Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mini stance garage

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mini stance garage golf 3 2014.02.04 17:46:47
Az autót decemberben kaptam még, amikor felfedeztem a körúton lévő modellboltot. Az eddigiektől főleg abban tért el, hogy ez egy plastic model szett volt, vagyis az egészet én raktam össze és festettem le, emellett az eddigiekkel ellentétben ez műanyagból van, nem fémből. A festés…..
Még egyszer a facebookon posztként tettem ki, hogy a golf 2-es nemsokára kész lesz. Hát  nem lett kész. A suliban elég kemény volt az iram, és ezért nem nagyon tudtam a makettjeimmel foglalkozni. Ez a golf prioritást élvezett, szóval ha volt a hétvégéken 1-2 órám, akkor ezt…..
mini stance garage vw 1600tl (typ4) 2013.11.29 20:46:36
Ennek az autómnak a története kb. fél évnyire nyúlik vissza, mert nem sokkal azelőtt szúrtam ki a BG tuning műhelyében egy hasonlót, de 1:72 méretarányú volt. Én eredetileg azt szerettem volna, de közben kiszúrtam ezt a gulliverben. Az első nagyobb átalakítás a koppig ültetés…..
 Ez az autó múlt pénteken lett a flotta tagja, amikor is egy haveromnak vettem hitelben egy chevrolet camarot, és akkor kiszúrtam egészen olcsón a plázai játékboltban. Fém és összerakós? Ilyennel még nem nagyon találkoztam. No mindegy. Klasszikus is, VW is, miért is ne? Na és…..
 Most sikerült végre a hőn áhított blogomat létrehozni. Mostantól nem csak a facebookos oldalunkra fognak kikerülni a munkáink, hanem majd ide is próbáljuk kitenni. A golf ami a facebookon megjelent, sajnos még javítás alatt áll, majd pár nap(vagy hét :() múlva lesz kész. A…..