Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Furik

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
Zoltán Furik 2015.01.04 08:50:54
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Zoltán Furik 2015.01.02 16:00:41
@Félix88: Ha egyszer mész ki évente,akkor igen.
Zoltán Furik 2015.01.02 16:04:16
@Félix88: Anyádat proletározd,fideszbérenc.
Zoltán Furik 2015.01.02 16:30:00
@laslo71: Millió egyéb módon fizettünk eddig is az úthasználatért.
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Nem bánom a műsornak ezt a formátumát, hogy a végét gyorsan ledaráljuk, mivel az X-Faktor már sok izgalmat úgysem tartogatott mostanában. Egy hétvége alatt le lehetett volna zongorázni az utolsó 6-7 adást, de ne legyünk telhetetlenek. Máskor egy hónap alatt fogyatkozott annyit a…..
  Kialakult a 2014-es X-Faktor mezőnye, egy olyan adásban, amiben minden pontosan úgy zajlott, mint eddig, izgalomnak, feszültségnek nyoma annak ellenére nem volt, hogy Istenes Bence magából kikelve üvöltözte végig a műsort, és igyekezett elhitetni a nézőkkel, hogy a stúdióban…..
Zoltán Furik 2014.12.21 15:58:30
@k.tamas: Akkor ne nézd,ne hallgasd!
Egy ajtó a fal mögött, egy kézikamera az operatőr vállán, és látszólag a semmiből előkerülő énekesek. Az ötlet jó, a megvalósítás is, kommentekben lehet találgatni, hogy csinálták.   ..
Brazilokra szórnák az ország pénzét, ez a kiakasztó, nem a vénaszkenner. Hinnénk, már semmin sem lepődünk meg, ami magyar és futball, erre tessék. Mégis mit lehet arra mondani, amikor valaki azzal veri a mellét, hogy nyugat-európai fizetéseket adna az NB1-ben? Orosz Pál pont…..
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
Zoltán Furik 2014.12.14 11:09:33
@Bohócnok: Fene jó izlésed lehet.
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
Zoltán Furik 2014.12.03 19:40:43
@panaszmuki: Irjál még egy pár baromságot,nem adsz enni a gyereknek és ő ezt megszokja,de attól még éhes!
A Bors szerint a tavalyi, ÁLLÍTÓLAG tízmillióra taksált fizetés után idén HA MINDEN IGAZ, DE LEHET CSAK EGY ORDAS NAGY PLETYA AZ EGÉSZ, egy ötössel többet keres majd Tóth Gabi, az X-Faktor legtöbbet mutogatott mentora. A túlmozgásos, hiperaktív kisgyerekre (egyesek…..
Zoltán Furik 2014.11.25 12:41:09
@doggfather: Ez a némber nem híresség,max.hirhedt!
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
Eljutottunk arra a pontra az idei X-Faktorban, amikor tulajdonképpen teljesen mindegy, mi történik a színpadon, mert két-három jó produkció mellett olyan lapos, egyforma, bármiféle katarzist nélkülöző, a mentorok által oly’ szívesen emlegetett érzelmi átvitelt vagy mi a fenét…..
Zoltán Furik 2014.11.16 11:53:18
@amit még megtehetsz: Szerintem meg a bemutatkozó dalánál abba lehetett volna hagyni a versenyt,annyival jobb bárkinél.
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
Olyan mélységeket birizgál ez a műsor, mint még talán soha, és egy motívum annyira hangsúlyos most, hogy érdemes volt rá ezt az egész másfél órát felhúzni. Mondjuk ki, Éva rémuralmáról van szó, és annak sokszínű mögöttes tartalomrétegeiről, amiket Bárdos elegánsan,…..
Zoltán Furik 2014.10.31 17:43:51
@egyemakisszíved: Miért véded ezt a kápónak is extra ribancot?
> Rántsuk le a puccleplet a borozás témaköréről! A Palack jóvoltából mostantól minden héten borszerda, hogy könnyed és közvetlen stílusban a laikusokkal is megismertessük a jó borokat, és hasznos gyakorlati tudást adjunk a kezükbe. Azt például tudjátok, hogy csupán a bor…..
Zoltán Furik 2014.10.23 14:51:52
@altimus: De a tokaji aszú az igazából nem bor,max.desszertbor.
Ismét itt a celebszívató, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Kolosi Péter kedvenc műsora, amiben szimpatikus és kevésbé érdekes celebritásokat küldenek el egy egzotikus országba, hogy ott aztán halálra szopassák őket - kit pénzért, kit meg azért, mert volt olyan hülye, hogy nem…..
Zoltán Furik 2014.10.07 12:12:57
@cinika: Angéla eredetileg fiú.
Gyurcsány Ferenc napjainkban a politikai élet egyik legmegosztóbb szereplője. Lehet szeretni, lehet utálni, de ritka az az ember, aki közömbös a személye iránt. Mi most ezen a blogon mégis közömbösek leszünk, és - a tematikánkhoz illeszkedve - aktuálpolitikától mentesen…..
Zoltán Furik 2014.10.04 08:52:20
@altona: @DR. Smit Pal: Miért nem Orbán székház eladásáról papolsz?
Zoltán Furik 2014.10.04 08:53:18
@Rákász Béla: bla-bla-bla
Via. ..
Zoltán Furik 2014.10.01 13:10:12
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
Nem tudom, ismeri-e a fideszes választópolgár ama népi bölcsességet, hogy ribancból/kurvából lesz a legjobb feleség, de ha esetleg nem, akkor remélem mától egy életre megjegyzi. Úgy hírlik ugyanis, hogy az egykori szépségkirálynőt (akit aktfotói miatt később megfosztottak…..
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
Az autóban történő telefonhasználat 15000-30000 Ft közötti bírságot vonhat maga után. Számtalan telefonhívást kapok reggel az autóban munkába menet. Sajnos régebben elő-elő fordult, hogy a fontos hívásokat felvettem, bár tudtam, hogy veszélyes. Meg is lett az eredmény a…..
Zoltán Furik 2014.06.28 08:32:50
Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ez az egyik legkülönlegesebb eladó ingatlan ma a lakáspiacon. Bár ízlésről ugye nem érdemes vitát nyitni, de ami tény, hogy kevés ennyire különleges, és a piacon valóban ritkán előforduló ingatlant találni az eladó kínálatban. A ház azonban…..
Zoltán Furik 2014.05.30 22:38:44
Na, hát nem megmondtam?! Az áprilisi választásokat - most már bizonyított tény - az MSZP miatt veszítette el a baloldal. Meg nyilván saját maguk miatt is, hiszen elhitték , hogy a szocik az a párt, amelyik a legtöbb támogatót tudhatja maga mögöttés beletörődtek abba, ők…..
Alig telt el egy hét azóta, hogy az Oroszország ellen bevezetett amerikai szankciókra válaszul Dmitrij Rogozin miniszterelnök-helyettes cinikus bejegyzésében a trambulin használatát javasolta az Egyesült Államok számára, ha ki akarnak jutni a Nemzetközi Űrállomásra. Ezzel persze…..