Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vida Gyöngyi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma folytatom az ételekkel kapcsolatos sorozatot: úgy tűnik, kifogyhatatlan a téma, mindig újabb és újabb lehetetlen dologra bukkanok. Annak a nagy részét, amiket most láttok majd, nem is biztos, hogy ételnek lehet nevezni, de annyi a közös bennük, hogy általában élelmiszerboltokban…..
Ma elvették a sörömet. Egészen pontosan nem engedték, hogy megvegyem. Persze nem teljesen csak az én söröm lett volna, de gondoltam, hogy hat óra autózás után jó lesz meginni, miközben a teleholdat nézzük. Gondosan kiválasztottam a kedvenc búzasörömet, még citromot is vettem…..
  A múltkori bejegyzéshez kapcsolódóan próbáltam alaposabban körülnézni a boltokban, hátha találok még furcsa dolgokat. Nem is kellett sokáig keresgélnem, íme a facon (smart bacon néven) és a pucolt tojás, igaz, ecetes lében, de legalább rózsaszín!       Facon,…..
Vida Gyöngyi 2014.10.04 16:03:16
Kicsit elsodortak a hétköznapok, de megpróbálok pontosan visszaemlékezni, hogyan is volt az első délután, amikor elhoztam a gyerekeket az iskolából. Az, hogy nem sírva jöttek ki a kapun, már jó előjelnek bizonyult. A találkozást követő szóáradat pedig magáért beszélt: - és…..
  Csütörtökön elhoztuk az autót Indianapolisból. Ez azt jelentette, hogy a bérelt autónkat nekem kellett visszavezetnem Bloomingtonig. Előtte János megmutatatta a leállósávra vonatkozó túlélési statisztikákat (10 másodperc, maximum) arra az esetre, ha ott gondolnék hirtelen…..
Vida Gyöngyi 2014.09.15 21:47:15
  Egyszer csak kaptam egy levelet Mányi osztálytársának az anyukájától, hogy jó lenne, ha a fiúk egyik délután találkozhatnának, beszélgethetnének kicsit az iskolán kívül is. Persze ez Amerika, szóval ez a levél nem ilyen egyszerűen ért el hozzám.   Az anyuka hosszan…..
  Bloomington kis város, nehéz "rossz" helyen lakni, de mi tényleg szép helyre költöztünk. Azért választottuk ezt, mert elfogadható volt az ára, és így abba az iskolába kerültünk körzetileg, ahová szerettük volna, hogy a gyerekek járjanak. Itt mindenki csak abba az iskolába…..
Vida Gyöngyi 2014.09.11 23:37:48
Az iskolába belépve ez a felirat fogad: „Open your mind when you enter” Le vagyok nyűgözve, komolyan. Az osztálytermek hatalmasak, mindenki mosolyog, és bárhova nézek, csak pozitív gondolatok veszik körül a gyerekeket. A faliújság egy hatalmas tábla, tetején felirat: -Bennem az a…..
Múlt héten vasárnap délután hivatalosak voltunk egy koccintásra ahhoz a magyar családhoz, akik olyan sokat segítettek nekünk mindenben. Megkértek, hogy ne kocsival menjünk, hogy tudjunk inni. Mivel itt laknak az utca túlsó oldalán, kb.5 percre, nekem ez eszembe se jutott, de úgy…..