Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haverusz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neill Blomkamp június végén kijelentette, hogy minden készen áll az egyelőre alcím nélküli, és a legóvatosabb silabizálások szerint is két év múlva várható Alien 5 forgatásának megkezdésére a kanadai Vancouverben, de most ezt az új concept art darabot osztotta meg Ripley-ről…..
Nagy felhajtás övezi Christopher Nolan új filmjének, az Interstellar-nak a bemutatóját, ez adja aktualitását a mai bejegyzésemnek. Tudományos/technológia jellegű poszt már régen volt, legfőbb ideje hát meglovagolni a film által kiváltott érdeklődési hullámot. Egy igazán…..
haverusz 2014.12.05 21:20:32
Pajtikáim! Tudjátok, hogy mi az, amit nagyon bírok az efféle találmányoknál??? Az a döntési hierarchia, mely az egész dolgot aláássa és jegel egy működőképes berendezést akár 30-40 évre is! Arra gondolok, hogy teszem azt egy elnöknek kell döntenie az ügyben, hogy pénzt ad a technológia fejlesztésére és mivel sík hülye az ilyen dolgokhoz, ezért megkérdez pár ún. "szakembert". Ezek meg azt mondják, hogyt sérti Newton 3. törvényét, meg hogy hülyeség, oszt nem ad pénzt a fejlesztésre. Pedig nem sérti, csak nem tudják, hogy hogy működik, de MŰKÖDIK! De mivel egy "suckember" ...izé ...azaz egy "szakember" azt mondta, hogy kamu, nincs támogatás és megfekszik az egész dolog. ...Egyébként tényleg úgy tűnik, hogy működik. Videó is van róla a neten... Ennek ellenére az ESA egyáltalán nem vevő a dologra. A feltaláló, Roger Sawyer egyébként csinált egy előadást az EmDrive-ról (Szintén fenn van a neten...), melynek a végén keserűen meg is jegyzi, hogy ha az ESA nem használja ki a lehetőséget, jól lemarad az űrversenyben, meg arról, hogy a technológia fejlesztésében a jövőben is központi szerepet játszon és mindig csak hátul fog kullogni... Egyébként jól látja az öreg... :( Amerikának meg mindenképpen szüksége van a hajtóműre, ha a Marsra akar menni, mert valjuk be, hogy a mai rakétatechnikával az emberek nem, legfeljebb csak a hullájuk fog Marsot érni! Másképpen mondom: a mai technikával az ürhajósok MEG FOGNAK DÖGLENI!