Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rumosdioizukola

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szereti a horror műfaját, az szeret szembenézni saját félelmeivel és kedveli azt a borzongás illetve rettegés nyújtotta különleges érzést is, mely a képernyő előtti biztonságban ücsörögve úgy járhatja át, hogy közben "az én mit tennék az ő helyében" örök kérdés boncolgatásával speciális…..
A saját, autós zeneállomásunk létrehozásához nem kell több egy adathordozónál és egy szivargyújtóba dugható átjátszónál. Az FM transmitter a pendrive-on vagy SD kártyán tárolt zenét sugározza az autónkban és ezt a rádiónk segítségével befogjuk, mint egy rádióállomást és hallgathatjuk a kedvenc…..
Ötödik epizóddal folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész eseményeit...
rumosdioizukola 2018.05.23 18:16:32
@Ebenezer Scrooge: nekem az elsoben Maeve tetszett a legjobban, es utaltam az osszes Hopkinsos jelenetet
A producerek kétségbeesetten dolgoznak a Magyarországon is látható, Halálos fegyver című sorozat megmentésén - írja a Hollywood Reporter. Aminek az a pikantériája, hogy mindezt azután teszik, hogy ők maguk rúgták ki a sorozat egyik főszereplőjét, a Martin Riggs-t játszó Clayne Crawfordot. Csak épp…..
  Teljesen új, kaland-realityt készít a TV2, amiben vakmerő sztárok igyekeznek legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat és egymást úgy, hogy közben együtt is kell működniük. Egy mesés sziget fogságában, összezárva kell hajmeresztő próbatételeket teljesíteniük. Az utazás várhatóan életük egyik…..
rumosdioizukola 2018.05.09 15:12:37
Ha itt az új év, két dologra bizton lehet számítani: áremelés lesz és a netet elárasztják a toplisták. 2016-ban adós maradtam azzal, hogy évértékelő listával jelentkezzek, de ezúttal annak ellenére se akartam kimaradni a mókából, hogy viszonylag ritkásan jutottam el moziba. Hagyományos, a…..
Ha minden igaz, a Fox éppen azon dolgozik, hogy tekerjen egy alaposat a 24 formátumán és női főszereplővel, a terrorfenyegetésvonatról leszállva pittyeghessen tovább a digitális óra a tévében. Az ötlet egyelőre annyi, hogy van egy ügyésznő, aki egy faszit a siralomházba juttat, de a kivégzés előtt…..
A Xiaomi termékeit nagyon kedvelem, és ahogy látom, ezzel nem vagyok egyedül. Pont ezért, ezen a hétvégén is ajánlok néhány akciós terméket!  ..