Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NiFi

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem a tv-t reggeli közben, de minek ...?Kezdem a MTV-vel ahol egy "szerkesztőnő" beszélget egy államtitkárral a tegnapi EU döntéssel kapcsolatos tudnivalókról. A "szekesztőnő" felvetette, hogy milyen dolog az, hogy néhány ország elvonul külön, hogy a többiek kizárásával…..
 Rétvári Bence megint hozta pártja a KDNP formáját. Ez az a párt, amely nevével ellentétben sem nem keresztény, sem nem demokrata. Szánalmas farizeusok gyülekezete.  Régi-új ötletük az élelmiszer boltok, áruházak vasárnapi zárva tartása. Rétvári és pártja szerint erre…..
Pár napja a Facebook törölte a Tolvajkergetők nagyjából 180 ezer lájkkal bíró oldalát. Mivel több ismerősöm követőjük volt és lelkesen osztotta a posztjaikat és videóikat, így bennem már korábban kialakult egy vélemény erről az oldalról, és a hír kapcsán alkalmasnak…..
NiFi 2014.10.23 19:51:18
@SnoopDogg: Megtehetem. Ám attól még te maradsz egy seggtúró kis pöcs!
Van kire szavazni Cici, cica, cigi 2014.02.28 13:56:25
Elhomályosulnak a környező alakok. Csak nagyjából kivehető, hogy idiótán vigyorognak. Mi történhetett Rónaszékiné Keresztes Monika kampányfotózásakor? Nyilván mind iszonyúan betéptek. Bőven van mit tanulni az oligarchapártok egyéni jelöltjeitől, ha kampányolásra kerül a…..
NiFi 2014.03.08 07:25:55
A jobbik szavazók számomra érthetetlen módon nem veszik észre, hogy milyen szinten szórakozik velük a kedvenc pártjuk. Ha van kamu párt az a jobbik. Mikor bekerültek a parlamentbe hatalmas arccal radikálisnak mondták magukat. Vona még fekete mellénykét is felvett, mert majd megmutatja, hogy hiába a gárda tiltása, ő akkor is az formaruhájukra hajazó cuccot visel. Aztán teltek az évek és a jobbik rájött, hogy sok vizet így nem fog zavarni, hiszen hiába jelentek meg mindenféle településen ahol a cigányság egy része zaklatta a többi helybélit, igazából nem csináltak semmit. Mikor elmentek minden folytatódott ott ahol abba maradt. Rájöttek, hogy a jobb szélről be kell húzódni középre, persze azért nem teljesen és onnan mondani a semmit mondó és semmit sem érő populista hablatyukat. Ezek az emberek már legfeljebb kommunikációjukban próbálkoznak radikalizmussal, tetteikben semmi erő sincs. A választási plakátjaikról is csak az jön le, hogy leutánoznak valami általános trendet, de nincs önálló arculatuk. Az, hogy van szavazótáboruk még annak köszönhetik, hogy az emberek nagy része még mindig a destruktív - másokat pocskondiázó, a hibát másokban kereső, gyűlölködő, stb. - "politizálást" kedveli - még nem ébredtek rá a konstruktív - építő, a problémák megoldásán dolgozó, bizalomra építő, stb. - politika szükségességére, pedig csak ez visz előre. (A fidesz szintén ennek előnyeit élvezi.)
A múltba révedve nem lehet jövőt építeni, a jobbik pedig még mindig ennél az állapotnál tart.
Azt, hogy vannak e oligarcháik vagy nincsenek nem tudom, és nem is minősítem.
Furcsa, de mikor a parlamentbe bejutottak, az mellett, hogy a stílusukat és a programjukat sem igazán kedveltem, vártam a radikális viselkedést ami megrepeszti a politikai elit néptől távolságtartó burkát. Háááát ... ... a jobbiknál az LMP is radikálisabb ...