Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hümér Troppauer

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Hümér Troppauer 2014.02.25 23:21:09
@Krisz11:
1. minden vörös keretlegény, aki háborús bűnt követett el, zsidó volt. Így gondolod?
Lehet, hogy nem?
2. Volt egy jelentős zsidó tagsággal bíró vezetés, egyébként a terrorlegények amúgy nyalka magyar legények voltak.
Szerintem ez látszik valószínűbbnek.
Akkor ki kinek a nyakába varr, és mit?
Hümér Troppauer 2014.02.25 23:24:27
Hümér Troppauer 2014.02.25 23:33:45
@Krisz11: /mégse léptem még le/
Hidd el tisztességes, és méltánylandó az elvárásod. Nagyban hozzájárulna a megbékéléshez egy ilyen gesztus.
Csak akkor ezt kell mondani.
Egyszerűen, tárgyilagosan, tényekkel alátámasztva. Érted? Világos, indulatoktól mentes, korrekt megfogalmazás.
Köszönöm a választ, most már tényleg kilépek.
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
69 éve ezen a napon érte el a szovjet Vörös Hadsereg a lódz-i gettót. Mindössze 110 lakót találtak a felszámolt városrészben. 1987-ben egy bécsi antikvárium alagsorából kerültek elő ezek a hihetetlen színes felvételek, amelyek a lódzi (németül Litzmannstadt) gettó mindennapjait mutatják be. A…..
Hümér Troppauer 2014.01.25 22:14:05
@JTom: (off)A svábság kitelepítéséről van egy hihetetlen történetem, de nem osztanám meg nyilvánosan. Mivel fotók is vannak, a szereplők még élnek, csak e-mailben mesélnék. A történet megérne egy rendes, értő feldolgozást, és közzétételt.
Üdv,és köszi
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
Hümér Troppauer 2014.01.18 09:03:31
@Lindalinda: de egy nagy paraszt vagy édesem, még itt sem tudod megállni egy kis zsidózás nélkül? Azt a büdös náci fajtádat, barom!