Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kingslayer

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
kingslayer 2015.09.15 13:55:32
Visszaellenőrzés közben most is eszembe jutott - és ez gyakorta előfordul (főleg ennél a sorozatnál) -, hogy mennyire nem érződik rajta, hogy milyen baromi sok munka van mögötte. Úgy lepereg az alig fél óra, mint a sicc! Utólag. Tartsátok öntömjénezésnek, de akkor is az a…..
Összeszedtünk öt olyan sorozatot a következő három hónapból, amelyeket mi nagyon várunk. Csekkoljátok a drágaságokat! Turn: A sztori 1778-ban, az amerikai függetlenségi háború alatt játszódik, és az ország első kémhálózatáról szól. Az AMC-re érkezik április 6-án,…..
Natalie Dormer (Trónok harca, Sherlock és Watson) a GQ-magazin áprilisi számában van benne. Megmutatjuk milyen képek készültek róla, illetve a fotózásról készült videót is.     Forrás: www.gq.com/women..
newzz.com Digi Sport vs. Sport TV 2014.03.19 19:00:00
Megmérkőzik a legjobb és a legrégebbi magyar sportcsatorna. Magyarország kedvenc sportcsatornája a megkopott fényű Sport TV, a legjobb viszont a Digi Sport, amely naponta kapja a gyűlölködő üzeneteket az emberektől. Nem, nem kevertem össze semmit, ez Magyarország, itt minden…..
Kiválasztottunk tíz nagyon jó sorozatos intrót az elmúlt öt évből. Nem mondjuk, hogy ezek a legjobbak, mert a lista erősen szubjektív, és az elmúlt években már minden irányból sorozatok zúdulnak ránk, így sanszos, hogy pár nem is jutott eszünkbe. Na, mindegy, hess a…..
Decemberben mutatták be A Wall Street farkasa című filmet, amelyet több kategóriában (legjobb film, legjobb rendező, legjobb férfi főszereplő, legjobb férfi mellékszereplő, legjobb adaptált forgatókönyv) is jelöltek Oscar-díjra. Ezekből egyet sem váltott díjra, de ettől…..
newzz.com The Walking Dead-lexikon 2014.03.06 20:00:00
Képregény, sorozat, játék, könyv. Eddig ezekre a platformokra tört be a The Walking Dead. Ajánljuk a cikket fanatikusoknak, a sorozatot nézőknek, és azoknak, akik csak tudni akarják, mi fán terem a The Walking Dead. Képregény: Robert Kirkman alkotása 2004-ben indult útjára,…..
newzz.com Büszke meleg színészek 2014.01.07 15:00:00
Egyesek szerint fél Hollywood meleg, mint a kályha, és a topmodell barátnő csak fedőtörténet. Erről nincs sorsdöntő bizonyítékom, de az alábbi színészek nyíltan felvállalták, hogy ők „mások”.   Jim Parsons, az Agymenők című sorozat szereplője 2012-ben beszélt…..
kingslayer 2014.01.08 10:44:24
@Peter Deak: mivel az átlagostól eltérő, szerintem belefér a "ferde hajlam", de javítottam.
Vannak színészek, akik annyira beleélik magukat televíziós szerepükbe, hogy a forgatásokon kívül is mindent idejüket sorozatbeli partnerükkel akarják tölteni. Bemutatunk közülük párat.  Narancsvidék: Summer Roberts és Seth Cohen Jaj, de rég volt már! A Narancsvidék (The…..
newzz.com Januári filmek 2014.01.03 19:54:09
Egy korábbi cikkünkben bemutattunk pár új sorozatot, most arról tájékoztatunk, hogy milyen filmek érkeznek a hazai mozikba ebben a hónapban.  12 év rabszolgaság Solomon Northup 1841-ben szabad emberként él New Yorkban a családjával, ám egy nap átverik, elkábítják és eladják…..
A következő hetekben, hónapokban számos új sorozatot lesz lehetőségünk nézni. Bemutatjuk a legérdekesebbeket! Almost Human: Egy nyomozós széria, ami a jövőben, 2048-ban fog játszódni. Ennek a jövőbeli világnak az érdekessége, hogy minden járőr kap maga mellé egy androidot.…..