújából elmenekült, éspedig a Gáza-övezetbe. Hozzáment egy palesztin férfihez, bizonyos Abu Salehhez és az Al Jazeera tudósítójának elmesélte, hogyan éli meg családjával a legújabb…..
ladiladi 2014.07.18 13:34:17
@messi24: "Izrael sosem támadott. Soha."

Hallottál te már Der Jaszinról? A Haganáról? Az Irgunról? A Stern csoportról?
ladiladi 2014.07.18 15:14:11
@I_Isti:

Meg arról is, hogy az Irgun beolvadt a Haganába.
Miközben a magyar politikusok többsége végleg belebolondult a 30 milliós Magyar Birodalomról szóló álomba, a magyar közvélemény Bosznia után már Szerbia és Bulgária elfoglalásáról álmodozott, addig Hungária szláv népei reménykedve várták a trónörökös hatalomra…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult, rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. *  Lánczi…..
ladiladi 2014.04.03 18:23:47
@unionista: "ezért repült rájuk a jobboldal"

A baloldal meg természetesen ezért nem repült rájuk sosem, különösen a 2004-es népszavazásban, ugye?
Ivo Sanader volt horvát kormányfőt elsősorban Robert Ježić üzletember tanúvallomása alapján mondták ki bűnösnek a Mol-INA-vesztegetési ügyben és ítélték 10 év börtönre. A vád szerint Sanader részére a kialkudott tízmillió euróból ötmilliót Robert Ježić egyik svájci…..
A BBC megbízásából egy ügynökség összehasonlította 23 európai főváros idén novemberi, lakossági villanyárait és eggyel kevesebb főváros gázárait. (Ebből a statisztikából Helsinki kimaradt.) Az átlagárak alapján Zágrábban a 12. legdrágább a villanyáram, míg Budapesten…..
Kilenc éve, te jó ég, kilenc éve történt. A rendszerváltás utáni időszak talán legsúlyosabb mélypontjaként, jól kiszámított politikai nyerészkedés és máig vérlázító bendősoviniszta hangulatkeltés hatására a nemzet egyik fele a másik fele ellen szavazott. Azóta a sebek…..