Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saliati

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk húsvétkor egyedül van és 175 forintból kénytelen átvészelni az ünnepet, mert ennyi maradt a tartalék pénzéből, a cége pedig, ahol korábban dolgozott, nem hajlandó elutalni neki az utolsó bérét. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete?…..
AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI – NAGYON IGAZ!!! (A közösségi oldalakon időnként felbukkanó, a "régen minden jobb volt" közhelyes nosztalgia-érvelésekkel teletűzdelt írás paródiája.) Mi még tudjuk, milyen az, hogy trágyás talicskával menni a…..
saliati 2015.03.27 21:25:25
Tegnap este innsbrucki szállást kerestem és egy varázslatos helyre bukkantam (az airbnb-n). Azonnal foglaltam is volna, mert még az ára is meglepően kedvező volt, de persze már egész hónapra ki volt adva, sőt jövő hónapban is csupán egyetlen éjszaka szabad. A városhoz közeli erdő szélén, egy pár…..
saliati 2015.03.23 08:26:58
1945 áprilisa. A felszabadítókból módszeresen hódítókká avanzsált szövetségesek Berlin felé tartanak köztük Don Collier őrmesterrel (Brad Pitt) és Sherman tankjával, melynek négyfős legénységéhez épp most csatlakozott a zöldfülű Norman (Logan Lerman), akit villámgyorsan…..
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
saliati 2014.09.25 22:15:40
@Bambula: De milyen igazad van....
  A balatoni nyaralótelepek szolidan rendezett stílusukat, középosztályi státuszukat az 1950-es években elveszítették. A tömeges, turnusokban zajló üdültetésre átrendezett települések nehezen tudtak megbirkózni a hirtelenjében megváltozott viszonyokkal. A vállalati…..
Filmbook Hóbortos hétvége 2014.07.18 06:00:00
Itt a nyár, a hőség már csak a strandon elviselhető, de azért esténként a kimerítő napozás és pancsolás után jól eshet betenni egy hamisítatlan, örökzöld nyári vígjátékot. És keresve sem találhatsz jobbat a Hóbortos hétvégénél. Gyerekként rengetegszer láttam ezt…..
      1994. május 12.-én, a Cannes-i Filmfesztiválon láthatták először a nézők minden idők egyik legjobb filmjét, amit aztán a Clint Eastwood vezette zsűri a legjobbnak választott és Arany Pálmával díjazott. Quentin Tarantino nevét ezután sokunk a valaha élt legnagyobb…..