Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ghézaa

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Ghézaa 2015.07.01 17:20:55
@recirkulációs kör:
"Magyarul nem írja a KRESZ, hogy meddig terjed a határa"
De, írja.
"az útkereszteződésnél - a megállás helyét jelző útburkolati jel előtt, ilyen útburkolati jel hiányában az útkereszteződésbe való behaladás előtt"
Az, hogy ez neked magas, csak téged minősít.
---
Minél inkább erőlködsz, annál inkább bizonyítod, hogy halvány lövésed sincs arról, amiről okoskodsz.
Még mindig várom, hogy hol írja a KRESZ, hogy a főútvonal táblát feloldja a kereszteződés.
Azt írja, hogy vannak ilyen táblák, és ott konkrétan meg is vannak jelölve az érintett táblák.
De ha egyáltalán nyitott szemmel, gondolkodva közlekednél, akkor is látnád, hogy nincs minden utcasarkon főútvonal kezdetet tábla.
Ghézaa 2015.07.01 17:24:17
@recirkulációs kör:
"Egyik esetben nem tudhatja a vezető, hogy főútvonalon van, ha nincs tábla, akkor a másik esetben honnan tudhatja?"
A főútvonal tábla csak tájékoztatás, hogy folyamatosan védett az út, ha az összeset leszerelnék, akkor sem lenne belőle probléma.
Ezt már leírtam, de úgy látszik ez már magas szint neked.

"Az is le van írva, hogy a többi útba eső kereszteződésnél nem érvényes?"
"Akkor honnan veszed, hogy nem érvényes?"
Le van írva, hogy hol érvényes.
Ghézaa 2015.07.02 08:44:13
@recirkulációs kör:
"Azokat oldja fel, amelyeknek jelentősége van a kereszteződés után. A sebességkorlátozás, a megállási és a várakozási tilalom, az előzési tilalom és a főútvonal jelzése például ilyen, mivel mindegyik befolyásolja a kereszteződés utáni közelekedési módot."

Te most vagy tudatosan csúsztatsz, vagy teljesen hülye vagy a kreszhez.
  Közérdekű közlemény: innen se vásároljon, aki jót akar magának. Kedves Homár és Olvasók! Belefutottam egy termék megrendelése kapcsán a banggood.com honlapba, ahonnan karácsonyra rendeltem egy ajándékot, még novemberben. Utánanéztem az interneten a cégnek, amennyire…..
Ghézaa 2015.01.23 14:48:33
@Hátrányos helyzetű kaviár:
"Troll a nagynénéd, csak mert..."
Csak mert olyanról osztod az észt, amiről fogalmad sincs?
Ghézaa 2015.01.23 15:08:49
@Hátrányos helyzetű kaviár:
"egy fikanick vagy"
Én?
Olvastad már magad?
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
Elég komor lesz a karácsony a Gáspás családban, ha Győzike i nem talál valamit nagyon gyorsan: a TV2 annyira nem örült annak, hogy az Édes élet miatt röghöz kötött, főállású reality-szereplő az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában is szerepelt (igaz, csak…..
Ghézaa 2014.12.05 10:41:05
A Gawker-birodalom egyik blogján jött le tegnap este ez a káprázatosan kínos felvétel, amin Carey művésznő hangsávját kiemelve mutatják meg, mennyire szarul énekel a nő. Csöcs ide csöcs oda, ezzel a teljesítménnyel lent maradna a Rising Star fala, és az X-Faktorban sem jutna…..
VV Zsuzsa, a Kiskun tévé azóta kegyvesztett(?) bemondója lett az első versenyző a Való Világ idei évadában, akit a lakók a legváltozatosabb, de leginkább a megízhatatlansága, kétszínűségre és a vélt vagy valós szexuális kisugárzással való visszaélésre hivatkozó…..
Ghézaa 2014.12.01 09:51:17
Ghézaa 2014.12.01 13:30:03
@K.menyus: Mi nem derül ki? A bolti csöcs?
Ghézaa 2014.12.01 18:29:30
@K.menyus: Szerintem teljesen egyértelmű, hogy nem gyári.
A Blikk fáradhatatlan oknyomozó újságírója kiderítette: A népszerű tévés-rá­diós a Shamar­pa Kft.-n keresztül intézi feleségével, a második gyermekével várandós Viktóriával a pénzügyeit. És nem is akárhogy! A cég csak tavaly 123 millió forint nettó árbevételre…..
Ennyi a hír. A meccs februárban lesz, az NBC közvetít. ..
Van még róla kép bőven itt is. Az első adásról itt írtunk. ..
Ghézaa 2014.11.17 13:28:41
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Ghézaa 2014.10.22 18:18:21
A szlovéniai Portorožban megrendezett Golden Drum reklámfesztiválon derült ki, melyik öt Youtube-on is futó reklámot szerették a legjobban magyarországi netezők. A 2013. október 13. és 2014 szeptember 14. között lefutó öt reklám között kettőt is magyar kezek alkottak: a…..
Ghézaa 2014.10.14 13:43:23
@Miss Bliss: Ez már bennem is megfogalmazódott.
A Blikk azt írja, hogy Berki Krisztián tévés fizetése a duplájára nőtt egy 12 hónap alatt és most már egy év alatt 40 milliót kaszál, amiből legalább egy fasza autó kijönne, de legalább párezer nevetséges mackónadrág. Merthogy kap pénzt a FEM3-tól és a TV2-től is. A…..
Sceurpien nevű olvasónk küldte ezt a találatot, ami ugyan nem egy mai sztorira vonatkozik, de ettől még érdekes: Kis érdekesség a Marvels's Agents of S.H.I.E.L.D. Skye-járól, hogy ő félig kínai, és fiatalabb korában (két éve) még ott próbált popsztárkodni olyan nagyszerű…..
Ghézaa 2014.10.07 13:38:25
Főként a gyalogosok miatt nem a kedvenc megállója a villamosvezetőknek Budapesten a Fővám tér. De mint a felvétel is mutatja, olykor a kerékpárosokkal sincs minden rendben. Az ilyen előbb utóbb a lába vagy az élete árán fogja megtapasztalni a saját hülyeségének a…..
Alaposan felkavarta az állóvizet a kerékpáros incidenst megörökítő felvétel, számtalan hozzászólás érkezett a témában. Abban nem sikerült megegyezni, hogy a gyalogos átkelőhelyen szabad-e vagy sem kerékpározni. Maradjunk a kerékpár témánál, és a zebra után jöjjön most a…..
Ghézaa 2014.09.26 09:00:11
@kercsi vííí: Kíváncsian várom, hogy mikor meszelik el ezt az álláspontot, mert nettó baromság.
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
Erkölcsi, szakmai kötelességemnek érzem, hogy újra visszatérjek a budapesti 1-es villamos ügyéhez. Ezügyben írt első posztom röviden összefoglalva arról szólt, hogy találtam egy normális, szimpatikus MSZP-s országgyűlési képviselőt (ez önmagában is szenzáció), aki tett egy…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
Elég nagy indulatokat váltott ki a szombaton megjelent NÉBIH közlemény, amiben egy egri kistermelő készítményével kapcsolatos riasztást adtak ki. Eszerint a 'gourmand company' márkajelzéssel forgalomba kerülő termékek fogyasztása halálos is lehet. Én is megosztottam a Világevő…..
Ghézaa 2014.06.24 12:35:28
@protézisesh: Azért, mert itt nem arról van szó, hogy három napi fosást okoz a cucc, hanem bele lehet halni. Ilyen fenyegetettség pedig nem gyakran fordul elő.
Subba Agyrohasztó: VV7 válogatás 2014.06.11 10:53:00
E bazmeg, nem volt elég sikertelen a 6. széria?! Az első, amit nem tudtam nézni, én sem vagyok már a régi :( De ezek a fasza kis példányok remélem visszaadják a műfajba vetett hitem! Amúgy valaki emlékszik mivan Okival? ..
Ahhoz elég Pedro Coelhót olvasni, ha valaki szemet gyönyörködtető, bámulatos, könnyfakasztó, nyálban hosszan áztatott jelzőkkel ellátott gólokról, cselekről, hovatovább fairplay-díjat érdemlő vébéepizódokról szeretne értesülni. Ha viszont az olvasó nem csupán „a…..
Ghézaa 2014.05.26 10:59:52
@greycup:
Ha nem akarod megérteni, akkor nem is fogod.
Vasárnap volt az idei Nagy Duett utolsó adása, aminek a győztese végül a Cooky-Hien és a Pokorny Lia-Dolhai Attila párosból került ki. Nyertesként az előbbi duettet hozták ki, és ezen nagyon nincs is mit csodálkozni, hiszem a Pokorny-Dolhai páros azt az What Does The Fox Say? című,…..
Ghézaa 2014.03.31 14:27:30
@Tapmancs: Sipos Peti nem csak, hogy jól énekel, de szinte bármit; volt régen egy Popdaráló nevű csodaműsor, abban is szerepelt, döbbenetes a csávó.
1934-ben az akkor vadonatúj "Árpád" motorvonat 70 perc alatt suhant le Budapestről Komáromba. Valahogy hazánkban a menetidők elég rögzültnek tűnnek: a MÁV Start honlapja szerint ma gyorsvonattal 74 perc, személlyel 83 perc a menetidő. Lassan 100 éve nem bírt felgyorsulni a vasút? A…..
Ghézaa 2014.03.31 14:20:10
@kvp: Felhoztad példának az egyetlen magyar vonalat, ahol értelmes sebességgel lehet(ne) haladni.

(A -val/-vel toldaléknak meg nézz utána, bántja a szemem.)
Subba Ébresztő! 2014.03.24 08:21:00
Persze az orrba beleharapós köcsögölés nincs benne. Awww. ..
A nap kérdése: mikor jön végre a négyes metró? A nap válasza: 68 perc múlva. A nap képe pedig Tóth Bettié a Móriczról. Kösz! ..