Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HHE

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: szeretembudapestet.hu ..
Egy helyen sok jó ötlet, apró ajándék, ünnepi illatok vs. tömeg, drágaság és zima? Hát ezt döntse el mindenki maga, de az biztos, hogy igazán hangulatos egy a kivilágított belvárosba rejtett fahéjillatú vásár, bármekkora is legyen! A Vörösmarty tér neve minden decemberben…..
Az időutazást mindenki szeretné kipróbálni. Nem? Most erre alkalom is nyílik, mert néhány srác elkészítette 3D animációban, hogy milyen is lehetett a Budai vár Mátyás király korában. A teljes film megtekinthető a várban, ill. a nemzeti Táncszínházban. Forrás:…..
"Tél volt, hó esett, és jöttek az ünnepek... " ebből már csak egy dolog hiányzik (innen a belvárosból), a hó! De ami még így is gyönyörű, az a Dunakanyar! Nem is gondolnád, hogy a fővárostól tényleg csak egy köpésre ilyen csoda vár. Ismerd meg, tervezd meg az utad és…..
Megnyílt a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren mézeskalácsillattal, forralt borral, hazai kézműves termékekkel és különböző színpadi programokkal! További infó ITT, részletek, nyitvatartás ITTFotó forrása: varosom.hu ..