Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolymcbeal

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az American Horror Story-ra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy unalmas, lapos, konvencionális sorozat, na azt kurvára nem. Az FX tavaly bemutatott horrorja a második évadban új színhelyen játszódik majd, egészen  pontosan egy elmegyógyintézetben, ahol Jessica Lange a főnéni. Az…..
Új alkalmazás jelent meg az App Store-ban, amit szerintem mindenképp érdemes lesz letöltenetek. Egyrészt meg ingyenes és alig foglal helyet, szóval miért ne.De vannak azért olyan érvek is, amik meggyőzik a digitális szemétdombok legfőbb ellenségeit arról, hogy az ELMŰ appot…..
zolymcbeal 2011.08.18 00:06:53
@Magyarósi Csaba:

Nem tudom mennyire offtopic sérelem az, hogy megemlítjük, safari alól képtelenség kommunikálni az ELMŰ online ügyfélszolgálatával.

Ezt az alkalmazás ismertetőt előttetek már az összes apple fan blog lehozta, sorban Ti vagytok az utolsók, akik foglalkoznak ezzel. Szép-szép, de ha már appleblog vagytok, engem jobban érdekelne, ha oknyomozó riporterkednétek kicsit, és megkérdeznétek az ELMŰ-t, 2011-ben miért nem képesek safarira fejleszteni egy weboldalt. Persze aláírom, jóval kényelmesebb az RSS-ben kapott híreket huszadmagatokkal megosztani naponta.

Csaba! Ha nem tetszik a hozzászólásom, töröld, akkor megtartom a véleményem magamnak. De muszáj volt megosztanom a témával kapcsolatban a véleményemet.

Üdv,
Zoli
aPPle blog Felmérés 2011.06.29 14:18:00
Úgy döntöttem, hogy megérdeklődöm tőletek hogy lenne e igény olyan hasonló írásokra, mint például a facetime 3GS-re vagy ipadra ingyen stb. Tehát szavazást indítok, és komment formájában várom hogy érdekelne e ilyesmi titeket. Illetve kíváncsi lennék rá, hogy milyen cikkek…..
Figyelem! Mindenki csak saját felelősségére alkalmazza a lent leírtakat, a blog semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges károkért, vagy hibákért. Gondolom sokan szeretnétek aktiválni az iOS5 -öt de nincs regisztrálva az UUID-tek. Végre van egy félhivatalos megoldás ami…..
Nem is igazán bűvész, inkább művész, vagy a kettő közti átmenet, hiszen a trükk ugye az esetek többségében könnyen leleplezhető (az iPod kijelzőjén az jelenik meg, amit csak akarunk), ettől függetlenül képes lekötni néhány percig a figyelmet ez a videó. A végén…..
A CBS zászlóshajójának első spinoffja is évadot zárt, sajnos nem sorozatot, pedig kurvára itt lenne már az ideje nyugdíjba küldeni Horatio narancssárga szűrőkkel súlyosbított ráncos fejit. Spoileresek leszünk. Nem értem, mi a jóistent tud nézni annyi ember ezen a sorozaton.…..
Eljött a nagy nap, és erről természetesen Utazónk sem akart lemaradni. Hazautazott Csaba és Dóra közös nagy igenjére, hogy megnézze, hogy néz ki egy analóg esküvő.Mi nemsokára átadjuk magunkat a féktelen tivornyának, bár nem tervezem, de szerintem ma még táncolok az asztalon…..
3 éve munkanélküli vagyok , vegyük úgy hogy mióta kikerültem a suliból.Rendszerinformatikus vagyok. Jelentkeztem egy számítógép karbantartó állásra.Ezen a címen meg is lehet tekinteni amíg még fenn…..
Tegnap jött meg a frissítés, ami egy rakás hibát javított, azóta elvileg gyorsabbak, stabilabbak a Macek, különös tekintettel azokra a MacBook Prókra, amiket idén mutattak be: jellemző, hogy az új gépek nem illeszkednek tökéletesen a szoftverkörnyezetbe, főleg, ha ennyi, korábban…..
zolymcbeal 2011.03.24 00:29:27
@AtillA: nos, este újra eljátszottam a dolgot, feltettem a 10.6.7-et, nyomtam egy repair disk permissions-t, és ugyanúgy behal az iTunes rögtön megnyitáskor, mint előtte. iMac 7,1 Intel Core 2 Duo. No mindegy, maradok a 10.6.6 frissítésig, nem kísérletezgetek tovább...

Csak tudnám, miért volt 5 beta a 10,6,7-ből, ha senkinek nem tűnt fel, hogy akadnak gépek, ahol kihal, és használhatatlanná válik az iTunes. Ez az Apple már nem az az Apple, akit régen olyan nagyon szerettem. Ugyan a szerelem még most is megvan, csak mostanában már nem olyan őszinte a mosolyom, ha erről kérdeznek...
zolymcbeal 2011.03.24 02:04:02
@CaBeL: az iTunest alapból rühellem, de ha figyeltél volna, azt írtam, ez az Apple már nem az az Apple, akit régen olyan nagyon szerettem.

Apple, azaz a cég, ájmekestől, ájfonostól, stb...

A fagyást meg lehet rosszul írtam körül, nálam teljesen használhatatlan, nem akad, nem lassul, hanem alapból sz@r, a progi megnyitása után feldobja az ablakot, strandlabda, majd szól, ha kedvem tartja, elküldhetem a hibaüzenetet, mert ez nem akaródzik működni. Na, hát így állunk.
zolymcbeal 2011.03.24 03:01:09
@CaBeL: akkor mea culpa! :)
Tegnap az Apple kiadta a nyáron megjelenő új operációs rendszerének Developer Preview verzióját, így most még közelebb kerültünk a végleges oroszlánhoz. Amit eddig tudtunk, azt itt foglaltuk össze, itt pedig a Gestures and Animations résznél találhatjuk a videót, ami gyorsan…..
zolymcbeal 2011.02.25 19:02:21
@Alienji: ezt Neked kell eldonteni, nalam szepen mukodik, nincsenek fagyasok, strandlabdak, stb...

Amugy be lehet kapcsolni a System Preferences/Dock beallitasainal hogy jelezze, melyik program fut eppen - Show indicator lights for open applications.
zolymcbeal 2011.02.26 08:49:23
@Urbijoe: igen, simán felmegy.

tapasztalataim alapján snow leopard alatt elég elindítani a dmg-t, még külön meghajtót sem igényel, ha nem kattintunk telepítésnél az utilitesre. simán rámegy snow leopardra, minden fennakadás nélkül működik a cuccos. éjjel csináltam egy tiszta telepítést is, egy legyalult meghajtóra pakoltam fel a liont, úgy is tökéletesen működik. eddig még egy programom sem rinyált hogy nem akar lionra települni, amit snow alatt használtam, egytől-egyig működik lion alatt is. (kivéve egy apróság, a safari extensionsból a gmail counter felmegy, de nem csinál semmit)
zolymcbeal 2011.02.26 09:33:42
@Urbijoe: nem néztem meg hogy mekkora helyet foglal a telepítés végén, de szerintem bőven elég lesz neki 50GB.

én is szeretnék helpet kérni, javát linket tud valaki lion alá? mert netbankolni szeretnék, ahhoz meg java kell :(
Nah, ma reggel megjött mailben az allergia vizsgálat eredménye!Még konzultálnom kell a dokival, de ezekre allergiás Lili:1. csillagpázsit2. fenyercirok3. pelyhes perje4. rozs5. falgyom6. aranyvessző7. pitypang8. magas kőris9. korai juhar10.közönséges nyír11.fagyal12.Helminthosoporium…..
Korábban már írtam arról, hogy az Apple 7 dolláros (1400 forintos) iLife-update-et ajánl azoknak, akik október 1 és 19 között vásároltak Macet. Akkor kommentben felvetettétek, hogy talán a magyar oldalra csak később érkezik meg a lehetőség, érdeklődtetek levélben is nálam az…..
zolymcbeal 2010.11.04 14:11:26
@qqri: az iOS 4.2 GM már elérhető torrenten, és ehhez már nem kell developernek lenni. Ugyanott elérhető az iTunes 10.1 beta 2 is, amivel már fel lehet tenni az iOS 4.2-t. Nekem már fent hasít kedd óta...

A fenti cikk pedig annyira no comment számomra, egyre inkább kezd elmenni az Apple abba az irányba, hogy már a megrögzött Apple fanoknál is kicsapja a biztosítékot...
Az Apple már megkezdte az előrendelések kiszállítását, a hírek szerint az iOS4 készre kalapált verziójával. Az új operációs rendszer mára lett ígérve, és valószínűleg meg is érkezik, Cupertinóban is feljön a nap nemsokára, ha egyszer kitörlik a csipát a szemükből a…..
zolymcbeal 2010.06.21 19:49:49
@HöZö: gondolom a mostani iGo még nem támogatja a multitaskot, ehhez kiadnak majd frissítést.
Nálam a bérkalkulátor, és az iEphemeris pro nem működik 4.0 alatt, de ezek mind orvosolva lesznek frissítésekkel.
Appleblog Megújult a MobileMe 2010.06.18 12:36:52
Tegnap az Apple nekiállt szétkalapálni a me.com-ot, a MobileMe előfizetők egy teljesen átalakított, eléggé mutatós dizájnnal találták szembe magukat. Hogy, hogy nem.A bejelentkező képernyő:A Calendar:Find My iPhone:A Mail-nek egy bétája elérhető:Az új ficsörök között az…..
B.Cs. nem fizetett időben, hát szerződést bontott vele a T-online. Megteheti, megtette. De vajon megéri egy több éve nagyjából rendszeresen fizető, nem panaszkodó, türelmes ügyfelet elveszteni?Íme egy levél. A T-online szamla@-ának küldtem ma, elküldöm nektek is, hátha jó lesz…..
zolymcbeal 2008.09.17 14:45:56
Na na, én sem értem mi a f@szra vered magad, ilyen hátralék múlttal, amivel te rendelkezel...

Úgy látom, nem vagy sikeres ember, a net az kell állampolgári jogon mi, fizetni meg büdös? :-)

Megnyugtatlak, ha én lettem volna T-Home, már rég kib@sztam volna a nyakadat...
A Gizmodo összeszedte a legégetőbb kérdéseket az iPhone-nal kapcsolatban, gondoltam lefordítom, és hozzáteszem azt, amit már lehet tudni a magyar starttal kapcsolatban. Gondolom sejtitek, hogy olyan nagyon nem kellett agyondolgoznom magam a hozzáadott érték tekintetében, hála a…..