Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beszámolok

48 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért kell költöznöm? A blogol.hu rendszere egy nagyon régi fejlesztésű blogmotor, amit technikai elavultsága miatt nem lehet fejleszteni és az üzemeltetése is nehézkes, ezért kell azt bezárnunk. A blog.hu-ra költözéssel egy új, funkcióiban gazdagabb blogmotorral fogsz…..
A Pennhurst zenekar egyik tagjával, Maniaccal beszélgettünk a banda alakulásáról, életéről, tervekről. Alább olvashatjátok az ebből készült interjút: ..
  Javában zajlik a 30y Zenekar mini fesztiválja az A38 Hajón. (Fotó: Facebook - 30y hivatalos oldal) A programsorozat november 21-én kezdődött és egészen szombatig, 25-ig tart. Ez alatt az öt nap alatt többször is színpadra lép a zenekar és más előadók is (pl. Óriás, Mongooz & the Magnet,…..
On Friday evening I had the luck to visit one of my favourite Finnish metal band, called Apocalyptica and had the opportunity to check them out live. I arrived at the gates at around half past seven; the entrance was super easy and the manager of the band told me rules about photoshooting - when,…..
A hétvége első napján, szombaton keményebb vizekre eveztem, ugyanis az Akváriumban megrendezett AWS koncertre látogattam el. Fellépett a Tündérvese, az All But One és a Sunset is. Mindegyik zenekar fél órát kapott a közönség melegítésére...
2017.10.21-22. – Írás kurzus Feladat: Megfogalmazni, leírni Orbán Viktor telefonbeszélgetését Putyinnal, aki MO-ra jőve csirkepörköltet akar ebédelni:  ..
Az a kedvenc részem, amikor lehet véleményt nyilvánítani és értékelni alkotó társaink munkáját. Ez most sem történt másként, kijött a Patikadomb Zenekar legújabb mozgóképanyaga egy régi dalhoz, a Mutatványhoz , melyet eddig csak koncerten hallhattunk...
Randi sztorik Nem rég felregisztráltam néhány társkereső oldalra, és pár alkalmazást is letöltöttem a Nagy Ő reményében (se, felejtsd el :D full nem érdekel az egész, csak úgymond, normál ismerkedés, új kapcsolatok építése szempontjából vagyok fent ilyen oldalakon). Ennek eredményeként szeretnék…..
2017.09.09. Junkies @ Rockfesztivál Budapest A hétvégi Rockfesztivál második napjának utolsó előtti kis színpados fellépője kedvelt zenekarom, a Junkies  volt...
2017.09.08. Paddy and the Rats @ Barba Negra Track A rendkívül eseménydús nyári szezon után (8 fesztivál, 81 koncert) átvették a zenei stafétát az őszi fesztiválok, bornapok, sörfesztiválok és megannyi más egyéb rendezvény. Lassan a szezonja végére érő szabadtéri Barba Negra pénteki fellépőjét, az…..
2017.08.25. Strand Fesztivál Következzék számomra a nyár utolsó (nem várt szinten mozgalmas) rendezvényéről alkotott beszámoló...
2017.09.03. Patikadomb @ Budafoki Borfesztivál Ezen a hétvégén került megrendezésre Budafokon a nagysikerű Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, immár 28. alkalommal. A második napon, délután egykor állt színpadra a Bor Udvarban az igen ígéretes Patikadomb Zenekar, akikről már több alkalommal is…..
2017.09.02. Band Of Streets @ Budafoki Borfesztivál Gondoltam, átmegyek Budafokra, elfogyasztok csendesen egy-két pohár bort, úgy sincs semmi fellépő, ami érdekelne, beszélgetek kicsit és max. 11 fele eljövök… AHA! Na, kezdjük elölről!..
2017.08.25. USEME @ Strand Fesztivál Elérkezett a várva várt nap, hogy a USEME Zenekart elkísérhettem a Strand Fesztiválra. Nagyon koránra voltak kiírva a fiúk, így nekem is ehhez kellett igazítani az érkezést. Délután egy fele, a belépést követően a parton ücsörögve megláttam Facebook-on, hogy…..
2017.08.26. Alvin és a Mókusok @ Barba Negra Track Az igen tartalmas és zsúfolt pénteki Strand Fesztiválos nap után másnap éppen felérkezve Budapestre, mehettem is a Trackbe újabb koncertre...
2017.08.25. Dorothy Strand Fesztivál A számos pénteki koncert közül a Dorothy Zenekar volt az egyik, akiket meglátogattam. Bár a lányok munkásságával többé-kevésbé képben vagyok, élőben még nem volt módom őket megszemlélni. Éppen itt volt az ideje...
25.08.2017 – Parov Stelar @ Strand Festival Hungary   I tried to a make an awesome end to my summer, that’s why, I thought a Stelar concert would be a good choice. I visited all the festivals what I could this summer. Strand Festival was the ending of it. This was the 5th time when I saw Parov…..
raklapfos Aranyérem 2013.10.08 15:08:26
Kb. 6-7 évvel ezelőtt „szerencsés” tagja lehettem annak a néhány személyből álló kis társaságnak, amely megkapta Szalkai Tibor (The Idoru, ex-Blind Myself) „élménybeszámolóját”, amelyet a saját aranyér műtétjéről írt. Persze egy hét sem telt el, és már az egész ’honi szakma rajta röhögött,…..
beszámolok 2017.08.27 22:16:47
P!NK @ Sziget Festival 09.08.2017 Budapest I think I can say that the concert of last night was the most determinative of my life. Let’s see it from the start!..
2016.03.24. – Magyar Rádió, 8-as stúdió – Alvin Akusztik Néhány héttel ezelőtt rendkívül meglepő és nagyon megtisztelő eset ért. Eleinte csak bután pislogtam a monitorra, mert el sem hittem, hogy Magyarország első számú punk zenekara, akik közel hatvanezer kedvelővel rendelkeznek Facebook-on, telt…..
Meki, edzősködés, istállómunka, fotóbolt és cipőbolt után egy újabb érdekes munkakörbe vágtam a fejszém, ami városias nevén raktári kisegítő munka, magyarul meg (szórványosan) fizetett rabszolgamunka az üzemben a szalag mellett (mosópor, színfogó csomagolás). No, ez volna a Power Pak, ami a…..
Alig, hogy megtanultam írni, és már írtam is! :) Valamelyik nap előtúrtam az ÁLTALÁNOS(!) iskolai mesés füzetem, amibe az első-második osztály magasságában megszületett az első, kézzel írott, kerek, egész történetem. :)  Mindent ugyanúgy másoltam át, semmi sincs…..
A klasszikus mondat: "áh gyerekek fáradt vagyok, ma csak EGY(!) sört iszom"... Majd kikéred hajnal háromkor a hatodik kör pálinkát merev részegen. Gyilkos kijelentés, főleg pénteken! Na, tegye fel bátran a kezét, aki már találkozott halandó életében ilyesmivel. Klasszikus…..
Fekete István Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola 2015. november 16-án, hétfőn a Gyógypedagógia alapismeretek megnevezésű tantárgy keretein belül ellátogattunk a kerületben megtalálható, speciális képzési rendszerű, fogyatékos gyerekek részére fenntartott állami…..
__________________________________________________________________ Attention! This post is just written to my friend, Pavlína and her family. My English is not totally correct, please do not judge me, if there are mistakes. Do not write me in comments as a foreign person that I cannot write and I…..