Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kellermann

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne gondolt volna már arra, milyen lehet hegyek között kényelemben élni közel a városhoz? Nem kell lemondani Budapestről, és a madárcsicsergés, kutyaugatás, saját kert, nyugágy mellett, ha minden egyéb kényelem is adott, akkor miért ne választanánk az agglomerációt? A…..
Hawaiiról mindenkinek a homokos óceánpart, a napsütés, a nyugodt, boldog élet jut az eszébe, amit esetleg néha megzavar egy-egy vihar, de alapvetően mi baja lehet annak, aki ezen a mesés szigeten él, nem igaz? Hát nem teljesen. Legalábbis Phil Jung fotói más képet festenek...
Kellermann 2016.08.21 12:45:05
@Bazs123: Talán csak ennyi a szegénység nekik! Azért nem semmi, ha belegondolunk miről is beszélünk, nem?
Kellermann 2016.08.21 12:50:33
@Bazs123: Hát ott ennyi a szegénység! Van különbség nem kicsi!
Kellermann 2016.08.21 12:55:32
@gregorik: Nem semmi! Asszem ilyen látvánnyal már mindannyian találkoztunk,pld amikor megyünk Csepel felé akár a kiserdőben, akár a sziget vége felé a temetőtől kifelé. Ha lehet ilyet mondani a környezet nyújtotta látvány és az USA közelsége olyan különbséget feltételez (mutat), amiért esetleg vállalható ez a fajta rizikó, nem?
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Kellermann 2015.07.01 10:04:29
@mt-03: Ez biz így van! Nagyon igaz!
Kellermann 2015.07.01 10:10:13
@Popeye76: Örülök, hogy ilyen tapasztalataid vannak, remélem én is eljutok valami hasonló tapasztalásra, de egyenlőre még nem látom az előre lépést. Jó magam annyit tehetek, hogy igyekszem toleránsan és körültekintően közlekedni, ezzel is gyarapítva a pozitív tapasztalatokat mint a tiéd. Jó lenne ha sokkal többen lennénk a " jó oldalon"! Most még nem látom ezt, pedig figyelek. Üdv. Légy jó.
A mai poszt azért elgondolkoztató, mert felhívja a figyelmet arra, mennyire félrevezethet minket az, ha egy-két esetből általánosítunk. Ezért arra kérlek titeket, ti se általánosítsatok Luna írása nyomán, ugyanakkor (bár a poszt nagy részével a magam részéről nem értek egyet)…..
Kellermann 2015.03.02 12:22:23
Helló Mindenkinek!

Nem olvastam végig a cikket (nevezzük így ha nem baj) és kommentekre pedig egyszerűen most nem volt időm, de ami már a cikk elején szemet szúrt nekem, az az, hogy maga a cikk írója is leírja, hogy ugyan ő nem nagyravágyó, "szinte" kevéssel is beéri és ezután jön a lényeg, hogy persze jobb lenne itt is az élet ha pl: egy kicsit többet kereshetne, nagyobb közbiztonság lenne, jobb iskolák és jobb egészségügyi ellátás a többit már meg sem említem. Még mielőtt leírnám a véleményemet hangsúlyozni kívánom, hogy a véleményem nem a cikk írója ellen irányul, a véleményét tiszteletben tartom, de ettől még azt gondolom, hogy amit leírt abból egyértelműen kitűnik, hogy csak az élhetőbb élethez való lényeges dolgok vagy lehetőségek nincsenek meg ebben az országban. Ezek nélkül nincs miről beszélni, s talán ezért sem olvastam végig az egészet. A legnagyobb megelégedés mellett is spórolni kell mindennel amivel lehet olyan egyszerű és olcsón megoldható dolgokra, mint pl az évi egyszeri nyaralás, mozi-színház, netán utazgatás, családi ünnepek. Akkor miről is beszélünk? Arról hogy van egy kaszt amibe belekényszerülsz, vagy kényszerítenek és ez az anyagi lehetőségeid, és ezzel ki vagy pipálva. Onnan ha egyáltalán lehetséges, csak nagyon nehezen tudsz kitörni (itt nem számítottam bele a gazdag rokont, mecénást stb szindróma) segítség nélkül vagy egyáltalán. Miután minden pénzbe kerül mennyi lehetőséget kapsz arra, hogy jobb életet teremts magadnak, teljesen törvényesen csak bérből, fizetésből és az átlagot tekintve?? Ezek a dolgok nagyon szubjektívek, mindenkinél más és más élethelyzet van, ezért nem szeretnék senkit megbántani, vagy kritizálni félre ne értse senki. Egyszerűen azt mondom gáz ez az egész. Még talán annyi, hogy sajnos a magyar egy olyan fajta, akinek nincsenek meg azok az alapok amelyek a magatartását vagy a modorát de talán még a felfogását is már emberek számára elfogadhatóvá tenné. TISZTELET A KEVÉS KIVÉTELNEK!!!! Bízom benne, hogy megfelelően csomagoltam a véleményemet. Köszönöm a türelmet! Minden jót kívánok mindenkinek.