Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onlajnok

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit üzennek a számok? A mai világban egyre inkább megkerülhetetlen tényezővé válnak a közösségi oldalak a sportban is, szinte minden klubnak van hivatalos Facebook oldala. Annak jártam utána, hazánkban vajon melyik első osztályú labdarúgó csapat a legnépszerűbb, melyik…..
Ha valaki - akár szurkolóként, akár riporterként, tudósítóként, újságíróként - megért már néhány évet, évtizedet a magyar sportban, akkor egy Grosics Gyula formátumú egyéniség elhunytakor már rengeteg emlék tódul az agyába! Tekintettel arra, hogy a Kádár korszak…..
Nem tétlenkedik a Bayern München, hiszen már hivatalossá vált, Robert Lewandowski után újabb játékost szerződtetett a bajor klub. Sebastian Rode ingyen érkezik a Frankfurt gárdájától.  Leigazolása jó pár kérdést felvett a szurkolók körében. Először ismerjük meg a 23 éves…..
Onlajnok.com Turbókorszak 2.0 2014.03.09 19:50:26
   Az igazi F1 újratöltve! Minden igazi régi – és akár új – rajongó ezt vallja, vagy aki akár hallotta már, hogy milyen muzsikaszerű hangja is van egy ilyen motornak. Vége a szúnyog hangú autóknak, remélhetőleg végérvényesen.    Először 1977-ben jelent meg a turbó az…..
Előző cikkünk megírásakor nem gondoltuk, hogy folytatása is lesz, de sajnos az Újpest megint adott okot egy újabb erős kritikára. A napokban az Újpest honlapján olvasható volt, hogy leigazolták a klub nélküli Darwin Andredet. Ám a történet rég nem ilyen egyszerű. A történet…..
Onlajnok.com Beindult a belga KGST 2014.01.29 17:07:33
2011 októberében belga kézre került a hatalmas hagyományokkal rendelkező Újpest FC. Roderich Duchatelet kilencvenöt százalékos részesedést vásárolt a klubból. A szurkolók szemében felcsillant a remény, végre dicső lehet a lila-fehér csapat. Az első hónapokban a belga…..
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
Onlajnok 2014.01.07 19:42:23
Tekintettel arra, hogy nemrégiben már Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is az OTP bank liga létszámának csökkentése mellett foglalt állást, aláhúzva, hogy ma Magyarországon nincs 16 első osztályú szintű csapat, megpróbáltunk kidolgozni két rendszert, amelyek bármelyikét…..
Onlajnok.com MOL liga - 2013 ősz 2014.01.04 19:30:25
Túl vannak a csapatok ugyan a bajnokság felén a MOL ligában, egy kis összegzés nem árt az eddig történtekről. A tavalyi MOL liga győztes DAB Docler gárdája, az eddig 34 mérkőzésén a megszerezhető 102 pontból 67 pontot gyűjtött, ami 68,34%-os mutató. Hazai pályán a…..
Az idei szezonban hatályba lépő ”huligántörvény” eddig elég sok kellemetlenséget okozott. De nemcsak a szervezett szurkolói csoportokat akadályozta, hanem az ”oldallelátós” szurkolók körében is megbotránkoztatóvá vált. Ennek egyik ékes példája: Diósgyőr. Tényként…..
A mérkőzés előtt még itthonról néztem a pénteki Volán-Salzburg meccset és láttam micsoda hangulat és nem mellesleg milyen mérkőzés folyik a városligeti ideiglenes jégen. A hangulaton már meg sem lepődtem hiszen volt szerencsém áprilisban a hazai Dvizió I/A világbajnokságon is…..
Onlajnok.com Soproni ősz 2013.12.15 21:44:01
Elértünk a téli szünethez, a 13/14-es szezon feléhez. Elég kalandos utat járt be a csapat, amit most megpróbálunk kiértékelni a szurkolók szemszögéből.De először ne szaladjunk előre, beszéljük át az előzményeket. Június 15-e a szezon legnagyobb rangadója, a Dunaújváros…..
Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, az azóta már lebontott, régi Albert stadion egyik utolsó bajnokiján, egy remek meccsen – szintén tavaszról előre hozott találkozón – a Ferencváros 0-2-ről, az utolsó pillanatokban fordítva nyert, az azon a meccsen szintén nagyszerű…..
Szombat délután Szegeden játszik a Benfica. Sajnos nem futballmeccs lesz, férfi kézilabdában csapnak össze a felek. Illetve a fene tudja, hogy sajnos-e, hiszen ha futball lenne, akkor Gyulán játszanának, de ez más tészta, hogy miért alakult így, azt a szegediek (se) tudják. Az…..
Az Onlajnok.com több mint egy éve, 2012.október 24-én indult útjára, azzal a céllal , hogy új színt hozzon a magyar sportközvetítésekbe. Jégkoronggal indul, majd jött a foci, a vízilabda, a tenisz, a kézilabda majd a Forma 1 közvetítése is. Folyamatosan csatlakoztak az új…..
Onlajnok.com friss blog...