Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malyce

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Osztottak szoroztak a Comedy Centralnál, és kijött, hogy ezt az öt sorozatot zabálták leginkább a csatorna nézői 2014-ben: Hogy ne éld az életed Jim szerint a világ Mike és Molly Brickleberry Family Guy A hajtás után elolvasható a teljes sajtóközlemény, olyan…..
malyce 2015.01.25 09:30:46
@doggfather:
agreed. napi 3-4 family guy van, az is este 11 után.
jim szerint a világ stb-t meg nyomják az arcunkba, mint árusnénik az occsó márká' parfümöt.
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
malyce 2014.07.29 14:52:49
Nem derült ki, hogy Niki olvasta-e tegnapi check in agentünk népnevelő írását, mindenestre gyönyörűen rímel rá a levele. A probléma a kézipoggyász mérete körül bontakozik ki. Levélírónk alaposan megsorozza a földi személyzetet, de kap egy szúrást a Tesco is. Bevallom,…..
Hiánypótló lista az amerikai filmcsatornákról, valamint arról, hogy melyik sorozatot kinek köszönhetjük. Enjoy, my friends! Na, csapjunk is bele, a teljesség igénye nélkül. ABC: Castle; Született feleségek; Grace klinika; Lost, Modern család; Nashville; Egyszer volt, hol nem…..
newzz.com Az igazi Linda Lovelace 2014.03.16 09:00:00
Drámának gyenge, életrajzi filmnek sok. Bár vérzik néhány sebből, mégis különleges. A Lovelace kétségkívül 2013 egyik legmegosztóbb alkotása. Már a világnak abban a szegletében, ami hallott róla. A két dokumentumfilmes Oscar-díjat nyert Rob Epstein rendező, és az…..
CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!   Nem hiába, feltörekvőnek lenni Hollywoodban sosem egyszerű. Sok, amúgy akár tehetséges ember kezdett pornózni, néhányukat 15-20 évekre is elnyelte a felnőttfilmes ipar. A szerencsés kevesek kétségkívül azok voltak, akiknek a szexfilmek csak…..
manett írása, én csak kiteszem :)   A lovagok földje. Az Európai Unió legkisebb tagállama. Az utazók kedvelt szigete, és egyben búvárparadicsom.  A Földközi-tenger egyik gyöngyszeme. A történelmi múlt és a jelen találkozása. Ilyen, és ehhez hasonló, már-már az unalomig…..