Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shagrath

0 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nekem állandó parám, hogy egyszer rossz számlaszámra utalok valamit, ezért aztán kényszeresen ellenőrzök mindent, sokszor, miközben azt mantrázom, hogy ha nem stimmel a szám a névvel, úgyis visszadobják. De vajon tényleg így van? Olvasónk téves utalálos sztorija apropóján megkérdeztük, és olyan…..
Shagrath 2018.02.24 15:04:28
@room303: lemaradtam. Most csak a Gergo kapta mar meg a penzt,a Beus nem? Vagy dobta a szamlaszam miatt es mar Ildiko van? En mar teljesen ossze vagyok zavarodva.
Hát én nem vagyok jogász, de bármennyire is együttérzek Zimmer Miklóssal, sajnos szerintem a szolgáltatónak van igaza. Legalább is az EDF Démász honlapja szerint (Miklós az EON-nál van, az…..
Shagrath 2015.05.01 08:16:38
@sarostehen: Ha airbnb-n be vagyok regisztrálva és egész nyáron kiveszik 2 napra, akkor menjek át közületbe?
A Sydney Egyetem pszichológia professzora, Dianna Theadore Kenny a közelmúltban készített egy tanulmányt, amely szerint a metal zenészek sokkal korábban haláloznak el, mint a legtöbb egyéb műfaj muzsikusai. Kutatásai szerint a metal zenészek nőként átlagosan 35 évig, férfiként…..
Shagrath 2015.03.27 16:59:00
Shagrath 2015.03.27 18:07:16
UPDATE, MÁR NEM FRISS, ELÉVÜLT TARTALOM! A Shiraz válaszlevele ezen a linken olvasható. Csupa miértes sztori. Miért lehet egy műanyag villával nyitni a szobaajtókat egy puccos hotelben? Miért nem tett a hely lépéseket a vendégek biztonságának növelése érdekében a korábbi…..
A Nevada sivatag, vagyis Nevada állam sivatagos vidéke kicsit sem mondható szokványosnak. Nem csak az itt található különleges gejzír, vagy Las Vegas miatt, hanem mert titkai vannak. Találgatni kezdünk és akárcsak a Bermuda-háromszög, vagy a Nazca vonalak esetében, felébred a…..
A dolog úgy áll, hogy Andor nekiindult Afrikának, ám mielőtt elindult volna, megígérte, hogy rendszeresen bejelentkezik majd az útjáról. A mai az első posztja, melynek érdekessége, hogy nem egyszerűen egy útibeszámoló, második fele ugyanis egy interjú két, Dohában élő és…..
Shagrath 2013.11.07 08:34:35
@diggerdriver: már az indiaiak között is vannak szkinheadek?
V.C. rendszeresen ad fel csomagokat Vaterafutárral, így elég jó rálátása van a Posta rendszerére, ami nagyjából minden 5. alkalommal produkál valamilyen hibát: Egy apró, de sajnos rendszeresen ismétlődő problémával kapcsolatban írok, amivel a Vaterafutár rendszere ajándékoz…..
Shagrath 2013.10.24 12:51:58
Szívmelengető tréfával találkozott Ferenc Ausztriában. A vandansi vendégház tulajdonosa érkezéskor közölte, hogy a visszaigazolt 45,5 eurós szállásdíjon felül lenne még egy 33 eurós takarítási díj is. Szerencsére kéznél voltak a papírok, rajta hatalmas betűkkel, hogy 45,5…..
Shagrath 2013.10.03 11:44:52
A legutóbbi nagydíj hétvégéjén Sebastian Vettel ugyan mindvégig nagyon erős teljesítményt produkált, ezzel együtt szinte mindenkit - beleértve a riválisokat is - sokkolt a vasárnapi futamon mutatott fölénye. Az egykori csapatfőnök, Giancarlo Minardi a pálya széléről követte…..
Naiv biztosítottnál az izmokat mozgató idegsejtek pusztulásával járó halálos betegséget diagnosztizáltak, de még 3 éve simán lehet hátra, úgyhogy az Allianz szerint nem kritikus a betegsége. Ráadásulhogy Stephen Hawking például már 50 éve ezzel él, úgyhogy tényleg nem lehet…..
Attila a Duna Autó szervizébe vitte Hondáját, ahol az első futómű zörgéséből néhány hét alatt 300 ezer forintos kár keletkezett: 9 éves honda CR-V-met vittem a szervizbe mivel zörgött az első futómű (más baja nem volt), vizsgálat után mondták hogy 2 első szilent…..
Bettina két napja küldte be ezt a juhtúrót, ami az eredeti címkéje szerint akkor még csak két napja járt le. Biztos jó volt még: CBA, átdátumozás…. Történetem feltehetően nem egyedi eset. Például, aki szintén vásárolt a veresegyházi CBA "Prima" (a jelzőt inkább nem…..
Shagrath 2013.09.15 10:32:47
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
Shagrath 2013.09.13 06:09:54
Van olyan ember, aki nem ismeri a Get Lucky című Daft Punk-slágert? Ugye, hogy nincs! Ezért fogja most mindenki szakértői füllel megvizsgálni, hogy a két francia vajon tényleg lopta-e az említett dal alaptémáját vagy nem. Történt most ugyanis, hogy valaki ráakadt egy 2011-es…..
Dorcsi statisztikája szerint a 85 km-es távra kiírt 65 perces menetidőt átlagban 10 perccel lépi túl az emelt színtű szolgáltatást nyújtó MÁV. Korai örülni, télen biztos romlani fog ez az eredmény: Saját tapasztalatomat szeretném megosztani Veletek, bár ez a jelenség még…..
Indulás előtt negyedórával bezárták a Wizzair milánói járatának ajtaját, és közölték naiv ügyféllel, hogy másnap új jegy megváltása után utazhatnak legközelebb. Másnap érdekes módon 10 perccel később zárták be a gép ajtaját, és aznap senkit nem hagytak…..
Shagrath 2013.08.29 15:22:39
WatchFun aukcióját szó nélkül törölték, mert az eladásra kínált karóra 13 éves számláján látszódtak az eredeti üzlet adatai: Talán nem túl nagy probléma az enyém, de évek óta kellemesen szórakozom a vatera (www.vatera.hu) oldalain történő eladásokkal,…..
Shagrath 2013.08.27 11:47:13
Shagrath 2013.08.27 11:50:19
@Ati Snatch: az nem svájci?
Péter nem követte a Homáron a Wizzair kézipoggyász-áremelést, úgyhogy meglepődött, amikor 42 ezer forintra ledhúzták a repülőtéren már kiutazásnál: Augusztusban néhány napot Rómában töltöttem két nagykorú, egyetemista gyerekemmel, akik tanulmányi eredményükért…..
Nemrég elég nagy felzúdulást okozott, hogy Thom Yorke Radiohead- és Atoms For Peace-vezér eltüntette a Spotifyról és a hasonló streaming szolgáltatókról a zenéit (a Radioheadét nem, mert afölött nagyrészt nem ő rendelkezik), így tiltakozva az ellen, hogy ezek a rendszerek nem…..
Éváék belefutottak egy kuponos hotelnek látszó szakadt putriba: Aug. 15-17-ig voltunk Cserszegtomajon a Hotel Hévíz Superiorban az önök ajánlatával: "Álomnyár, Hévíz! 3 nap/2 éjszaka 2 fő részére all inclusive light ellátással 29.800 Ft-ért a Hotel Hévíz Superior…..
Shagrath 2013.08.21 12:23:03
Ha hihetünk legfrissebb informátorunknak, egészen elképesztő állapotban van az OrangeWays. Nagyjából azért követjük a leépülést, olyan is volt már, aki nem fért fel a kifizetett járatára. Helyhiány miatt külföldön felejtett naiv ügyfélekért azonban ezúttal küldtek egy…..
Naiv ügyfelet családostul szívatja a Telekom, miután azt próbálják bemesélni nekik, hogy a SIM-kártyája cseréje 4500 forint lesz. Minthogy új típusú microSIM-kártya megy a telefonjába, hang nélkül kell kicserélniük tökingyen, különben nem fogja tudni használni az…..
Ahelyett, hogy beletörődnének a Telenornál, hogy a kor követelményeinek megfelelően már a bárki által könnyedén lehallgatható IP-alapú kommunikáció a divat, a végsőkig harcolnak ellene. A mobilszolgáltatók, csakúgy mint a vezetékes internetszolgáltatók, kényük-kedvük…..
Shagrath 2013.08.08 13:29:06
1945. augusztus 9. Az Enola Gay B-29-es amerikai bombázó ledobja a Little Boy elnevezésű bombát - az első élesben bevetett nukleáris fegyvert - Hiroshima városára. A város a földdel vált egyenlővé, nagyjából 60.000 ember azonnal életét vesztette. Fel sem tudjuk becsülni azoknak…..
Shagrath 2013.08.05 15:12:53