Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phteven

0 bejegyzést írt és 1064 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két érdekes és érdeklődésre számot tartó téma kerül ma terítékre, ugyanis mindkét témakörben nemrégiben született új szabályozás, melyek fontos változásokat ígérnek. Az egyik az engedély nélkül fúrt kutak legalizálása, a másik pedig az avarégetéssel kapcsolatos új rendelkezés. Terjengős bevezetés…..
Igazi arisztokratás, már-már királyi rezidenciában tengeti a mindennapjait Lionel Richie, akinek a kaliforniai villája a maga nemében teljesen egyedülálló. Nézzünk is be! Az énekes-dalszerző még 1999-ben, csaknem 6 millió amerikai dollárért vásárolta meg a kaliforniai Beverly Hills közvetlen…..
Sorozatban kezdek szívni a Google keresésekkel, pedig körültekintő voltam és vagyok, ráadásul meglehetősen nagy rutinnal rendelkezek az internetes keresések terén. Ezért most rögtön csinálok is egy "pancsertesztet", hogy ezt méltóztatik-e majd észrevenni Őfelsége Google. A történet rém egyszerű: a…..
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
Phteven 2020.04.20 13:58:33
@Terézágyú: Trükközésen azt étettem, hogy olcsóbban. A szürke import/lopott/hamisított általában olcsóbb.

Látom nem ment át a mondanivalóm lényege...
Régi nagy kedvencünket készítettük el a napokban, mégpedig a vadast. Maradt a múltkori nem disznóvágásból kolbász és az is belekerült. Természetesen csak viccelünk... teljesen más alapanyagokból készül a vegán vadas. Gyere, tarts velünk és az egyik legfinomabb ebéd recept lesz a Tiéd! Szószra…..
Az egy főre jutó sörfogyasztás világranglistáját vezető Csehországban a sok „csak ivásra szakosodott” sörözőben is rendkívül fontosnak tartják a „valamit enni sörözés közben” elvét, épp ezért sokféle, pillanatok alatt szervírozható sörkorcsolyával képesek előrukkolni. Most a leggyakrabban…..
Phteven 2019.07.09 21:21:35
Mostanában a színek bűvöletébe kerültem és szerintem ebben leginkább a tavasz lehet a ludas. Mindenhol a sárgák és a rózsaszínek fognak meg és nem engednek. Éppen ezért fogott meg egy dán blogger, Louise hívogató és meleg otthona. Minden részlete tetszik és a blogján…..
Phteven 2019.04.21 13:12:19
Phteven 2019.04.21 18:46:53
@Diamia8: Ezt ertem, nalunk sem divat a szekreny. Beepitett tarolok, gardrob szoba,, stb. Eletnek nyomat ettol fuggetlenul nem latom a kepeken. Steril, laboratoriumi, mesterkelt. Epp hogy vegyjele nincs. :-)
Az idei Baselworld, azaz a legnagyobb luxusóra-kiállítás egyik szenzációja a Rolex új Sea-Dwellerre volt, amely a Yellow Rolesor nevet kapta...
Phteven 2019.04.15 07:01:17
Ha költöttél a motorra, gondosan költs védőfelszerelésre is! Használd is azt a rohadt védőfölszerelést! Az utasodra is add rá! (Nézni is rossz, amikor a fullos ruházatú motoros mögött kétségbeesetten kapaszkodik a tűsarkús kislány.) Hülyének tűnő tanács, de próbáld a szabályokat betartani:…..
KultúrSokk Schindler listája 2019.04.07 22:43:07
A történelem sötét foltjaival kapcsolatban sokszor hallhattuk már, hogy ahhoz, hogy ne történhessen meg újra, beszélni kell róla, és meg kell tartani az emlékezetünkben. Abban, hogy az auschwitzi koncentrációs táborban elkövetett borzalmak nem vesztek feledésbe, jelentős szerepe van a…..
Phteven 2019.04.08 15:22:44
@arabok balrol: Láttad a filmet?
A Google szerint a Google Playen keresztül telepített rosszindulatú szoftverek száma megduplázódott tavalyhoz képest. Azért nem kell megijedni, mivel a statisztikai adatok változása sokkal inkább arra vezethető vissza, hogy miként kategorizálja a Google az appokat, semmint arra, hogy több ilyen…..
A poloska részben fehérjéből áll és nincs olyan undorító vagy büdös energiaforrás, melyre rá ne fanyalodna egy szagokra érzéketlen állat. Kivéve a poloskát, amit tényleg semmi nem eszik. Mint kiderült, korunk kertészeti hőse a szamurájdarázs (Trissolcus japonicus), szintén nem süllyedt odáig, hogy…..
Phteven 2019.04.06 08:40:02
@Ugyan Nemár: 2mm-es rovarrol beszelunk.
A tavasz első alapanyagai között a medvehagyma talán a legkülönlegesebb. Fontos megjegyezni azonban vele kapcsolatban, hogy az erdőben való gyűjtés alkalmával könnyen összetéveszthető a gyöngyvirággal. Ezt ki tudjuk küszöbölni ha két ujjunk között összedörzsöljük a leveleket és a medvehagymának…..
Vajon finomabb volt-e a zöld üveges sör vagy az egri cigaretta, és volt-e arany a 73-as kétforintosban? Utánajártunk a szóbeszédeknek...
  A Fidesz megmondóembere, a mocskos szájú Lovagkereszt tulajdonos még a 49 áldozatot követelő christchurch-i merénylettel kapcsolatban is képes volt ontani magából az összeesküvés elméleteit. Vagy tán ezek nem is összeesküvés elméletek, hanem saját magából és a Fidesz módszereiből indul…..
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
A Scold maszk egy Nagy-Britanniából származó fémszerkezet, melyet nők nyilvános megszégyenítésére alkalmaztak, az eszköz később más európai országokra is átterjedt, és egészen az 1800-as évekig volt használatban. Scold maszk a 18. századból, Märkisches Museum Berlin. Először egy 1567-es skót…..
Phteven 2019.03.07 13:54:14
@BrianZ: Ures kalasz fent hordja a fejet. Ez egy szolas, biztosan nem ismered. ;-)
A tudósok már évtizedek óta gondolkodnak azon, hogy mire szolgál a zebrákon a csíkozás. Számos elmélet született: rejtőzködés, hőszabályozás, a csoportban elfoglalt hely – ám egyikre sem találtak bizonyítékot. Egy kutatócsoport, amely a bristoli egyetem és a kaliforniai UC Davis tudósaiból áll, úgy…..
Phteven 2019.03.03 22:18:54
@58múltam: Valoban volt ilyen iras.
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
Hangszórót építettek egy párnába, ami a fejlesztők szerint ráadásul nem csak a horkolás, de az álmatlanság ellen is segít. Az ötlet furcsa, a párna meglepően puha...
Kövér Lászlót a Fidesz élő lelkiismeretének szokás nevezni - lényegében minden alap nélkül. Kétségtelen: a házelnök elvhű antikommunista, már amennyiben csak néhányszor pördült meg szélkakas módjára, szemben Orbánnal, aki épp arra áll, amerre szerinte a legjobban megéri...
Phteven 2019.02.13 08:29:09
@cuharee: Ezeket el kell takakarítani, és azzal téret fognak nyerni az épeszű, beszélőképes, normális ellenzéki emberek.

Sötétség fejedelme, aki szemben áll az aktuális hatalommal, AZ az ellenzék. Sajnos ennek van egy olyan kellemetlen mellékhatása, hogy ők nem úgy gondolják a dolgokat, ahogy a kormánypárt. Jelen esetben nagyon nem úgy gondolják. Jaj, de ha már épeszűségről beszélünk, esetleg próbáld meg az ellenzék problémáját nem a fideszmédián keresztül megismerni! Olvass, tájékozódj, gondolkodj! Ha kihúztad a fejedet a seggedből, érdekes dolgokat figyelhetsz meg.
Évről évre elém kerülnek a pusztító budapesti ostrom képei. Amúgy sem tudnám feledni február tizenharmadikát, a dátumot, amelyen hivatalosan véget ért a második világháború egyik legszörnyűbb városi csatája. A sok halálos áldozatot követelő, ötven napon napon át tartó harc után a város siralmas…..
Phteven 2019.02.12 18:44:38
@Rollende Landstrasse: Újat tervezni? Az eredeti tervek elvesztek?
A Hardverapró az egyik legrégebbi és legnagyobb IT apróhirdetési oldalon, ahol közepes boltok és kiskereskedők termékei mellett magánszemélyek is árulják a mindenféle okokból eladóvá vált számítógépeiket, alkatrészeiket, mobil- , játék- , fotóeszközeiket, vagyis bármit és mindent, ami a kütyü…..