Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mg

4 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szkeptikus Klub 2010. március 16. kedden, 18 órakor: Beszélgetés Dr. Fenyő Mártával, a polarizált fényt használó terápia feltalálójával A polarizált fényt sugárzó Bioptron lámpa a forgalmazó állítása szerint hatásos allergia, depresszió, kimerültség, fájdalmak, krónikus (pl. ízületi) gyulladás,…..
mg 2010.04.25 12:01:55
Sziasztok!

Egy ismerősömnek tavaly nyáron diákmunkát ajánlottak egy bioptron lámpákat forgalmazó cégnél. Egy tanfolyamon is részt vett, de végül mégsem vállalta el az állást. A feladata az lett volna, hogy telefonon keressen fel lehetséges vevőket, és próbálja rávenni őket vásárlásra. Maga a lámpa amit el kellett adnia több százezer forintba került. A jutalék rendszer úgy nézett ki, hogy ha elad egy lámpát, akkor a lámpa árának 40 vagy 50 százaléket megkapja bónuszként, a felette dolgozó "menedzser" pedig 20 százalékát, tehát egy hónapban elég nehány lámpát eladnia, már az is szép kereset. A pontos számokra már nem emlékszem, de hasonlóak voltak az arányok. Namost ha ebből indulunk ki akkor a lámpa előállítási költsége az eladási árhoz képest szerintem 5% körül mozog. Azt is elmondták nekik, hogy kiket lehet könnyen átverni. Ha a telefonbeszélgetésből, a hívott fél hangjából az derül ki, hogy az illető fiatalabb mint 40 éves, akkor ne is próbálkozzanak. Lehetőleg a 40 év felettieket célozzák, őket könnyebb rábeszélni. Nem nehéz elképzelni hogy egy krónikus betegséggel küzdő idős ember akit már több orvos több fajta módszerrel kezelt, az bármire vevő, ami azt igéri hogy ettől biztos meggyógyul, és hogy ez vadiúj fejlesztés, a modern orvostudomány és a technika csodája. Szerintem gusztustalan amit csinálnak, de mindenki döntse el maga...
The problemA few month ago i bought an rt73-base usb wifi dongle to make a low-cost access-point from my old linux box. Unfortunately i couldn't make it work until last week, when i finally figured out the root of the problem. First of all, i used the latest rt2x00 development kernel (how to get…..
Kételyeink vannak...   ... a tekintetben, hogy ... a homeopátiás Oscillococcinum szer - amely pézsmakacsa szíve és mája alkoholos oldatának hihetetlen hígítása - tényleg hatékonyabban javítja-e a gyerekek fütyülési képességeit, mint a természetes és magyar sárgarépa; a fütyülés…..
avagy érthetetlen dupla SSH-s trükközés a forgalomkorlátozás megkerülésére (ember legyen a talpán aki megcsinálja :D )   BevezetőA múltkori torrentes bejegyzésben arról írtam, hogy hogyan lehet torrentezni olyan hálózatból, ahol elvileg le van tiltva a dolog. Azóta…..
mg 2009.09.05 12:38:01
@duke4ever: Aha, sch-s vagyok! Sajna senki nem olyan hülye hogy csinál egy ingyenes shell szervert, fizet érte a hosting szolgáltatónak havidíjat, amin keresztül bárki nagy forgalmat keresztülküldhet ingyen. A havi mondjuk 5$ pedig sztem kibirhato, ha szobatársak is beszállnak akkor főleg. A 10.66-al kezdődő IP-vel az internet elérése reghét után meg fog szűnni, ez csak ideiglenes, hogy aki még nem regelt az is tudjon netezni (gólyák).
BuheraBlog 1 2008.07.10 22:14:00
Bezony, ma 1 éves a blog. Nagyon durva érzés ez nekem. Tisztán emlékszem, arra a forró nyári délutánra, amikor egy mocskos vonatvagonban izzadva eszembe jutott, hogy az egyre unalmasabbá váló sudoku helyett visszatérek hackeléshez, és elkezdek a témáról blogolni, ha mást nem,…..
mg 2008.07.14 15:39:23
BuheraBlog Buhera Sörözés 2008.07.01 12:02:00
Kedves Olvasóim! Nem sokára, július 10-én lesz 1 éves a blog. Eme jeles alkalomból szeretném megvalósítani egy régi, nagy tervemet: meg szeretném szervezni az első Buhera Sörözést, melynek keretében lelkes közönségem végre személyesen is megismerheti egymást. Remélem, hogy ez…..
BuheraBlog Blog.hu XSS 2008.03.24 10:19:13
Darkelf talált egy nem-perzisztens XSS hibát a blog.hu keresőmotorjában. Mint tudjuk, az ilyen jellegű hiányosságok alap esetben nem jelentenek komoly veszélyt egy oldalra nézve, bár pl. egy phishing akció lebonyolításához kiválóan használhatók. Darkelf viszont kicsit…..