Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PuZsu61

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..
Nagyapám olyan sokáig élt, hogy még több mint tíz éve volt hátra, amikor egy televíziós stáb kereste fel, hogy a hosszú élet titkáról kérdezzék. Miután beálltak a kamerákkal meg a fényekkel, egy fiatal riporter kérdezte túlzóan artikulálva, bántóan hangosan és az…..
Mai mesénk a Bartertown Diner-ről szól, ahol nem voltak főnökök, a döntéseket a dolgozók hozták közösen. A vevők meg panaszkodtak, hogy 40 percet kell várni egy szendvicsre, ha egyáltalán nyitva van a hely, mert azt is a dolgozók döntötték el, hogy éppen akarnak-e nyitva lenni vagy sem. Erős volt a…..
PuZsu61 2016.12.13 12:37:31
@Ahasverus: Ez a blogbejegyzés micsoda?
Vajon miért mennek tönkre a kisvállalkozások, zárnak be a kisboltok, a kiskocsmák, amiknek semmi közük a a balos anerchista cuccOKhoz, már csak ezért se, mert amit annak neveznek, az valójában egyik sem az! Kőkemény és aljas pénzdiktatúra uralkodik a világban mindenütt és a mindenkori hatalom birtokosai írják hozzá a tömegeket gúzsba kötő, kifosztó és dróton rángatható zombivá tevő törvényeket, vallási és megosztó pártmeséket, hogy egymásra acsarkodjanak a birkák és ne vegyék észre a láncaikat! :P /Szvsz PuZsu!/
Tizenkettedik alkalommal értékelte az évet Gyurcsány Ferenc. Ez önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Tizenkét év a magyar politika élvonalában (és főleg a magyar baloldalon!) nagy idő. Ha a konkurenciára nézünk: az MSZP forgószínpadán pár évente cserélődnek a molylepke-tehetségű…..
PuZsu61 2016.01.24 16:13:42
@apro_marosan_petergabor: Józan többség? OLyan ebben az országban sohasem volt és sohasem lesz, hiszen a valóban józanok és ÉRTelmesek rég búcsút intettek a csodavárók és a hívő birkák földjének!
PuZsu61 2016.01.24 16:15:09
@nemecsekerno_007: Jól példázod az orbanisztániak "többségének" elmeállapotát!
PuZsu61 2016.01.24 16:16:10
@Sir Galahad: Igazi Don Quijote..... - no de mit akar aztán tenni és hogyan?
(Nota bene: Ha a kedves olvasónak e sorokon túljutva a mi kis vezetőnk jut az eszébe, akkor magára vessen, és viselje a következményeket.) A mélynövésű Caius Trebonianus Gallus már egészen kis korában biztos volt benne, hogy egyszer uralkodóvá válik. Bár alacsony sorból…..
  Elmeséljem a trükköt, amivel a Fidesz behúzott rengeteg kistelepülést az őszi önkormányzati választáson? A kormány nem olyan rég hozott egy határozatot, hogy az 1500 fő alatti települések polgármesterei a 2014-es önkormányzati választások után kb egy közmunkás bérét…..
"De mi a legrosszabb, ami a hernyóval történhet?", kérdezte sok évvel ezelőtt egy növényélettan vizsgán tanárunk egyik barátomat, aki kínjában annyit bírt kibökni, hogy "hát, ha lehull a levél". Kevésszer láttuk Lásztity Demetert őszintén nevetni, de ez biztos az a pillanat…..
Hát attól, hogy jól osztja be az idejét. Infografikák géniuszokról, akik tudták, mit csináljanak a tengernyi idejükkel. Van, aki alig aludt, más órákig sétálgatott a kertjében, a harmadik vaksága miatt rengeteg időt volt kénytelen diktálásra fecsérelni. És te, mivel pazarolod…..
Dinamó Műhely A lét jogán 2014.01.17 09:00:00
Végre. Végre valakik nekiláttak, hogy (óriási munkával) kiszámítsák, mennyibe is kerülne, ha megvalósulna az a régi álom, hogy „aki él, az éljen”, aki megszületett, az maradhasson is életben. Ferge Zsuzsa írása az garantált szociális minimumról és a társadalmi…..
PuZsu61 2014.01.19 14:10:01
@polyvinyl: Tévedés! Éppen az a lényege, hogy mindenkinek járnakivétel nélkül, mint kamatrészesedés) a Föld javainak és technológiáinak, tudásának mindenkit megillető hasznából!
A faluban az iskolaigazgató elhatározta, tart egy kis pénzügyi ismeretek órát. Rengetegen jelentkeztek a "kurzusra". Az első órák nyílt vitákkal kezdődtek, és az osztály jelentős része szerint az államnak igenis gondoskodnia kell arról, hogy egyenlőség legyen. Ne legyenek…..