Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blügy-blügy

1 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom a reggeli kávé mellett a híreket, Velvet ismét fontos dologról tudósított:http://velvet.hu/celeb/2010/03/23/sarka_kata_kiszel_tunde_ellen_szolitott_fel/Hát nem tudom. Eleve kérdéses számomra, hogy hogy a fenébe lehet akár egy egyszeri abból, hogy kiszeltündét nem engedték be…..
blügy-blügy 2010.03.24 13:42:55
Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, amit valószínűleg néhány év múlva használunk. A képen látható csap érintőképernyős, ami azt jelenti, hogy csak meg kell érinteni, hogy szabályozzuk, milyen erősen folyjon a víz, illetve mennyire legyen meleg. A cég hasonló elven…..
Múltkoriban értekeztem arról, hogy a Corvinus Egyetem Közraktár utcai új épülete este másodállásban grafikus kivezérlésjelzőként (esetleg fényorgonaként) üzemel. Eme funkciójában vélhetően elég kevesen látják, hiszen csak naplemente után vedlik át azzá - addig…..
blügy-blügy 2009.08.07 09:43:55
Romániában is vannak magyarok, Tpapa is egy ilyet foghatott ki utazása során, vagy legalábbis az illető értette, mit mondott neki. És nem szépet. Az meg jól fel is húzta rajta magát. Azért írom meg ezt a kis szösszenetet, ha valaki azt hinné, hogy máshol Kánaán van, tegyen le…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
 Egy gigantikus felfújható torony jelentené a kötélpályás űrfelvonó alternatíváját. Az ötlet támogatói szerint bár az elképzelés legalább annyira futurisztikus, mint az űrfelvonóé, megvalósítása viszont gyorsabb lenne.Az egész űrfelvonó törekvés lényege, hogy a…..
Októberben adják át a felújított Budai alsó rakpartot, a látványterveket most hozták nyilvánosságra. Az egyik képen találtunk egy érdekes részletet, a Bem rakparton futó bicikliutat átvezetik egy alagúton a Margit híd pillérje alatt. Ez azt jelenti, hogy nem kell majd…..
blügy-blügy 2009.06.18 17:19:03
Konzervatórium Az amerikai rendőr 2009.06.10 10:03:00
Az amerikai rendőr határozott, udvarias, remek helyzetfelismerő, és mindig azt keresi, hol tehet valamit a közösségért, melynek a szolgálatára esküdött fel. Magasan képzett, profi szakember, nem egy nyolc általánost végzett bunkó, akit még vagyonőrnek sem vettek fel.KépzésAz…..
Olvasónk a Budapest – Zalaegerszeg utat megtette már busszal, autóval és vonattal is. Legjobban akkor járt, amikor autóval ment, mert rövid idő alatt leért, és ezreket takarított meg a tömegközlekedéshez képest. Második helyen a busz végzett, ami bár nem olcsóbb (ugyan…..
Idióta kacatok Über zseblámpa 2009.05.30 09:45:00
Na ez már töfi, számos fény és lehetőség, vízálló és ütésálló kivitel, ilyet fogok kérni valami ünnepre magamnak, mert nagyon tetszik. A feje forgatható, 125 dollár, ami szerintem nem sok érte. Popular ..
Tényleg nem arról van szó, hogy kipécéztük volna magunknak az Erste Bankot, de mit tegyünk, megint róluk szól a sztori. A múltkori poszt után most viszont nem saját terepmunkára alapozunk, hanem a Pénzcentrum.hu által kikukázott számok között matatunk nagy fintorogva. A marha nagy…..
blügy-blügy 2009.05.17 11:55:55
A DM biztonsági kameráján feltűnt valami gyanús az őrnek, aki mivel biztos akart lenni a dolgában, hosszasan alázta a hátsó szobában a már fizetés után épp távozni készülő vásárlókat. A felvételen ugyan semmi nem látszott, az sem volt biztos, hogy bármi is hiányzik arról a…..
  Feltételezem nem csak az. Kellett hozzá egy luxus módon helyreállított palota is (a Palazzo Dorottya ugye), de mindenesetre a környék sem elhanyagolható. Valószínűleg a Vörösmarty tér 1-ben árult penthouse sem csak azért 2 millió/négyzetméter, mert egy dizájnos épület…..
A közelgő Terminator Salvation promóciójaként a kanadai Toronto egyik metrómegállójába a múlt héten kihelyeztek egy mozgó, csaknem két és fél méter magas T-600-as robotot. A robotnak csak a feje, mozog, de az folyamatosan, azt imitálva, hogy az őt bámuló és előtte elhaladó…..
blügy-blügy 2009.05.08 09:44:06
Egy hangyányival gyengébb, mint a legutóbbi versenyző, de egy mosolyt azért érdemel. Újabb plakáthack a városból, ahol a hétvégén két, a plgármesteri címre különösenalkalams politikus csap össze a városvezetésért.(A kisbetűs felirat rövidlátóknak: "Elnézést az MSZP…..
Ha már unod az orgonaágat, adjál rózsát nitrogénben. Egy igazán különleges ajándék. Megvan az előnye, hogy csúszott a Szertár. Így legalább lehetett anyák napjára időzíteni. Bár erős kételyeim vannak, hogy vajon minden anyukának a szemébe szökne-e a könny a videó…..
Ezer szónál többet ér egy kép - szokták mondani, és még ennél is beszédesebb lehet egy jó kis videó demonstráció. Ha féltékeny partnerünk vagy korábban zord munkaadónk váratlanul kedvesen ajándékmobillal kínál, jusson eszünkbe ez a riport. A KSL.TV megirígyelte a BBC…..
A kérdést LW tette fel ugyanitt, másfél éve.Akkor így válaszolt:A 21. században virágzik a szex, és pornóipar. Jönnek-mennek mindenféle kiállítások, rendezvények. Pornósztárból annyi, hogy követni se lehet őket, a filmeket ne is említsük... A kérdés csak az, hogy ki nézi…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
domel ebédelek 2009.04.27 20:23:00
ebédelek jólilyendasjihihi!dfififák!  :) Ez az első, és utolsó blogom  :D..
blügy-blügy 2009.04.27 20:24:32