Regisztráció Blogot indítok
Adatok
44akos19

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jentz cikkének befejező részéhez érkeztünk, amiben még több apró részlet kidolgozását ismerhetjük meg. Aki követi a munkásságát az tudja, hogy kreatív ötletek tömkelegét valósítja meg minden terepasztalán, aki nem követi, annak nagyon érdemes bepótolnia, itt a link ahol érdemes böngészni: Jentz…..
44akos19 2023.07.02 10:39:46
Mindig nagy örömmel adok teret barátok-ismerősök írásainak (Attila, Jentz, Szima Viktória és Rangel István is nagyszerű posztokkal fejlesztette a hazai hadijátékos életet, és persze a blogomat is), most újabb hobbitárs Csubissimus mutatkozik be nálam, egy új Saga projekttel:..
János felkérésére ismételten jelentkezem, egy újabb blogposzt erejéig. Legújabb munkám egy univerzális épületegyüttes, mely elsődlegesen vasútállomás céljából készült, de mint általában az épületeim többsége, nem csak ebben a formában hasznosítható a terepasztalon. Mindenekelőtt elnézést kérek a…..
A földönkívüli létformákkal való találkozást egy a mienkénél fejlettebb technikával és magasabb intelligenciával rendelkező lényekkel szoktuk elképzelni. A neves szerző, Michael Crichton egyik első regényében ennél jóval egyszerűbb és reálisabb lehetőséget vázolt fel: egy lezuhant műhold magával hoz…..
sörfigyelő The Crafty Irish IPA 2021.04.30 11:12:04
Illat: mangó, ananász Hab: masszív Szín: narancsos arany  Jól sikerült itatós IPA, talán kissé túl szénsavas. Édes gyümölcsösség, keserű komlózás, fanyar utóíz. A kortyérzet is rendben, a jól bevált kekszes malátázás itt is működik. A mélységet hiányolom, de így is egy korrekt, frissítő…..
A közelmúltban készítettem egy teljes Sztálingrád-terepet, mely nyomokban tartalmazott ugyan gyárépületekre hajazó, romos építményeket, de amire egyértelműen rá lehetett volna fogni, hogy egy gyár részlete, olyan eddig még nem volt. A klasszikus Elevátorházat és a Traktorgyár ikonikus bejáratát…..
Ismét cikkírásra adtam a fejem, ezért elnézést is kérek Mindenkitől, ugyanis továbbra sem tartom erősségemnek ezt a műfajt. Úgy történt, (ahogy szokott -sic!) hogy János felkért, írjak cikket a blogjára. Örülnék neki, ha csak a téli uborkaszezon miatt lenne helye ennek a cikknek (is) a blogon, de…..
44akos19 2021.03.26 18:33:04
Ez a ráadás-cikk hirtelen felindulásból született, ugyanis állítottam össze a céges bulihoz szükséges, Bolt Action-t bemutató terepasztalt, és rájöttem, hogy bár van bőven, de még mindig nem elég a kis alapterületű szivacsdomb mennyisége! Kisebb fenyőerdő-akadályokkal szerettem volna tarkítani a…..
Újra a tengerparton vagyunk! (előzmény első rész, második rész) A harmadik Pacific-Terep bemutatásának a Saipan ostroma címet adtam, de lehetne akármelyik japán megerősített védelemmel ellátott sziget, vagy kikötő...
Sziasztok! Ez a poszt az általam követett egyik irányvonal elmúlt évi beszerzésének összefoglalója lesz. A Inkvizítor piacterén lettem figyelmes e 28 mm-es történelmi figurakészletekre, mely egyből felkeltette érdeklődésem. Mint később kiderült, nem is kellett sokat utaznom,…..