Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alzheimer Fauna

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy sorosozás és brüsszelezés közepette elsikkadt, hogy a kormány szatellit szervezetei, köztük az ifjú kereszténydemokraták épp azért lobbiznak, hogy ne legyen érvényes Magyarországon a nők elleni erőszak megfékezését célzó nemzetközi szerződés...
       Esettanulmány 1.  (2017) Orbán Viktor: "idegen népelemeket engednek be a világ más részeiből"      Esettanulmány 2.  ( 1938 )    Hóman Bálint: "Világnézeti szempontból a kérdés alapja az, hogy a zsidóság aránytalanul vesz részt a kulturális életben és a sajtóban, ami egyes zsidó elemeknél,…..
Alzheimer Fauna 2017.04.16 15:44:39
Ha engem kérdezel, igen.

KisG olyan mint a Kövér ákos. Saját egyénisége nem lévén csak majmolni tud másokat. (Jusson eszedbe, hogy ha nincs Depeche Mode, akkor a saját egyéniség teljes hiánya miatt ma nincs Princípium ákos...)
KisGé (saját egyéniség hiányában), még ideológiákat is csak lopni tud: a dakotáktól, Goebbels-től, Putyintól, a Fallangistáktól...
"idegen népelemeket engednek be a világ más részeiből" mondta a rádióban.
Jusson eszedbe, a tavaly öszi 7. (sikertelen) alaptörvény módosítás szövege: "...Valljuk, hogy a történeti alkotmányban gyökerező alkotmányos önazonosságunk védelmezése az állam alapvető kötelessége."
Aztán erről jusson eszedbe ez: "...ez a törvényjavaslat a nemzettest idegen elemekkel való túlzott áthatása ellen jogos önvédelemből korlátoz jogokat..." Ez a mondat a Teleki miniszterelnök által benyújtott 1939. évi IV. törvénycikk ("2. zsidótörvénykény") indoklásában volt.
Ezek után vedd észre, hogy most készül a A m. kir. minisztérium 1944. évi 1.240. M. E. számú rendeletének "KisGésített" változata, csak ebben nem 10x10 cm átmérőjű szövet-, selyem, vagy bársonyanyagból készült, kanárisárga színű, hatágú csillagot viseletét teszi kötelezővé, hanem a regisztrációs kötelezettséget és annak a kötelező feltüntetését, hogy "külföldről támogatott szervezet".
Vajon készül-e remake a 1944. évi 1.270. M. E. számú rendeletéről (a zsidók utazásának korlátozásáról), vagy a minisztérium 1944. évi 3.840. M. E. számú rendeletéről (a zsidók vagyonáról), ami így kezdődik: 1. § (1) A zsidók minden vagyona a nemzet vagyonaként az államra száll át...

KisGét és "erkölcseit" ismerve nem vagyok derűlátó.
Merjünk magas kerítést építeni! - adta ki az aktuális jelszót Orbán Viktor, és lelke rajta. A Szegedi Kattintós azonban hét önmagában is nyomós érvet sorakoztat fel amellett, hogy el a kezekkel a vaddisznók természetes élőhelyétől, ami történetesen a szerb-magyar határon…..
Anno, Orbán azt mondta -- úgy 2010 körül, a választási győzelme után --, hogy a szélsőségesek kapnak két pofont és haza lesznek zavarva. Miniszterelnök úr, ha kérhetném, jöhetne az első pofon. Merthogy megírta az újság, a Fidesz szavazóbázisa stagnál, míg a Jobbik immár…..
        Nem szoktam filmkritikát írni, de egy ilyen mű esetében kivételt teszek.          Orbán Viktor és a jobboldali értelmiségi elit története már nagyon régen kívánkozott filmvászonra. Nem nagyon széles filmvászonra, inkább kisebb, otthonosabb vetítőtermek…..
Mondom az uramnak: Pityu! Te, figyeljé'má, hát nem azért vagyok királylány, hogy a fater előjogait maradéktalanul ki ne használjam. Ha Gazsit elvitte brazilba, akkor én csak mehetek az Operába királylányi előjogon fasza páholyba, hadd bámuljanak a svájci líceumban…..
Amikor a tiszteletért még nem követelőzni kellett, hanem járt......
Proszektúra Orbán jól kifőzte 2014.04.22 12:55:13
Gyurcsány adott ki a közelmúltban szakácskönyvet, a nép mégis hosszabb ideje már Orbán főztjét kajálja meg. Bizony ő jobban tudja, mit lehet a honfitársaival megetetni. Kisütötte például, hogy a magyarság is nagyon vágyik a sikerre. Az nem lehet, hogy a történelmi múltunk…..
Azt mondja nekem a kedves feleségem, hogy most már igazán elég, ne beszéljek neki az orbán viktorról. Hogy neki elege van az orbán viktorból. De most nem feltétlenül abban az értelemben, hogy belőle van elege, hanem hogy neki igazából belőlem van elege. Szeretném leszögezni, mert…..
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
Fideszfigyelő Viszlát Viktor! 2014.02.22 22:20:15
Megbukott az ukrán elnök, aki az Európától elfordulva, az orosz ajánlatot fogadta el. Viktor Janukovics példája tanulságos lehet Orbán számára is. Hiába tűntek fásultnak az ukránok, hiába volt megosztott az ellenzék, hiába a tűnt stabilnak a rezsim. Ennél a látványos…..
Minden perc, amit az ember a Kossuth rádióval, a Magyar Televízióval, a Hír TV-vel (...) és Orbán Viktorral tölt, megújuló hadjárat az igazság és az emberi értelem ellen. + Hoffmann Rózsa a nevelés legfontosabb eredményéről: itt.   Ez így együtt az utóbbi 25 év…..
Alzheimer Fauna 2014.02.23 09:04:55
@anonymand:
Winston Churchill szavai a ner-kormányról …dinamikus fordításban:
„Soha még a rendszerváltoztatás utáni történelemben nem okoztak ilyen sokaknak ilyen sok kárt ilyen kevesek.”
Alzheimer Fauna 2014.02.23 10:32:49
@anonymand:
...és ikszelünk.
És ikszelünk!
„Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság, Éljen a haza!” (Kossuth-nóta - 1849)   …Valóban „mindnyájunknak el kell menni” az Összefogásra szavazni? Valóban ez lenne „A Magyar…..
A közoktatás elmúlt négy évének egyik legfontosabb eredménye: Az Index forgatott egy videót a Keresztyén Értelmiségiek Szövetségének csákvári rezsifórumán, de az a videó már annyira túl van minden képzeleten, hogy bőven elég belőle ez a 9 másodperc.Tökéletes…..
Természetesen magunk is tisztában vagyunk vele, hogy nincs Simon-ügy, Simon Gábor egyszerű magánember és Simon mindenre választ adott a közleményében. Mégis eljátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha lenne? (A képekre kattintva jön a nagyobb változat. A képek eredetijének…..
Alzheimer Fauna 2014.02.08 17:29:49
Azt írja az újság

- Te Jenő! Miért támogatja a cöff a Bajnaiékat?
- Miből gondolod Lujza, hogy támogatja?
- Mert a zöldségesnél azt hallottam, hogy a képen az a bohóc akisviktor embere... az az államtitkár... akit akisviktor küldött a rendvédelmisekkel tárgyalni... te Jenő, azoknak akisviktor nem hazudott miután meglopta őket?
- Lujza! Szerinted akisviktor kinek nem hazudott?
- Szabad a gazda! Kinek nem?
- Most, így hirtelen nem jut senki az eszembe…
- Akkor most én is támogatom az Összefogást, Jenő?
- Nem tudom Lujza, támogatod?
- Támogatom. Ráadásul pénzel is, hiszen adózok, azt megkapja akisviktor és amit ebből nem a kis simicsnek ad, azzal kézenközön a cöffjét hizlalja és ha a bencsik ebből olyan plakátokkal fedi be az ország romjait, amin a Bajnaiék határozottan szimpatikusak, akkor így (közvetve) mi is az Összefogást támogatjuk…
- Igen Lujza. Közvetve. És közvetlenül is.
- Te Jenő! Az Összefogás - ha nyerni akar - miért nem csinál kreatív falragaszokat?
- Milyenekre gondolsz Lujza?
- Például lehetne egy olyan (Photoshop!), amin a Poroszosmosolyú Rózsa lenne (a rá jellemzően decens - és két számmal kisebb - „Rebi nénis” fekete kiskosztümben), és egy neki csak a derekáig érő, nagyon megszeppentnek látszó hatéves-forma elsős gyerek fején pihenteti az egyik kezét (a másik tele lenne az olvasóval és a nádpálcával) és a felirat ez lehetne: Gyerekeink szép jövője. Akarod? ...Lehetne egy olyan is, amin a murénamosolyú-gabi lenne (ahogy vihog ott a Parlamentben), és a szöveg valami olyasmi lehetne, hogy: "Még sok mindeneteket megakarom védeni!" Vagy egy olyan középiskolai tablós (amilyet ki szoktak rakni a szatócsbolt kirakatába) és a sok kis képen (középen akisviktorral) a kormány tagjai + a holdudvar lenne (öltönyben, matrózblúzban, a kövér barna ingben) és a szép íves felirat ez lenne: Horváth Mihály Konfabuláló- és konfiskáló Szakiskola - Végzősök - 2010-2014. De olyan is jó lenne, amin akisviktor áll egy szál magában az úton... és a felirat ez lehetne: "A kis útonálló". Vagy, lehetne egy olyan is, mint a cöffös, de ezen nem csak a bohóc lenne a Bajnaiék mellett, hanem mindenki, aki (akisviktorék által) megalázott és megszomorított…
- Sajnos Lujza ez nem kivitelezhető. Nincs akkora óriásplakát amin elférne ötmillió ember.
Alzheimer Fauna 2014.02.08 18:45:33
Alzheimer Fauna 2014.02.08 18:46:14
Mikor az ember a fétisként kezelt egykulcsos hatásait olvassa összefoglalva, akkor azért feltámad benne a demagóg populista, ha akarja, ha nem.  Egyik oldalon ott az egykulcsos pozitív hozadéka, a 400 milliárd amit zömmel a jómódúak és a családi adókedvezményt maradéktalanul…..
Mint falat kenyér, úgy hiányzott már a jobbos médiának egy jófajta MSZP-s botrány. A szobordöntés meg a bajai videó is csúcsra volt járatva, így készüljünk fel a mindenre ... Ugyanezek az emberek akadtak ki teljesen Kövér László "köteles" beszédén, a szemét szocik…..
Elég erősen indul a hét: a Cink megtudta, hogy Magyar Krónika néven kormányújság indul, amibe maga Orbán Viktor is fog publikálni. Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő írt felkérő levelet legalább 100 kormányhű szerzőnek (NÉVSOR ITT). Az…..
Rendszeres olvasóink számára ismerős lehet a Pinokkió-díj, amelyet hazugságon kapott politikusoknak osztunk ki rendszeresen, egy-egy nagyobb lélegzetvételű interjú vagy szónoklat után. Végignézve az idei díjazottakon, 2013-ban az év Pinokkió-díjasa egyértelműen a miniszterelnök…..
Már soha nem gondoljuk azt, hogy az aktuális mocsoknál nincs lejjebb, de így is nehéz a magunk mögött hagyott évet nem mellbevágónak nevezni. Évértékelő sorozatunk első részében a két szarfaszú blogger mellett a széplelkű Klopi kisasszony is összegez, aztán jönnek tízes…..
Hoffmann Rózsa megtartotta a kommunikációs panelben előírt egy darab sajtótájékoztatót a tankönyvkiadás államosításáról.  158 mélysötét másodperc, páratlan élmény. "A kevesebb választék olcsóbbságot is eredményez" és ehhez hasonló aranyköpések, de ha valaki…..
Tele volt a hétvégi sajtó az Antall József tiszteletére szervezett hivatalos parlamenti emlékülésről szóló beszámolókkal, kiemelve Kövér László és Orbán Viktor beszédét. Mondókájukat hallva sokunkban óhatatlanul felmerül a kérdés: hogyan képes őszintén megemlékezni és…..