Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lali73

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“A forradalom és szabadságharc tanulsága napjainkban pedig arra figyelmeztet, hogy a saját önazonosságának, önrendelkezésének és önbecsülésének fenntartása és védelme nélkül egész Európa, az egész Európai Unió tragikus vesztese lehet az Európán kívüli nagyhatalmi erők és az államok fölötti,…..
Vajon milyen karriert futott volna be Einstein, ha a kőkorszakban születik? Vagy mondjuk Nagy Sándor, ha korunkban kellene megvalósítania világhódító terveit? Egyértelmű, hogy a tehetség minden korban kitűnik, de a világ és az ember bizonyos együttállása kell ahhoz, hogy a…..
Lali73 2014.04.16 11:44:02
@Wallstreetbull: A diktatúrákkal való összehasonlítás azért hamis, mert ott nincs választási lehetőség, csak az egyikre mehetsz ünnepelni, és csak az egyikre szavazhatsz. Pontosabban ott ünnepelned és szavaznod kell, kötelező jelleggel, itt pedig bármi mást csinálhatsz helyette.
Azt is tudjuk, hogy a ma magát demokratikusnak hazudó oldal az MSZMP és Rákosi jogutódja, Orbán pedig a rendszerváltás és a demokrácia képviselője. Óriási különbség, ha valaki kötelezően dicsér valakit, vagy ha önként teszi mindezt - még akkor is, ha hasonló szavakat használ.
Egy mellékes hírben jelentette be az első számú trafikmutyis, régi nevén Lázár “annyit ér” János, a közeljövőben lehívandó eu-s pénzek pályáztatásánál megszűnik az egymillió euró alatti közbeszerzési pályáztatási kényszer. Nem lesz ilyen. Itt akár le is lehetne…..
Ma megjelent Zuschlag János könyve. Attól tekintsünk el, hogy hemzseg a helyesírási hibáktól. Nyilván gyorsan kellett írni, hogy még a kampány idején megjelenjen.... No, de a 121. oldalon kiderül, mit lát János az MSZP gondjának: Továbbá az MSZP egyik nagy problémája, hogy…..
Lali73 2014.03.11 10:49:44
@dr kíváncsivagyok:
Egyelőre a szoci Simon csücsül előzetesben, Zusi pedig már le is töltötte a büntit.
Ha a másik oldalon hasonló törvénytelenségekről tudsz, tegyél feljelentést.
Keller hivatalból éveken át keresett fogást a másik oldalon, mégsem talált semmit.
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
A KARD Meglesz a szociknak a 15%? 2014.03.08 12:08:40
A választási törvény alapján a pártszövetségeknek a bejutási küszöb 15%, legalábbis három vagy több párt együttes indulása esetén. Az elmúlt héten publikált közvéleménykutatási mérések 20% környékére jelezték a baloldali összefogást, ami gyakorlatilag még kevesebb,…..
Törzsszövetség Ukrajna üzenete 2014.02.28 16:22:08
Miközben a magyarokat az Unióból kívánja Orbán az oroszok rabságába dönteni (teljes energiafüggés, gyarmat leszünk), mindezt jól ellenpontozta, hogy emberek haltak meg, hogy ne tartsa őket távol Putyin bábja (Janukovics) az EU-tól. Orbán Viktor arra is rádöbbent, hogy hiába…..
Egy békés januári estén Szöllősi Györgyi beköszöntője valahogy így hangzott: Jó estét kívánok! Ez a Híradó, Borsa Miklós vagyok! Szöllősi Györgyi beugrásával az utolsó másodpercben mentette meg az adást - erősen lihegett, csak egy fülbevalója volt - a helyzet mégis…..
Az Index megkérdezte a kereseti toplista éléről Gyurcsányt letaszító Papcsákot, honnan termett az a 160 milliócska? Mi, akik jobban ismerjük Pártökle Ferit jót röhögtünk már az újságíró urak naivitásán is, és előre borítékba is raktuk volna Szent Tehén Ferenc reakcióit:…..
Rogán Antal hadat üzent a rezsi alapdíjnak is. Ha ez így folytatódik jövőre már tényleg a szolgáltatók fognak fizetni az elhasznált energia után. A rezsicsökkentés határa a harmadik hullám bejelentése után körvonalazódni látszott. Igaz Lázár János újabb 10 százalékos…..
Részben aggodalommal, de még inkább elszörnyedve figyelem az ukrajnai eseményeket. A „véres csütörtök” több szempontból is aggasztó híreket hozott. Egyrészt az ukrán belügyi alakulatok olyan eszközökkel léptek fel a tiltakozók ellen, amilyeneket semmilyen állampolgári erőszak nem indokolhat…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
Lali73 2014.02.21 17:34:24
@Viktor Mutyin: Paks ellen tényleg volt néhány tüntető, de az eléggé elenyésző, nem nevezhető tömegnek. Kb. annyian voltak, mint a libás Gordon ellen libákkal felvonulók. Minden demokráciában vannak kisebb-nagyobb tüntetések, ennél sokkal nagyobbak is.
Lali73 2014.02.21 17:48:50
@Viktor Mutyin: Hagyjuk már ezt a vezíres baromságot. Ha a miniszterelnökről beszélsz, az az ország miniszterelnöke. Ha a pártvezérről, az csak a Fidesz-tagoké, de én nem vagyok az.
És neked ki a vezíred? Gyurcsány, Mesterházy vagy Bajnai?
Vicces kis újságot adott kezünkbe a jó szerencse. Le is akadtunk íziben a Heti Válaszról, meg a többi agyhalált okozó csicsás narancsos lapról, a Csali névre keresztelt A/4-es papirusz ugyanis hasonlóan mutatja az irányt, mint a pártközpontból irányított társai. Ezt ráadásul…..
Orbán unalmas, ami a tömegkommunikációra épülő korunkban a politikusnak is a halála. Azoknak, akik az átlagnál intenzívebben kísérik nyomon a politikát egyre torokszorítóbb érzés, hogy a nagy plagizátor, a nép felkent majma ásítóan unalmassá vált az utóbbi hónapokra.…..
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..