Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ápozitív

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Tegye fel a kezét, aki sosem járt még úgy, mint az igen tisztelt olvasó! Az asztalos késik, hónapok óta nem fejezi be a munkát, a megrendelő meg csak fizet és türelmesen vár, aztán megint fizet és megint vár. De most már sem fizetni, sem várni nem akar. Az egyetlen szerencséje, hogy a…..
Ápozitív 2019.09.18 07:49:27
@a lekvár neve puffin: Egy jó tanács: Olvasd el a 2007. évi CXXVII. törvény 6.§-át, értelmezd és a saját érdekedben maradj csendben!
Ápozitív 2019.09.18 10:18:43
@a fekete krindusz: Muszáj idekeverni, mert ott definiálják az üzletszerűség fogalmát, és az üzletszerű tevékenység alapesetben áfaköteles (persze alanyi mentesség és tárgyi mentességek vannak ez esetben is).
Tanítani kellene a „Hogyan szúrjunk ki másokkal” című tréningen ezt a technikát!..
Ápozitív 2019.02.28 14:11:40
@FCUK5: Véded a védhetetlent, a legalja vagy. Harminc ezüstkopekért!
Az a hangsúly, te jó ég! De hisz a kérdésben benne volt a válasz...- Volt elnökhelyettesként el tudja képzelni azt, hogy mondjuk éveken keresztül ez nem tűnt fel, nem került nyilvánosságra, nyilván érdekelt benne, aki eltussol, érdekelt benne, akinek eltussolták valamilyen…..
Ápozitív 2013.11.27 23:11:41
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!: A revizor által leírt adócsalási mód az ún. körhinta csalás egy formája. Könyvtárnyi irodalma van. Persze ez a szellemdús Zimömennek nem számít, és nem áltatom magam, hogy sikerül meggyőznöm. A vakhit ellen érvelni felesleges.
Ápozitív 2013.11.28 00:04:43
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!: Elárulok egy titkot: Nem csak pénzért lehet kommentelni. Azt, hogy Horváth András blöfföl-e, konkrétan nem tudom, de az biztos, hogy az áfacsalás létezik. Akik ezt politikai okokból nem próbálják megszüntetni, de legalább is csökkenteni, azok a jövőnket játsszák el. Ha te ezért tapsolsz nekik, lelked rajta.
Ápozitív 2013.11.28 13:55:16
@csibigabi: A kutyáddal beszélj ilyen ilyen hangnemben, öreg! A többes számról: Én a magam véleményét írom egyszerű NAV-alkalmazottként, de ehelyet magánemberként. Elárulom, én is láttam sok mindent, amit Horváth András leírt. A politikához sosem volt semmilyen szinten közöm, undorodom tőlük, mert a hazámból egy élhetetlen trágyadombot csináltak. Vau, én ugattam!