Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crazyfish

0 bejegyzést írt és 692 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bodrogközben sok falu lakosainak van gúnyneve. Ez a humor mellett mutat némi kreativitást, jó kedvet, de mutatja azt a távolságot is, amit a mocsár ékelt közéjük. A Karcsaiakat régen „kotrocások”-nak csúfolták. Hogy értsd a „kotroca” a gyékény szárának belső részét jelenti. Ez egy hártyaszerű…..
Az a helyzet, hogy már évek óta, amikor edzés közben háton fekve végzek gyakorlatokat, akkor MINDEN ESETBEN automatikusan beugrik, hogy ha vége az edzésnek, hazamegyek Columbo-t nézni. Na most, ennek első hallásra egyrészt semmi értelme nincs. Másrészt mivel naponta több órát is edzek, ezért ha…..
Épp pár napja írtam egy rövid véleményt arról, hogy merre lehetne éjszakai vonatokat indítani a MÁV-nak. A cikket persze nem kellett túl komolyan venni, inkább csak ábrándok ezek, mint valós igényeket komolyan kielégítő elképzelések. Ettől függetlenül azért nem gondolom, hogy mindegyik ötlet…..
crazyfish 2017.08.24 10:46:07
@ruba: Nem vagyok vasúti szakember, de felismerem a szervezetlenséget....a visszaút se volt valami kényelmes, sok álló ember stb...ha elővárosi vonatokkal akarnak elvinni egy nyári időszakban kiemelten forgalmas, célpontokat (Balaton)...akkor több kérdés is felmerül az emberbe...Ennyire szegény a MÁV, hogy nincs szerelvénye? Forgalom felmérés?...régen, ha más nem is volt azért le lehetett ülni egy 100+ km úton...Ha esetleg bennfentes vagy, talán tudsz válaszolni ezekre a kérdésekre:)
crazyfish 2017.08.26 08:08:15
@Sir Gombóc: Nem hangulat, aki nem a végállomáson száll fel az áll...nekik biztos jó...főleg ha átszállás nélkül akar lemenni a Balaton északi partjára,...láttál már átszálló tömeget Szfehérváron, mert szerintem nem...nem igazán lélekemelő:)(mert már azt is kipróbáltam)
A mai világba egy vicc...
@Benbe: Oké, ezt még meg is értem...akkor miért nem állítanak össze több kocsiból álló szerelvényta meglévő készletből....talán nincs elég kocsi?? Nem tudom...
A klasszikus krimi kifejezésről nekem a szivarfüstbe burkolózó, viharszürke ballonkabátos detektív arca ugrik be először. Hiába láttam több tucatszor az összes esetét, a mai napig ugyanolyan gyermeki lelkesedéssel tudok rácsodálkozni a különc, de végtelenül szerethető nyomozó körmönfont módszereire.…..
crazyfish 2017.01.30 10:15:51
A 90-es évek elejét nyugodtan nevezhetjük a rockzene aranykorszakának, kockás ingben és lobogó séróval lubickoltunk a jobbnál jobb muzsikák tengerében. Most tíz olyan albumot mutatunk be, amelyek idén 25 évesek, és a mai napig meghatározzák az egymást követő generációk ízlését...
A Mátrix harmadik része pontosan ott folytatja, ahol az Újratöltve abbahagyta. A Forradalmak olyan, mint egy következő sorozatepizód, mely ráadásul ugyanabban az évben került a mozikba, mint a második felvonás (2003). Mely annak ellenére, hogy tökéletesen egybeékelődik elődjével, mégis olyan, mintha…..
Smoking Barrels Casino (1995) 2016.05.18 06:00:00
Ami Vegasban történik, az Vegasban is marad. Kivéve, ha Martin Scorsese úgy dönt, hogy megmutatja nekünk a csillogó felszín alatt az alvilág minden mocskát, úgy, ahogyan csak ő tudja. Véresen, dögösen és szívet-lelket tépőn. Habár sok a hasonlóság, mégsem a Nagymenőket…..
Sétálok az utcán, előttem egy férfi megy, inge hol betűrve a nadrágjába, hol nem. „Hogy lehet valaki ennyire pacuha!” gondolom magamban. Oldalt, a játszótéren, a gyerekek boldogan lipityókáznak, kicsit arrébb, egy építkezésen a munkások furikkal hordják a sittet. A szép nyári idő egy-kettőre…..
Sokan reménykedtek benne, hogy ez nem így lesz, még a nyilvánvaló ellenére is, de most már hivatalosan is Axl Rose az AC/DC énekese. Legalábbis a már lekötött turnén ő fog énekelni az ausztrál csapat élén. Igen, az európai dátumokon is a Guns N' Roses frontembere lesz majd ott úgy, hogy közben a…..
Ha 90-es évek, akkor Nickelodeon - legalábbis nálam. Mivel az évtized elején születtem, túl fiatal voltam a téka-kultúrához, moziba pedig bár gyakran eljutottam, csak az életkoromnak megfelelő filmeket nézhettem meg. Habár egyszer bekeveredtem a Csillagközi invázió feliratos változatára, amiből…..
Utolsó előtti megállójához érkeztek a Dr. Lecterről szóló tematikus napok, ezúttal a Vörös sárkány című, 2002-es "befejező" epizódot hoztam el nektek. A történetleírás teljesen megegyezik az Embervadászéval, szóval újra azt alkalmazom majd. Egy elmebeteg sorozatgyilkos…..
crazyfish 2016.04.11 18:54:46
@Fausto.: Mikor Fiennes azt mondja a vak csajnak, h "bennem nincs szánalom" a hideg futkározik a hátamon...fantasztikus alakítás...
Elviszi a filmet....
Egy színésznek általában egy ikonikus szerepe szokott lenni, az idén (szerény véleményem szerint) méltatlanul Oscar nélkül hagyott Sylvester Stallone - nak kettő is jutott. Rocky-nak köszönhette a hírnevét, Rambo-nak azt, hogy meg is tarthatta azt. A 80-as évek egyik legnagyobb…..
crazyfish 2016.04.11 18:48:31
@pat bateman: Pont ezt akartam mondani...:)))
A legjobb Rambo film...a többi már mesejáték, sokat röhögtünk a vietnamos részen, anno....
A filmek főcímeinek elég fontos szerepük van, még akkor is, ha manapság divatos ezt néhány másodpercben elintézni. Például ha késünk a vetítésről, akkor a "betűk " alatt kevesebben néznek ránk szúrós szemmel, miközben beoldalazunk a (jó esetben) megfelelő helyre. Persze vannak olyan filmek is, ahol…..
crazyfish 2016.03.27 16:51:41
Jim Carrey leghíresebb szerepe mind a mai napig, pedig a film folytatása óta is eltelt már 20 év (és most ne számoljuk ide a Carrey-filmekből készült nem hivatalos folytatások (A maszk fia, Dumb és Dumberer) egy újabb lófosását, az Ace Ventura: Állati nyomozoo juniort 2009-ből). A…..
crazyfish 2016.02.02 18:45:13
@Kopi3.14: Én erre gondoltam, deigazad van neked is...

A New Englandnek momentumai voltak, a futójáték egyáltalán nem ment, ez nagyon megnehezítette Brady dolgát, ám Steven Jackson révén egy touchdownt így is elértek, viszont a jutalompont nem lett meg (7–6).
crazyfish 2016.02.02 18:46:35
Ezúton szeretnék minden kedves olvasónak és követőnek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni ezzel a fotósorozattal, amiben elkészítem ezt a klassz kis házikót. Legyen szép és meghitt mindenki Karácsonya!..
crazyfish 2015.12.23 19:48:21
Máig nem akar csillapodni az örökké gyűrött ballonkabátot viselő, szivart rágcsáló, fehérgalléros gyanúsítottjaival szellemi csatákat vívó hadnagy körüli rajongás. És ez így van jól. Hála a különböző tévécsatornák kínálatának, a nézők napjainkban is sűrűn…..
Húsimádó Sohasem gondoltam... 2015.11.27 13:09:15
Sohasem gondoltam, hogy az én kis konyhai próbálkozásom ide el fog jutni. Ma délelőtt, míg az emberek törik magukat a Fekete Péntekkel a plázákban - addig az én kis blogom átlépte az oldalletöltést! Ez konkrétan azt jelenti, hogy több mint 421.000 egyedi látogató   volt…..
Nagyon szerettem régen és nagyon szeretem ma is enni, nagyon szeretem a folyamatot, ahogy elkészül. Igen, ő a töltött dagadó. Most csirkemájjal, máskor mással készül. Máskor sütőben, ma grillen... Mielőtt kimennénk a teraszra grillezni, azelőtt még van egy-két tennivaló a…..
Hogy senki ne vádolhasson azzal, hogy kizárólag a mainstream STÁRoknak szentelek figyelmet, következzék egy viszonylag ismeretlen, ám annál ígéretesebb művész Sanci személyében. Mivel előadói múltjával kapcsolatban minimális információ sem áll rendelkezésemre, csak…..
crazyfish 2015.11.04 10:50:12
@elistvan: ...de legalább lefogyott....ellentétben klemyvel aki héliumos lufivá fejlődött...:)))
...autentikus recept alapján Ma sokak kedvencét, a kırmızı mercimek çorbası, vagyis az isteni finom török vörös lencse leves receptjét osztjuk meg veletek. Akár jártatok már Isztambulban, akár nem, ezzel a levessel, vagy legalábbis a hírével, biztosan találkoztatok. Isztambulban általában 3 líráért…..
A fal a térkép-részleten jobb oldalon jelölt A C-terv összedőlt, elővesszük a D-tervet. Zoran Milanović horvát miniszterelnök szavai a fentiek a jól értesült, kormányközeli Jutarnji.hr újságírói szerint.  "Horvátország nem válik hotspot-tá. Szlovénia jelezte, hogy…..
Az utóbbi években itthon is egyre népszerűbb ez a leves, nem véletlenül. Kicsit talán kezdünk elmozdulni az itthoni emberek többségének a távol-keletet jelképező, hiperes kifőzdékben árult "kínai", és a boltok polcairól levehető "keleti" porok és mártások vonalától. A japán konyha sem a szusiról és…..
Mielőtt még Mr. Bean lett volna Rowan Atkinson, vagy hollywoodi sztár Hugh Laurie, volt az itthon Fekete vipera címen futó brit tévésorozat, ami négy különböző történelmi korszakot dolgozott fel a lehető legfeketébb humorral. A komédia mindössze négy évadot élt meg, de máig a…..
A Telekom évek óta igyekszik az ügyfeleket a múlt századi csekkes befizetéstől a elektronikus fizetés felé terelni, néha nem annyira sikeres módszerrel is.  Reziel szerint ezúttal új mókát eszeltek ki. Én mondjuk mindenkit szeretettel arra buzdítok, hogy hagyja a francba a…..
Részeges csirkemell kockák bográcsban, tócsni ágyon tálalva Változtatni szerettem volna a bogrács-pörkölt sztenderden, úgyhogy egy jó barátunk múltkori facebook-os bejegyzése jutott eszembe, amikor is Koczkás Gyuri barátom bográcsban főzött egy hasonló finomságot. Azzal…..