Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corrado83 (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a minisztérium alábbi közleményét szó szerint vesszük, akkor a leendő UBER-sofőröknek hivatásos jogosítványt kell váltaniuk, a budapestieknek ezen felül sárga fóliával kell bevonniuk az autójukat, taxamétert kell szerelni bele, és ha ez még nem volna elég, a hagyományos…..
- avagy az ösztönök harca - A tudósok szerint evolúciósan hajlamuk van rá, hogy őket vegyék feleségül. Noha ösztönösen vonzódnak az okosakhoz is. Jó kis ellentmondás, ugye? Kezdjük rögtön az elején. Eddig a nőkről hitték, hogy hajlamosak fogni maguknak egy megbízható társat, aki jó apa, s amikor…..
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
Belsőség Heti merítés 2014.08.17 08:15:56
Örök szerelem Úgy egyébként érdemes megbarátkozni a tulajdonosnak a gondolattal, hogy az autó nem annyival megy, amennyivel mi szeretnénk, hanem amennyit éppen bír. Ha húszat, akkor húszat. Mosolygok vezetés közben... Nem szabad megvenni a legolcsóbb példányokat, mind…..
Corrado83 (törölt) 2014.08.17 20:38:26
Joe!
Ha jol szamolom evi 22 ezer kilomtert mentel.
Ami azt jelenti hogy havonta mentel 1800at.
En eleg sokaig hajtottam egy mondeot. Csakhogy en hetente mentem vele 1000 kilomtert.
Ha egyaltalan lehetett vele menni. Nemnhagyta el magat egy szenzor amitol csak ugy felporgott a motor.
Annyi benzint evett hogy at kellett gazositani. Gazbol 16 litert evett telen. Es a legujabb landi renzo lett beleteve nem valami orosz trutyi. A gyorsulast nem tudom hol olvastad 10,8 nak. A kerdeses mondeo 4 ezerig meg sem mozdult. Ott aztan adott egy loketet amivel elment egszen 100ig is :-) de ott mar feltem mert a fek uj tarcsakkal is olyan volt mint ha mano ujjakkal lassitana a kocsi. Ha eppen kedve volt akkor mukodott a futes. Vagy csak mondjuk 4es fokozatban. Az auto alja 8 eves korara olyan rohadt volt mintha beallitottak volna a bering szorosba minden nap.

Astra h 1,7 isuzu motor.... Pfff. Talan a legrosszabb auto amit eletemben vezettem. Es sajnos nem egy napot.
Eloszor is beulve olyan mintha egy koporsoba ulne az ember. Minden kopog mint a step cipo alja. A motor olyan harmat gyenge hogy 120nal kesz teljesen elfogyott az ero. Mindezt az erotlenseget azzal kompenzalta hogy ha tojasokat kepzeltem a pedalok ala sem tudtam leszoritani a dogyasztast varosban 7 liter ala. Ugyanezt produkalta orszaguton.
Fapad az egesz.
Kopogos futomu 3 evesen.
De nem ez a legbosszantobb hibaja.
Hanem hogy a nagy opel gyarban annyira nem voltak kepesek hogy azbelso szelvedot egy uv szuro reteggel bevonjak. Ugyanis ez lathatatlanul kint tartja a meleget. Annyira forro volt az auto hogy a klima semmit nem ert. Mondon ez egy filleres tetel. Szerintem ennel prosztobb nem is lehetne egy autogyar.
Az új pécsi buszok rendelkezésre állása csapnivaló, de azok legalább nem fogyasztják, hanem termelik az üzemanyagot. Legalábbis a helyi sajtó szerint. Megkérdeztük, a Tüke Busz Zrt.-t, hogy mit kell tennie a többi hazai közlekedési cégnek, hogy ők is spórolhassanak az új…..
A Nemzetközi Automobil Szövetség a múlt héten hivatalosan is megerősítette, hogy jövőre a versenyzők már saját rajtszámmal sorakozhatnak fel a rajtrácsra. A szövetség még karácsony előtt várja a pilóták által választott számokat, melyek innentől kezdve végigkísérik őket…..
Corrado83 (törölt) 2013.12.16 18:16:13
A Lotus F1 Team pénteken hivatalosan is megerősítette, hogy a Williamstől átigazoló Pastor Maldonadóval és jelenlegi versenyzőjével, Romain Grosejannal vág neki a 2014-es szezonnak.     Nem nagy meglepetés, hogy Pastor Maldonado kiütötte a nyeregből Nico Hülkenberget,…..
Mark Webber múlt vasárnap Interlagosban méltó búcsút vett 12 szezonos Formula-1-es pályafutásától, hiszen a negyedik rajtkockából indulva megharcolt 42. dobogós helyezéséért. A 37 esztendős ausztrál versenyző Formula-1-es karrierének végállomásán még egy leggyorsabb kört is…..