Regisztráció Blogot indítok
Adatok
littlecat01

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felhők fölött 3 méterrel címet viselő spanyol vígjáték hallatán a férfiak valószínűleg visítva rohannak ki a szobából, és könyörögnek a helyi kocsmárosnak, hogy maradjon még nyitva, amíg vége nem lesz a filmnek és biztonságban haza nem mehetnek. Ezt jól is teszik, mert…..
Narancsvidék botrányos élete egy sorozatban, ami egy elég gyenge Melrose Place és Beverly Hills 90210 keverék. A rosszfiú, a széplány, a sportos menő, és a looser srác, nah meg a particica, mind egy iskolában, közös bajokon osztoznak, és akkor még nem esett szó a szülők…..
Az elmúlt pár évben nagyon felkapott lett a főváros a külföldi sztárok körében. Forgatott már nálunk Angelina Jolie, Brad Pitt, Robert Pattison, de még Bruce Willis is, mindig érdemes nyitott szemmel járni Budapest belvárosában, mert sosem tudni kivel találkozunk. Nemrégen…..
Minden lány különleges udvarlóról álmodik, mi lehet, izgalmasabb mintha egy vérfarkas szemel ki magának. a Teen Wolf- Farkasbőrben című sorozatban nagy esélye van annak, hogy a padtársad, a srác aki tetszik, vagy a szomszéd fiú is vérfarkas, de a lányok között is akadnak…..
George Clooney és Sandra Bullock szereplésével vonzott tömegeket a moziba a Gravitáció című film. Műfaját tekintve ez egy sci-fi, bár szerintem sokkal jobban hasonlít drámára, vagy inkább egy vontatott életrajzi filmre.   A címmel is sikerült jól mellé lőni, hiszen…..
newzz.com Szerethető kisváros 2014.04.05 09:00:00
Egy kicsit Everwood, egy kicsit Szívek szállodája, de mégis rendelkezik valami plusz bájjal a Hart of Dixie című amerikai sorozat. A helyszín itt is egy „poros” kisváros, Bluebell, ahol több minden történik, mint New Yorkban valaha is. Ide csöppen be Zoe Hart frissen diplomázott…..
A világvégét is túl lehet élni Az iskolai évek alatt valamikor mindenki tanult a Bibliáról, és a bibliai történetekről. Noé bárkáját mindenki ismeri, és az előzményekkel kapcsolatban is mindenki képben van.     A sztorink ezen a történeten alapul, csak itt a bárkán…..
Idén már az ötödik évad hozza a többmilliós nézettséget, a Vámpírnaplók című sorozat sikere töretlen. A vámpírok szerelemmel teli élete a szemfülesebb nézőt Edward és Bella kapcsolatára emlékeztetheti.     Kedves kisváros Mystic Falls, ahol semmi különös nem…..
newzz.com Kasza! Kasza? 2014.03.21 09:00:00
A televíziós talk show-k magasan a fénykorukat élik manapság, és mivel nincsen túl sok olyan műsorvezető, aki egy ilyen adást szívesen elvezetne, ezért mostanában bárkiből lehet házigazda.   Így történt az is, hogy Kasza Tibor, a Crystal nevű zenekar énekese berobbant a…..
Stars Hollow egy kisváros nem messze Hartfordtól. Ide költözik a mindössze 16 éves Lorelai Gilmore kislányával. Otthagyta a gazdag szülői házat, hogy önálló életet éljen, és gyakorlatilag a semmiből építi fel a saját és a lánya életét. A Szívek szállodája tizenhat évvel…..
Igazi fejtörőnek mondható az Internátus című spanyol sorozat, amelyben egy hatalmas rejtélyre keresi a megoldást az öt ott tanuló diák. Az épület egykor árvaházként működött, ahol piszkos üzletek és ismeretlen műtétek zajlottak. Emberek tűntek el és haltak…..
Minden metrómegállóban több ajtó is van a falak mentén. Szerintem mindenkinek eszébe jutott már, hogy vajon mi van az ajtók mögött? Mit rejt az alagút? Egy esetleges atomtámadás esetén a metróban fogunk élni? Igazak a pletykák, miszerint egy komplett város van a lábunk alatt?…..
newzz.com Thor is back 2014.03.09 19:00:00
A Thor 2: Sötét világ ismét szíven találta a Marvel rajongókat. A szerelem a kulcs, amely háborúrban, és boldogságban ugyanúgy töretlen. Chris Hemsworth, és Natalie Portman tökéletes románca elevenedik meg. Thor hősiesen harcol Asgardért és a többi birodalomért, hogy helyre…..
A Vámpírnaplók című sorozatból már jól ismert ősi vámpírcsalád külön sorozatot kapott. Az Eredetiek (The Originals) New Orleans városát szállják meg, ahol az uralom a vámpíroké, de a boszorkányok szeretnék ezt megdönteni.   Kicsit elavult öltet, hogy a „főgonosz”…..
newzz.com Fogságban 2014.03.08 10:04:11
Hat Oscar-díj jelöléssel jutalmazták a Philips kapitány című amerikai filmdrámát. A címe nem sok mindent árul el, de elég megrázó alkotással találkozunk, Tom Hanks főszereplésével.   A Maersk Alabama nevű teherhajó 2009 áprilisában hajózott ki, úticélja Mombasa volt.…..
newzz.com Hit, remény, szeretet 2014.03.07 10:00:00
Hit, remény, szeretet A hat Oscar-díjra jelölt Nebraska című film már az első képkockájában nagy meglepetést okoz a nézőnek, ugyanis fekete-fehérben játszódik a történet. A mai modern filmgyártás korában merész vállalkozásnak tűnik a fekete fehér film, de ha türelmesen…..
newzz.com 12 év rabszolgaság 2014.03.05 10:00:00
Egy nagy jelentőséggel bíró kérdést, a rabszolgaságot, illetve a feketék jogait boncolgatja a film. A kilenc Oscar-díj jelölést kapott alkotás, egy igaz történetet dolgoz fel és csal ezzel könnyeket a néző szemébe. A történet megtörént eseményen alapul. Solomon Northup egy…..
  Idén is kiosztásra kerültek az Aranymálna-díjak, mégpedig március 1-én a santa monicai Magicopolisban. Az Oscar- díj gyökeres ellentéteként itt a legrosszabbak zsebelhették be a díjakat. Vörös szőnyeg, fényűző ruhaköltemények, elegéns öltönyök, és fényképezőgépek…..
A mindössze öt Oscar-díj jelölést bezsebelő Wall Street farkasa, a tőzsde titokzatos és csábító világába kalauzol. A pénz mindenkinek vonzó, főleg ha kevés munkával nagyot lehet szakítani, és ezt a tőzsdén a legkönnyebb elérni. Jordan Belfort (aki egy létező szélhámos…..
newzz.com Az éltető pletyka? 2014.02.04 10:00:00
Ki ne szeretne egy olyan sorozatot nézni, amiben a szereplőknek annyi pénzük van, hogy nem tudják mire költeni, és az életük fő mozgatórugója Pletykacica. A new yorki Upper East Side-on nem létezik igaz barátság, hiszen mindenki csak az alkalomra vár, mikor áshat a másiknak…..
Exitpoint Games avagy Alice Csoda országban Egy újabb izgalmas szabadulós játék, ami egy misztikus mesevilágba repít el. Nehéz feladatok, látványos díszlet, és persze az elmaradhatatlan számzáras lakatok a Nyúlüregben, ami a leglátványosabb a három pályájuk közül. A…..
newzz.com Egy valóságos rémálom 2014.01.07 10:00:00
Jenei Gábor - A legszorosabb kötelék   Izgalom kaland és mágikus, megmagyarázhatatlan dolgok jellemzik a szerző első könyvét. Igazán lebilincselő írás, szó szerint, ugyanis a könyvet nem lehet letenni, míg ki nem, olvasod. Nagyszerű karakterek, gyönyörű helyszínekbe…..
Levelek Júliának Vajon igazak a mesék? Vajon tényleg varázslatosak a szobrok és szerencsét hoz e, ha megdörzsölöd? A kívánságkút tényleg kívánságokat teljesít? És vajon ki rejtőzik Veronában a Júlia szobor mögött? Ide nap, mint nap érkeznek szomorú hölgyek, akik…..
Jodi Picoult - Tizenkilenc perc Az írónő Magyarországon megjelent harmadik könyve. A tizenkilenc perc egy megtörtént eseményen alapul és olyan témát dolgoz fel mely aktuális Amerikában és sajnos egyre inkább a világ minden táján. Az író ebben a művében is aktuális…..