Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyilas Mise

0 bejegyzést írt és 489 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Téli Palotánál válaszolnak a szélsőségesek provokációjára. Bencsik András, a Békemenetet szervező újságíró elmondta, hogy szeretnék  megvédeni a paksi szerződést az anarchistáktól, a rendbontóktól, ezért a Békemenet egy kisebb cirkálót bérel, hogy…..
törökgáborelemez HV - A kihívó 2014.02.09 15:44:18
Mesterházy egy amatőr politikus, aki még egy rendes lejáratókampányt sem képes végigcsinálni – nyilatkozta a napokban Kövér László, a parlament elnöke. A szocialista politikushoz egészen mostanáig meglehetősen ambivalensen viszonyult a kormányoldal. Bár az MSZP elnöke már…..
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
Nyilas Mise 2014.02.13 20:26:12
Nyilas Mise 2014.02.13 20:26:41
Komolyan félteni kezdtem ezt a mi Viktorunkat. Hová lesz így a tekintély, ha gyakorlatilag körbenyalja az összes ázsiai segget?  Mert még Putyin ugye egy dolog, Azer már megszokott, de Irán és Kína egy egészen új keleti nyitás perspektíva.  Iránnak négyen gratuláltak a…..
Aszongya nekünk a Jobbik nevében Kepli Lajos, hogy alapvető tévedés történt. Tévedés, hogy ők a nagy büdösben az ország eladósítására szavaztak, mert nem is, bibibí, ők csak Paks fejlesztésére mondtak igen, és nem érzik a Nagy Medve ölében kuporgó plüssmackónak…..
Mindig is érezte, hogy nem ok nélkül csúszik az euro bevezetésének dátuma, fejtegette Matolcsy György. Hévíz már most is jobbára orosz tulajdonban van, Paks kapcsán pedig hamarosan elkezd beáramlani az orosz tőke, így logikus, hogy ne az eurót, hanem a rubelt vezessük be,…..
Csak szabadidejében készít olimpiai installációkat Jevgenyij Uranov, egyébként professzionális atomreaktor építő. Már nagyon várja, hogy Pakson dolgozzon. Jevgenyij Uranovnak nem telt jól a péntekje, miután az általa készített öt karikából csak négy gyulladt fel teljes…..
Nyilas Mise 2014.02.12 07:36:02
Napra pontosan két évvel ezelőtt úgy láttam: „vannak olyan napok a vad keleten, amelyek Európa közepén, újra és újra megmutatják hazámnak azt az arcát, amelyet nagyon lehet szeretni.” Mert hogy aznap volt 90 éves a III. Magyar Köztársaság első államfője, Göncz Árpád.…..
A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum vizsgálata kimutatta, hogy a Pozsgay Imre valójában 1990-ben született. "Reméljük sikerült ezzel hitelesen cáfolni azokat a gyanúsítgatásokat, amelyek szerint Pozsgay Imre a rendszerváltás előtt a fennálló…..
Érdekes levelet hozott a drótpostás. Nem nekem szánták és nem is a nyilvánosságnak, de aki a kampányban elhiszi, hogy bármi titokban maradhat az hülyének született és monnyonle.  Szóval az van, hogy a szocik kitanálták mi legyen a kommunikációs irányvonal Simon ügyben.…..
Kidobta nyilvánosság elé választási listáját a kormánypárt is. A lista eleje maga a dögunalom, Orbán-Semjén-Kövér meg a satöbbi, érdekesebb azt megnézni kik szorultak hátrébb az egyéni megmérettetés nélkül (vagy az ott szerzett eredmények ellenére) kapható tuti…..
Nyilas Mise 2014.02.10 08:42:47
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja ja

ideje lenne közéjük lőni !!!! anarchisták !

rendnek kell lenni !!!! kéne már egy "erős kéz"

egy dakota főnök... pl
Nyilas Mise 2014.02.10 08:43:16
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vagy visszahívni az orosz hatsereget !
A tizedes és a többi Mint ismeretes, a Szocsi Olimpia biztonságáért fegyvertelen, de így is félelmetes kozákokat is bevetnek. Az alábbi néhány kép a kozák járőröket mutatja be. A kozákok színes történelmét (aminek egy részét sajnos mi is megszenvedtük) nem áll módunkban…..
Szeretünk, Gyuri! Tényleg, ne pislogjál ennyire riadtan. Szeretjük ahogy magadénak érzed ami a miénk. Azt kicsit kevésbé, hogy úgy szóród, mint részeg kondás gyöngyöt a disznók elé. De valahol megértünk, a kísértés nagy, ha annyi pénzen ül az ember akaratlanul is a baráti…..
Egymást érik a hibák a szocsi olimpián. Az olimpia a tervezett négyszeresébe került, de még így se Putyin sikerét demonstrálja. Hanem az autokratikus, korrupt rendszer gyengeségeit, ahol a horribilis pénzköltés ellenére az újságírók szállásainak harmada nem készül el időre,…..
Eléggé vártam mivel sikerül előjönni Simon Gábornak két nap morfondírozás után. Nagy reményeim nem voltak, nem vártam semmilyen kitárulkozó kamingautot, de talán ezt a neszesemmit sem.  Nehéz elhinni még egy buta szociról is, hogy csak úgy, jóhiszeműen megfeledkezik a…..
A "Pandate" nevű új budapesti startup szolgáltatásának segítségével védett állatfajok képviselőit vihetjük el moziba, étterembe vagy állatkertbe. A Természetvédelmi Világalap (WWF) által is támogatott kezdeményezésének célja, hogy az emberekben tudatosítsák az…..
Nyilas Mise 2014.02.08 17:29:51
Varánusz Viktor, te gyáva! 2014.02.06 15:03:57
Pártunk és kormányunk úgy vélte, minek várni a Putyin elé térdeléssel még egy hetet, mikor kézen fogva térdel le velük kisöccsük, a Jobbik is? Nosza, hajrá, amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra, eladósított orosz gyarmat nem lehetünk elég hamar. Azon nem lepődtünk meg…..
Nyilas Mise 2014.02.07 11:18:25
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miért csak a harmada dolgozna külföldön?

a többi mi a f@szt akar itthon csinálni???
enyni élősködő politikus tolvajra nincs szükség
Nyilas Mise 2014.02.07 11:41:26
@nincs_itt: elképesztő buták ezek a fideSS parasztok
Nyilas Mise 2014.02.07 16:52:03
...Meg a laptopodat, a tabletedet és bármit, ami hozzáér az internethez. Mostanában amúgy is sokat beszélünk az oroszokról, különösen, mióta a szigorú tekintető nagy vezér egy "atomot nekik!" kiáltással megint a legjobb barátunk lett. Aztán itt ez a remek olimpia is: a téli…..
no emisszió Perverz, mocskos elit 2014.02.06 07:13:39
Kedves olvasóim, Önök is észrevették, amit én látok? Hogy lassan már nem az a kérdés, ki támogatja Paksot, ki nem? Ki akar gyed extrát, ki nem? Ki akar vízlépcsőt, ki nem? És ki fogadja el a költségvetést, az egykulcsos adót,a Horthy-szobrot. A kérdés lassan az, vannak-e,…..
A szocialista pártban két bölcsesség foroghat közszájon a napokban: 1: Ha picsán rúgnak ne feledd, egy lépéssel előrébb vagy! 2: Szarból csak télen lehet várat építeni, de akkor is büdös.  Mi meg tulajdonképpen hálásak lehetünk Viktornak, mert megteszi azt is amire…..
Nyilas Mise 2014.02.06 09:29:46
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öszenő ami öszetartozik....

minden komcsi összeborul a végén... (dakoták is)
Nyilas Mise 2014.02.06 09:31:19
@nincs_itt: :)))

a paraszt szív a végén mindig... ez a törvény

amugy csak szavazzon a dakotákra/kommancsokra stb mindenképp mexívja...
és még tapsikolni is kell majd hozzá neki...
Nyilas Mise 2014.02.06 16:29:19
Az első Simon számláján 240 milliónyi eltitkolt pénz van. A második jelezte, hogy ő nem az első. De mit akar a harmadik Simon Gábor? Esti a hírlap! A miskolci szocialista Simon Gábor sajtótájékoztatón tudatta, hogy ő nem azonos a budapesti szocialista Simon Gáborral, aki…..
Nyilas Mise 2014.02.06 10:01:27
Megszólalt a lemondott MSZP-elnökhelyettes, aki nem érti, miért fordul a közvélemény mindig a kisemberek ellen. „Nagyon sok félreértés történt az osztrák számláimon lévő százmilliókkal kapcsolatban - egyszerűen az az igazság, hogy, mint Magyarország, én is jobban…..
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Nyilas Mise 2014.01.30 09:49:13
@nyünyüge: a gyilkos komcsi náci feudál fideSSmafia áldozatai

kötél által a stadionokban... vissza kell álítani a halálbüntit !