Regisztráció Blogot indítok
Adatok
44akos19

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő The Crafty Irish IPA 2021.04.30 11:12:04
Illat: mangó, ananász Hab: masszív Szín: narancsos arany  Jól sikerült itatós IPA, talán kissé túl szénsavas. Édes gyümölcsösség, keserű komlózás, fanyar utóíz. A kortyérzet is rendben, a jól bevált kekszes malátázás itt is működik. A mélységet hiányolom, de így is egy korrekt, frissítő…..
A közelmúltban készítettem egy teljes Sztálingrád-terepet, mely nyomokban tartalmazott ugyan gyárépületekre hajazó, romos építményeket, de amire egyértelműen rá lehetett volna fogni, hogy egy gyár részlete, olyan eddig még nem volt. A klasszikus Elevátorházat és a Traktorgyár ikonikus bejáratát…..
Ismét cikkírásra adtam a fejem, ezért elnézést is kérek Mindenkitől, ugyanis továbbra sem tartom erősségemnek ezt a műfajt. Úgy történt, (ahogy szokott -sic!) hogy János felkért, írjak cikket a blogjára. Örülnék neki, ha csak a téli uborkaszezon miatt lenne helye ennek a cikknek (is) a blogon, de…..
44akos19 2021.03.26 18:33:04
Ez a ráadás-cikk hirtelen felindulásból született, ugyanis állítottam össze a céges bulihoz szükséges, Bolt Action-t bemutató terepasztalt, és rájöttem, hogy bár van bőven, de még mindig nem elég a kis alapterületű szivacsdomb mennyisége! Kisebb fenyőerdő-akadályokkal szerettem volna tarkítani a…..
Újra a tengerparton vagyunk! (előzmény első rész, második rész) A harmadik Pacific-Terep bemutatásának a Saipan ostroma címet adtam, de lehetne akármelyik japán megerősített védelemmel ellátott sziget, vagy kikötő...
Sziasztok! Ez a poszt az általam követett egyik irányvonal elmúlt évi beszerzésének összefoglalója lesz. A Inkvizítor piacterén lettem figyelmes e 28 mm-es történelmi figurakészletekre, mely egyből felkeltette érdeklődésem. Mint később kiderült, nem is kellett sokat utaznom,…..