Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dodge2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt kiindulópontja elsőre talán furcsának tűnhet, de reményeim szerint menet közben kiderül majd, milyen sok köze is van minden idők egyik legnagyobb futballistájának a határátkeléshez. Johan Cruyff nem csak csodálatos labdarúgó és zseniális edző, hanem legalább ennyire…..
Korábban már itt, a blogon is akadt olyan poszt, amely azzal foglalkozott, mi mindent kell intézni, ha külföldre költözünk, ám egyrészt az régen volt, másrészt ismétlés a tudásnak az édesanyja, így aztán a mai blogajánlóban szó lesz erről is. Ezt követően megnézzük, mi a…..
Külföldön is előfordul, hogy a főnök megpróbál visszaélni hatalmával és ellenszolgáltatást vár azért, hogy „jóban legyenek". Nem könnyű ezeket a helyzeteket kezelni, miként az Edina mai írásából is kiderül. Már csak az a kérdés, hogy jön ide a szakáll? A kép…..
Ma folytatódik Andi írországi története, aki nem csak reagál a múltkori posztjához érkezett hozzászólásokra, hanem kicsit mélyebben bepillanthatunk az ottani életbe: lesz szó albérlet- és munkakeresésről, árakról és ügyintézésről is. (A képekért külön…..
dodge2 2014.01.07 12:09:18
@Gyurcsótány Ferenc: Kedves posztoló, csak cáfolni tudom a véleményed! Én írtam a posztot és mi 100 euróból megcsináljuk a havi nagy bevásárlást és mellette hetente kb 30 euróból megvesszük a romlandó élelmiszert. Lehet, te nem is Dublinban voltál?
Határátkelő Csapdában 2014.01.03 06:47:00
Abból, ami itt van, csak földbeállás lesz – írja mai szerzőnk, a Magányosan Sétáló Macska, aki menne, de nem tud, mert nőként egyedül neveli a gyermekét, szakmája pedig a magyar nyelvhez köti. Pedig úgy látja, előbb vagy utóbb muszáj lenne elindulni – a nagy kérdés a…..
dodge2 2014.01.03 22:34:53
@jogalany: Húú, de sajnálom az ilyen kommentelőket! Nem értesz te semmit..
Határátkelő Magyarán szólva 2013.12.13 06:44:00
Kicsit gondban voltam, mit is írjak a mai poszt elé. Eddie írása ugyanis alighanem komoly indulatokat fog kavarni, de hát ez nem újdonság errefelé. Nem feltétlenül értek egyet mindazzal, amit leír, de nem is ez a dolgom, viszont érdekesnek és megvitathatónak tartom. "Ez a poszt…..