Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihály nyilas

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
mihály nyilas 2017.02.02 13:58:28
@Fidesz Bérenc:
Veled vagyok Tesó! Jajj de jó, hogy vannak még ilyen tökös, keményf@szú pesti gyerekek. Tökre igazad van, még a Klauzál téren is jobb teremne mindenből mint ott falun a Bp. tábla vége után... Búzát meg amiből a kenyerünk van, termesztünk majd a 8.ba ahol laksz, majd a koherók learatják... Pestipower...
A hét meglepetése volt ez a szmogriadó. De engem nem érintett, mármint autó tekintetében, nem tüdőszempontból. Legalábbis azt hittem. Kedd reggel aztán mégis ránéztem a két forgalmira, és hopp, azt látom, hogy autóm 4-es besorolású. Nem használhatom. (Nem tudom mire jók ezek a kódolt adatok, V.9.-es…..
Ezt asszem portfólión belüli átmozgatásnak lehet leginkább tekinteni, azaz a habonymészárosközkirályimédia egyik szegmenséből (DunaTV) a másikba (TV2) igazol át a világsztárokkal bizalmaskodás hazai nagyasszonya, Návai Anikó. Eddigi műsora, a Szeretettek Hollywoodból című megszűnt, mert nem nézték,…..
Manapság minden napra jut valami drónos sztori. Vannak már külön drónos fail videók (tanulságosak), biztonsági szakértők feje fájdul meg a Fehér Háznak ütköző dróntól, és természetesen gyönyörű videók készülnek ezekkel a repülő szerkezetekkel, olyan, mint az elhagyatott…..
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
A facebook azért is csodás, mert ilyen videókat dob föl. Hogy tényleg Dunaújvárosban és 2007-ben történt-e, illetve, hogy a feliraton olvasható párbeszéd tényleg így zajlott-e le, nem tudhatom, de gyanítom, igen. De ha esetleg nem, az se sokat von le a kisfilm élvezeti…..
Futóblog Egyharmad 2014.12.08 11:16:13
Nagyjából ekkora része van kész az új margitszigeti rekortánnak. Mi több, jelenleg a kerítéseket is eltávolították, így épp teljes hosszában használható a futókör. Reggel viszont esett, ami után a szuper új rekortánon már most megáll a víz... Ugyan nem szakmám a…..
mihály nyilas 2014.12.14 10:18:20
@gbkMnkii: jó lesz az 20-40mm-nek is. ez is sk, de a majc fél méteres víz azért túlzás...
A Prodrive-M3 egy igazi kultautó már, ára a 100 ezer eurót veri Forgattunk, nem keveset, ellenben sokat. Nem nagy titok, de egy meglehetősen alapos, háromrészes sorozaton dolgozunk Varga Cigány Zoltánnal. Annak idején, amikor kitaláltuk az egészet, még valójában fel sem merült a…..
mihály nyilas 2014.12.09 18:49:31
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
Dr. Szerényi Gábor egy egészen jó ember. Legalábbis ilyennek ismertem meg és ritkán csalódom az emberekben. Megkedveltem, mert elképesztően felkészült és soha nem hagyja el a jókedve és ha látja a stáb, hogy a szereplők még este bírják és viszik előre a dolgot, akkor mindenki…..
...akkor most fogod. Ez a féltengelycsukló: forrás: educationalgifs.com A differenciálművet pedig egy remek, 1937-es (!!!) oktatóvideóval magyarázzuk el: Ja, hogy ne nézzünk ennyire amatőrnek? Akkor lépjünk egyet, tudod, hogyan működik a sebességváltó…..
Ezzel a cipővel azóta szemezek, mióta először hallottam a gyártóról. Mindig is kedveltem a barna hasított bőr cipőket, és persze a masszív kivitel is csábított, hiszen sosem lehet tudni, mikor csapódik be egy majd mindent elsöprő meteor, és az azt követő, Mad Max féle világban…..
mihály nyilas 2014.11.11 17:52:01
Belsőség Így parádéztok ti 2014.10.23 08:40:58
Fejetlen csirkeként rohangálunk. Fel és alá. Fotózunk balra-jobbra. Néha videózunk is. Ezzel csak annyi a baj, hogy lemaradunk arról, amit fotózunk. Pedig igazából nem is kéne, hisz olyan jó tartalmat gyárt a kedves olvasó is. Kár lenne, ha elveszne a facebook esemény…..
mihály nyilas 2014.10.23 09:53:58
Ez a majom benne van a top tízben, simán. Parti a medence szélén, menő motorok és egy Datsun 240 Z leparkolva a parton, a DJ tolja a zenét, mi kell még? Hát persze, tiltásig forgatva füstöltetni a gumit a jobb sorsra érdemes Honda CBR 600 RR-en. Mekkora móka már, de tényleg, annyira…..
Több mint 317 ezer fővel az Egyesült Államoké a világ legnagyobb haditengerészete, amely jelenleg is közel 300 hajót és 3700 repülőgépet kezel. Nem akármilyen képet mutatunk az elmúlt több mint 100 évből. Az Egyesült Államokban október 27-én ünneplik a haditengerészet…..
Ezt egyszerűen nem értem. Mi, újságírók az autószalonokra a sajtónapokon megyünk. Kiváltságos helyzet, tudom, de szükségszerű. Ilyenkor ugyanis mindenki dolgozni van ott, az egyik fotós tudja, hogy a hóna alatt a másik nem a pénztárcáját akarja ellopni, hanem ő is éppen lő,…..
Tömeg, konkrét tömeg Először is köszönjük mindenkinek, hogy eljött, és őszintén sajnáljuk azokat, akiknek nem sikerült kijutnia motorral az ötödik Parkoló Parádéra – sebaj, talán legközelebb. Köszönjük továbbá azt is, hogy nem volt felesleges motorbőgetés, tiltásig…..
mihály nyilas 2014.10.03 12:46:50
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Belsőség Heti merítés 2014.09.21 09:36:57
A legcsajozósabb vas A legújabb LAMBÓ! 2014 év meglepetése!! Az enyém az első Magyarországon, de lehet, hogy egész Európában sem sokadik...GIUGIARO DESING! Sportautó túrázóknak és nagycsaládos hintó A lényeg: sokáig kerestem egy autót, amibe beleférnek a biciklik,…..
A Titanicról és belsejéről készült fekete-fehér képeknek egy orosz szerkesztő, Anton Logvinyenkó adott színt, az eredeti fotókat használta fel, és a modern technika segítségével új életet lehelt az 1912-ben készített képekbe...