Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmacsa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai górcső alá kerülő tárgyunkat talán csak a mai fiatalokon kívül mindenki ismeri, a nyolcvanas években egy ország kortyolta rajta a reggeli kávéját, vagy kínozta magát a népes vendégségben kuporogva rajta más ülőhely hiányában.        Kemény, kopogós műanyag,…..
Emlékszik még valaki arra, mennyire trendi parkot alakítottak ki a lefújt Nemzeti Színház-építkezés helyén? Tele volt olyan menő megoldásokkal, amelyeket azelőtt nem nagyon látott még Budapest. (Legfeljebb a Millenáris büszkélkedhetett hasonlóan színvonalas kialakításokkal…..
gmacsa 2014.02.25 05:53:55
Persze elhiszem, hogy a törvény betűje szerint semmi kivetni való nincs ebben, de nekem akkor is bántja a szemem.   Először is baromira zavar, hogy miközben tilos dohányt reklámozni, dohányboltot simán lehet (miközben ugye az egész trafikozásnak az lenne a lényege papíron,…..
Napi Vagányság Francia kártya 2014.01.02 08:18:00
#356 A francia kártyában a négy „szín” (minta) háborús jelképek: a szív a bátor katonára, a pikk és a káró a lándzsák fejére, a treff pedig a lóherére, vagyis a takarmányra utalt. A szív mintát egy félreértés miatt hívják körnek: franciául a szív = cœur, amit…..