Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moareka

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Bőven túlmutat az MKKP-MÁV-konfliktus egy bicikliút építésén Rákosrendezőn: az egész ország és az állam mentális állapotát tükrözi...
moareka 2018.08.05 17:37:10
@Petyat: Köszönöm, megfogalmaztad helyettem is. Még egy kis adalék:...Úgy szar az egész, ahogy van. Sűrűn utazom vonattal Szeged-Budapest között, lassan teljesen mindegy, hogy IC-s kocsiban ülsz, vagy a közös bolhásban, esetleg műbőrösben.... Minden lepusztult, a mosdókban soha nincs víz, télen Kecskemétig oda-vissza fűtenek csak, aztán fagyoskodj.....aztán Budapest-Vác között, az elővárosi ehhez képest Svájc... apropo Svájc.....80-as években még nem volt repülővel Budapest-Genf járat, így Zürichben vonatra szálltam a reptéren, az alsó szinten és jött a vonat jól emlékszem pontosan 13.47-kor, tiszta kényelmes....ez volt círka 40éve, és ma 2018-ban nézd meg a Liszt Ferenc repülőtéri vasúti magállót.....nincs több mondanivalóm, csak annyi úgy tudom Magyarország erősödik,..mit erősödik! ...lehagyja a nyugatot....:((((
moareka 2018.08.05 18:45:53
@Le a spammerekkel: ...nem értettél meg, azt írtam, hogy a váci elővárosi egy Svájc....a többihez képest....
A kormány joggal határozhatja meg az akadémikusnak a kutatási témákat, hisz ő adja a pénzt a tudományos munkákra – ez az MTA bekebelezésének fő érve. Összeszedtük: ez alapján mibe szólhat még bele személyesen Orbán Viktor...
A volt ombudsman tudott a jelölésről, de még nem döntött róla, várja a reakciókat...
moareka 2017.01.03 16:16:50
@kopasz barmok mindenhol: Igazad van! ezek belehúztak.... nyeregben érzik magukat,mit akiktől ezt eltanulták...
Szerintem addig, amíg ilyen felállás van, valamint Orbán felébred, kigondol valamit, seperc alatt megszavaztatja, addig Majtényinek nincs esélye.
Ha egyszer népszavazás formájában választanán államfőt, akkor lenne igazságos....
Igy nekünk csak "álamfő" jut....
Libazsírban konfitált fokhagymás csirkemáj Elő-elő forduló finomság ez nálunk, de javarészt a nejem szokta készíteni. Most én kaptam kedvet hozzá - és íme a végeredmény. Egy nagyobb serpenyőben felkarikázott hagymákat kezdek el dinsztelni, majd a megborsozott, sózott és…..
Nincs már sok hátra a Rising Starból, most vasárnap már csak nyolcan indulnak az első helyért. Ennek pedig nagyon örülünk, mert a legutóbbi műsor is megmutatta, hogy másfél-két óra bőven elég, nincs annyi tartalom a Rising Starban, hogy hetente egyszer közel három órára…..
Bochkor Gábor, a nemzet önérzete vasárnap fejtette ki, hogy szerinte, Feke Pált ki kéne hajítani a TV2 Rising Star című műsorából, mert a vasárnapi adásban az egyik félvér indulót lenemmagyarozta - miközben az énekesnőnek készülő Mira egy kisfilmben elpanaszolta, hogy milyen…..
Már lassan egyet sem kell aludni: önkormányzati választások lesznek, vannak Magyarországon, amikor - Orbán Viktor szavaival élve - az emberek nagy része folytatná a sikerpolitikát. És mert folytatná, folytatni is fogja. Ezt minden egyes alkalommal leírtam eddig is, most sem gondolok…..
moareka 2014.10.12 16:00:23
@Blogger Géza: A helyzet az, hogy ez a cikk nagyszerű, én is csatlakozom hozzá, függetlenül attól, hogy nem kaptam se csekket sem levelet.
Ami pedig a szerencsétlen baloldal anyahajóját illeti, valami rémséges félelem járja át a jobboldali szimpatizánsokat, hogy még mindíg a Gyurcsány, Bajnai stb. a téma, mi több a félelem oka.Nem kell félni, sok-sok helyen lesz "eredményes" az erőszakos, narancsos hívó szó.
Csak megnyugtatásul, aki esetleg nem így gondolkozik, az is elment szavazni, él,sőt élnek, s ami a legfontosabb, nem lehet őket a földről lesöpörni!!!!
moareka 2014.10.12 19:51:13
@Blogger Géza: Maradjunk annyiban, hogy egyik hülyébb és szemetebb, mint a másik, kihasználva az emberek hiszékenységét,s minden piszkos eszközt felhasználnak a tömegek hülyítésére és saját érdekeik érvényesítésére.
Igazából valóban nevetségesek, de sajnos ez a mi bőrünkre megy......
Eddig 20 millió forint közpénzt, 416 közmunkás havi bérét költötte Ughy Attila saját maga reklámozására. A fideszes politikus értékítéletét jól mutatja, hogy a kerületi önkormányzat ezzel párhuzamosan évente csupán 500 ezer forintot költ a kerületi gyermekek…..
moareka 2014.09.17 09:50:10
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
moareka 2014.06.30 10:09:19
@Zephyrous: Hát nem osztom ezt a véleményt, mert éppen a napokban jártam a nyugati határszélen, Rábafüzes előtt egy olyan "világvége" falucskán mentem keresztül, mely még olyanabb mint kelet felé...
moareka 2014.06.30 11:47:10
@mojoking77: A svájciak egy külön kaszt, sokszor jártam ott, de a felsőbbrendűségüktől és a gőgjüktől kivert a hideg, semmi szeretni való nincs a természetükben. Ismerősöm huszonéve kint él Genfben, jó szakember, de mindíg betelepűltnek tekintik, pláne, hogy keletről való...
Tiszteletet a magyaroknak! - hirdeti úton-útfélen az állampárt kormányzó párt kampányplakátja, mit is üzenünk Brüsszelnek. Vaskos program, jól jelzi a regnáló kormány európai értékekkel szemben tanúsított bumfordiságát, a diplomáciai finomságok iránt tanúsított teljes…..
moareka 2014.05.13 12:45:12
@Benjamin Eisenberger: Butaság úgy tenni, mint az óvodában,hogy "be,be be"... érvelni kellene értelmesen, nem pedig másra mutogatni.
Véleményem szerint, az egész arra megy ki, hogy lovat adjon a kishitű magyar emberek önérzete alá. Csakhogy: a tisztelet jön magától érdemek szerint....
Magyarországon kettő, nagy jóindulattal három féle wc típussal találkozhatunk: német, angol, meg a jó öreg pottyantós. Azt hinné az ember, hogy sokal több variáció nincs is - és persze nagyon, nagyon, nagyon nagyot téved. Rengeteg megoldás van, ami európai szemmel nézve bizarr…..
Ma reggel fél órán keresztül vártam, hogy elkezdődjön a Korona hercege c. sorozatom. Az m1 először csak egy tájékoztatást futtatott a képernyő alján, hogy nemsokára rendkívüli híradóval jelentkezik. Aztán valóban megszakították a félórás csúszással elkezdett koreai…..
Dinamó Műhely Ő az az anya 2014.05.04 13:26:26
Ő az anya, aki nincs benne a játékban, akinek nem osztottak lapot, mégis ő esik ki elsőként. Ő az anya, aki évek óta nem volt nyaralni, aki nem is érti a hirdetést, hogy „a Szigetre őt is ki kellene vinni”, akinek a Balaton nem Sound, hanem utolsó boldog éveinek színtere. Ő…..
moareka 2014.05.04 19:45:29
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
moareka 2014.04.21 20:22:40
@Firga Bacsi:Ha majd ebben a négy évben is megteremti azt a többmillió munkahelyet, úgy mint az "emútnégyévben",akkor a kicikizett szegények is vesznek sonkát.Úgy látszik a cinizmus osztásnál tolakodtunk előre!
moareka 2014.04.21 20:30:34
@♔bаtyu♔: A magyar emberek általában mindíg tudtak venni egy darab sonkát, de nem posztolták ki magukat a neten sonkával a kezükben...........
Nívó Ezt várjuk tőled, Viktor! 2014.04.12 16:57:20
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Legelőször is szeretnénk a következő négy éves munkájához sok sikert, jó egészséget kívánni, és isten áldását kérni. Amint a választások eredménye is mutatja, bízunk Önben. Magyarország bízik Önben. Továbbra is kétharmados többséggel…..
moareka 2014.04.13 17:44:22
A kommenteket olvasva, mindenféle összeesküvés elméleteket írtak le a hozzászólók,egy valaki egyetlen mondatában véltem a legnagyobb igazságot felfedezni,"el kellene ásni a csatabárdot, elszívni a békepipát..."
Én is ebben látom az egyetlen vékonyka kiutat, mert lehet itt teóriákat gyártani egyik vagy másik félről, ha nincs megegyezés fabatkát sem ér az egész, és nem jutunk sehová.
Tény, hogy a jobboldalnak a "fegyelmező" technikájával,a "bukott baloldal"folytonos mint ellenségkép agybavésésével, rezsiharcos csatás hadbaszólításával mozdíthatóvá tette híveit. De milyen államvezetés az, ahol munkahelyi felszólítással, mondhatni zsarolással szólítanak meg a támogatásra. Mégis bejött, mert a hívek fegyelmezettek.
A baloldal nem most kezdte a leépülést. Már a mindennapok parlamenti közvetítéseiben látható volt, bármilyen arculcsapást kaptak, "elmútnyócév"/évekig/,"bukott baloldal",....stb.egyetlen egy sarkos, karakteres visszavágással nem tudtak reagálni. Úgy ültek, mint nyuszi a fűben...Aztán jött az összefogás, melynek fő kérdése az volt, ki legyen a miniszterelnök? Majd januárban nagynehezen valóban összefogtak, de már késő volt..
Amit hiányol a magyar társadalom: az egymás nézeteit tiszteletben tartó országot vezető közösséget, nem hepciáskodást, hogy ki mit csinált és mit nem csinált az elmult időszakban,félelem nélküli életet, megnyugvást, s nem utolsó sorban a képviselői eskü szó szerinti betartását,s azt,hogy minden cselekedetével a a nép életének jobbítását szolgálja...Ennyi!!!
moareka 2014.04.13 17:47:37
@Jolka40: nem lesz lebetegedés, halál esetén meg gyorsan lesz más választva...
Csepeli olvasónktól kaptuk a levelet, amelyben részletes választ ad arra, hogy ő miért nem szavaz Orbán Viktor kormányára és a Fideszre Miért nem szavazok az Orbán-kormányra és a Fideszre? 1, A Kósa-Rogán-Matolcsy trojka 2010-ben bedöntötte a forintot: 265 forintról 300 forint…..
moareka 2014.04.02 08:33:10
@HgGina: Meg kellene cáfolnia ezt a 12 pontos felsorolást. Ha nem igaz, akkor lenne hihető a kommunistázás!!!!
Bár nem kaptam meg a Békemenet soron következő - a Fidesz kampányzáró nagygyűlésével természetesen merő véletlenségből összefolyó - nagyon civil menetelésén való részvételre buzdító tömeg sms-t, sértettségemet félretéve, kitörő érdeklődéssel olvasom e példátlan…..
moareka 2014.03.25 10:21:25
@Behajtó70: Szerintem is permetezzen, de metszeni is kell...Ja és az én nevemben se adjanak át semmiféle szerződést!!! Akkor már ketten vagyunk!
Handó Tünde főbíró (az Országos Bírósági Hivatal elnöke) olyat tett, ami a NER keretei között ugyan megszokott, de törvénytisztelő ember szemében ócska kis svindli, a jogszabályok, sőt, az Alkotmányosság szellemiségének sárba tiprása.Welsz Tamás különös körülmények…..
A vasárnapi rántott hús emlékének ízével a számban, olvasom, hogy Orbán nem vitázik, mert Simon Gábor. Belátom, a hír nem kicsit tendenciózus címe ellenére, a Fidesz vasárnapi ebéd idejére időzített közleménye a nevetségesség és szánalmasság felső határát egyidejűleg…..
moareka 2014.03.17 10:55:16
@Én, Claudius: Úgy gondolom, hogy most nem Simonról, meg Brüsszelről van szó, hanem arról, hogy nem áll ki Orbán vitázni. Unalmas már, hogy mindjárt offenzivába indulunk megfelelő érvek helyett.
Arról van szó, hogy nem akar vitázni, mert talán szembesítenék azokkal a tényekkel, sőt bűntényekkel, amit az elmult években elkövettek, trafik,föld stb. a magyar emberek ellen. Amiről csak tudomásunk van, hát amit nem is tudunk.
Ez az egyik indok. A másik, olyan nem létezik, hogy Orbán Viktor mások véleményét meghallgassa, netán véletlenül igazat is adna.Ja, és ha valaki frappánsabb szónok, az már elviselhetetlen. Ezek mind autokrata vezetői tulajdonságok.