Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakearowhead

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mária, Czezberger altábornagy négy lánya közül a második volt. Szép, izgalmas okos. Akkoriban azt mondták rá, modern gondolkodású; festette az arcát és dohányzott.Szeretett úszni, teniszezni és lovagolni, férfi módra ülte meg a lovat.Élvezte az összejöveteleket, a táncot,a bálokat. De apja…..
lakearowhead 2019.01.11 15:41:45
Tudom, nem kapcsolódik közvetlenül a térhez, ám mivel igen közel történt (alig 250 méternyire), úgy gondolom, hogy a téren lakók és a környékről figyelők számára is érdekes lehet a történet. A sztorit magát egyébként már többen megírták, én magam öt éve a Zuglói Lapokban olvastam először, de az…..
Hajlamosak vagyunk Budapest története kapcsán minden nyári szórakozást csak Budán, különösen a budai hegyekben elképzelni. Pedig a Főváros „másik széle” is tartogatott meglepetéseket és maradandó élményeket a hajdani romantikus világban...
A 2015.-ös éveben már Facebookon is jelen voltunk. A napi blogbejegyzések mellé, tematikánkhoz illeszkedő tartalmakat válogattunk össze oldalunkra. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb fényképekből…..
Kommentár nélkül. Kíváncsi vagyok ki mit lát meg benne, mi jut eszetekbe, van-e valami, amiről mesélni tudtok? Kommenteljetek bátran, ahogy eddig. 42 ritkán látható, színes fotó jön...
Afred Tritschler a húszas évektől kezdve - amikor is első Leica márkájú fényképezőgépét vásárolta - lelkesen fotózott és a tapasztalatait sikeres fotótankönyvben is összefoglalta. 1927-ben Dr. Paul Wolff-fal - az eredetileg orvosként praktizáló hobbifotóssal - alakította meg Németország első…..
lakearowhead 2015.05.21 16:47:47
Egy hűtlen kutya kalandjai Ugatóniában - 1957. Az 1956-os forradalom után százezrek hagyták el az országot. Az utánuk és sorsukért sóhajtozóknak az elrettentő "ott sincs kolbászból a kerítés" stílusban készült ez a kis "mese" Szűr Szabó József zseniális karikaturista rajzaival...
lakearowhead 2015.02.27 14:04:05
A New York-i Chinatown - Manhattan déli részén - a nyugati világ legnagyobb kínai negyede. Csaknem 150-180 ezren élnek itt. Az első kínaiak 1840 körül érkeztek a városba és jellemzően a nagy építkezéséken dolgoztak. Később a városlakó életmódra berendezkedett családok egy lakóközösségben maradtak,…..
Matt Weber taxisofőrből lett New York egyik legnevesebb utcai fotósa. Sokáig csak nézte a szélvédőn túli történéseket, majd elhatározta, többé nem hagyja veszni az érdekes pillanatokat. A street photograpy, azaz az utcai fotózás élettel teli, lenyűgöző műfaj, s mindenek…..
lakearowhead 2015.02.11 18:49:19
@Hipok Rita: Ott is van Pasaréti negyed,meg 2nyócker"...............
Hallottál már a mindössze öt hektár nagyságú szigetről az East Riveren? Az aprócska North Brother Island az egyik legelhagyatottabb, legkísértetiesebb helye napjaink New York-jának. Története a 19. század közepéig nyúlik vissza. Volt a világ legfertőzőbb betegeinek,…..
lakearowhead 2015.01.14 08:46:02
@nikita:Köszönöm a tudositást,szeretem az "OLDALUKAT" GBN...............
1905. New York, New Haven and Hartford társaság gőzmozdonya áttörte a fűtőház hátsó falát és majdnem kizuhant. A képen a mentési munkálatok láthatók...
James Dean, Szex és New York, na meg sok pizza és hamburger jött elő a Camp Leaders-ös táborozóknak tartott asszociációs játékunk alatt. Így látták a várost sorozatunk egymondatos, videós kiadása. Közel ezren jöttek el a Camp Leaders Hungary évzáró bulijára október elején…..
Még csak pár hete járják Manhattan utcáit, máris ők a legismertebb lángossütők a magyar sajtóban. Furgonjuktól letérdelt a kinti ÁNTSZ, de a rendőrökkel nekik sem könnyű. A Lángos Truck ötletgazdájával beszélgettünk. Zsolt született vendéglátós. Egyik kezével…..
lakearowhead 2014.05.19 19:45:01
@rozsomákidomár: "HA VAN MAGYAR BARÁTOD,AKKOR ELLENSÉGED IS"