Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolbász

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svájci Nemzeti Tanács (az ország kétkamarás parlamentjének egyik háza) múlt héten elfogadott két olyan törvényjavaslatot, amik eléggé megnehezítik a helyi játékforgalmazók dolgát – idézi a Kotaku a GamesMarkt cikkét. Az egyik javaslatot a szocialista Evi Allemann…..
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Kolbász 2010.02.26 22:09:39
@eMeL: Pedig a választék nagy. Vannak kis pártok is, tehát szavazhatsz az elveid alapján. A nagy pártoknál lehet logikázni, protestszavazatot leadni stb.
De még jobb, ha a helyi képviselőjelöltjeid közül választasz, el lehet menni meghallgatni őket, kérdezni, mérlegelni. A saját érdekedben kell szavazni, nem feltétlenül "jó szívvel", én sem úgy választok.
Ha nem megy el valaki szavazni, az a legrosszabb, nem érinti a végeredményt, senki sem méri kire nem szavaztál.
Nem feltétlenül szórakozásból szavazunk, évezredekig ment küzdelem a szavazati jogokért, nem lehetünk ennyire finnyásak.
Geekblog The Road 2010.01.31 12:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 13.Mi az a mizantróp, Arthur? Olyan pöcs, aki utál mindenkit. Nem téged kérdeztelek, nigger. Igaza van, Samuel. A mizantróp gyűlöl minden embert. Mi is mizantrópok vagyunk? Dehogyis. Mi egy család vagyunk. John Hillcoat ott folytatja, ahol abbahagyta,…..
A hét dala tulajdonképpen az év dala is, de az is lehet, hogy az évtizedé. Nem azért, mert annyira jó – bár nincs vele semmi baj –, hanem mert rocktörténeti jelentőségű. Március 9-én jelenik meg ugyanis az új Jimi Hendrix-lemez, a Valleys Of Neptune, amelynek alább…..
Kolbász 2010.01.30 17:14:23
@Erik C: talán azért tűnik réginek és "egyálltalán" nem újnak mert 40 éve készült..

Egyébként Hedrix mellett a keverés is remek, kiváló minőségű lett.
IDDQD Duke Nukem ÉL! 2009.12.28 10:37:56
Mielőtt még belemennénk a részletekbe, mindenképpen tegyük hozzá az elmúlt 12 évben kötelezővé vált kommentárt: hahahhahahahhahahhahahahhahha.Szóval megjelent a Gamesauce magazin első száma, amiben Scott Miller mesél Duke Nukem projektekről, szemrebbenés nélkül, ahogy szokott.…..
Geekblog Avatar 2009.12.16 12:19:00
Hónapok óta szól a tremoló, hogy most aztán fú de tyű lesz: három dimenzió, I és MAX, ráadásként meg Brand New Beginning is. Hogy ezt innovatíve nem is illendő a dagerrotípiához vagy a Lumiere bátyók eredményeihez mérni, ez most kérem akkora grádicsa lészen az emberi…..
Legalábbis az ausztrál igazságügyminiszter, Michael Atkinson szavai szerint, aki 1-2 százalékra becsülte a játékosok között azoknak az arányát, akik képtelenek éles határvonalat húzni a játékok és a való élet között. Atkinson ezt az új Alien vs. Predator játék kapcsán…..
Filmdroid Moon 2009.12.12 16:24:00
  A Hold az eddigi első és egyetlen égitest, melyre az ember a Földön kívül a lábát tette. A sci-fikben persze ennél már jóval nagyobb távolságokat tehettünk meg, hiszen a képzelet szinte határtalan, s még a távoli naprendszerek elérése sem tűnik lehetetlennek. Valójában…..
w Karácsonyi ének 2009.12.08 11:30:00
Bronzvasárnap után vagyunk, ami egy viszonylag újkeletű ünnep, a naptárak még alig jegyzik, de annál inkább a kereskedők és a shoppingriportokkal virító média. Ez a harmadik hétvége a karácsony előtt, amikor már mindenkinek illik elkezdeni a vásárolgatást, hiszen nemsokára…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..