Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Knight

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy országgyűlési választás sohasem lefutott ügy, és bár a felmérések szerint nagyon nagy a Fidesz előnye, figyelembe kell venni a bizonytalan szavazók nagy táborát, az MSZP és sajtó-holdudvara gyűlöletkampányát, valamint azt az unásig ismételt tételt, hogy az emberek 20-30%-a…..
  A vasárnapi választás fő kérdése, hogy marad-e Orbán Viktor kormánya és az előző 4 év kormányzási gyakorlata, vagy kormányváltás lesz Magyarországon. Vajon folytatódik-e a trafik- és földmutyik kora, milliók további elszegényedése, a fiatalok tömeges külföldre…..
A választások előtti kérdés: a Jobbik megelőzi-e a baloldali összefogást? Immár nem az a tét, hogy ki lesz a harmadik, hanem, hogy ki lesz a második erő. Hogy jutottunk idáig? Sokat vitatkoznak arról a tudományban, hogy a kampányok mennyit is számítanak a politikai preferenciák…..
A választási kampány hajrájához érve illő lenne egy összegzés, mi várhat ránk április 6-a után. Nyer a Fidesz, ráadásul kétharmaddalFolytatódni fog az ország kisajátítása. A Fidesznek alapvetően az a trükkje, hogy nem ellopja a közjavakat, hanem kvázi magáénak tekinti…..
András Knight 2014.03.28 15:46:31
@♔batyu♔:

Üdv,
Nem tartom valószínűnek, hogy jobbikosokból a szavazófülkében fideszesek lesznek. Fordítva viszont igen, a fideszes behúzza listán a Fideszt, mert azért biztos ami biztos, egyéniben a jobbikost, mert a fideszes úgyis megnyeri az egyéni körzetet, a Jobbikot meg tolja a töredékszavazatokkal, hátha még az is lehet, hogy megverik az összefosást.
Ismerve a körzetem esélyeit, nálam valószínüleg ez lesz a forgatókönyv. :)
Édeskedvesaranyosdrága Népem! Véreim! Ti mind, akik újra fogtok választani engemet!  Szóval Édeseim! Aszondom hagyjuk a picsába az alakoskodást, bujkálást és hazudozást reggel, éjjel meg este! Helyette legyünk büszkék rá közösen, hogy egy a tábor, egy a zászló, egy a kassza…..
András Knight 2014.03.27 13:25:16
@csak egy néző:

Hajdú Éva rosszul emlékezett. Egy idézet kedvenc lapotokból: "Nemrég számoltunk be róla, hogy már Hiller István minisztersége idején, 2008-ban felmerült a kincsek vásárlással való visszaszerzése. A durván évi 100 milliárdos kulturális költségvetés jelentős hányadát elvitte volna az üzlet. „Kevesebb, mint a felét, de két számjegyű százalékát” – fogalmazott kollégánknak a volt miniszter."

nol.hu/kultura/a_seuso-kincsek_visszavasarlasat_javasolja_a_regesz_szovetseg-1442731

Na most a két számjegyű százalék az nyilvánvalóan több, mint a 4.5
Erről ennyit.
A fideszes aktivisták tudvalevően a Kubatov-lista alapján járják az országot: Orbán elkötelezett híveihez kopogtatnak be újra meg újra. Így nem csoda, hogy mindenütt lelkes magyarokkal találkoznak, akik támogatják, hogy tanodák vagy orvosok helyett a felcsúti Orbán-stadionra…..
A nemzeti oldal szerint ez a kérdés szükségképpen értelmes kell, hogy legyen (különben mitől lenne az oldal "nemzeti"). A nemzeti oldal természetesen téved, a kérdés értelmetlen (és a nemzeti oldal értelmetlenségekkel traktálja a híveit). A blognak ma megváltoztattam a…..
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
András Knight 2013.12.04 13:02:42