Regisztráció Blogot indítok
Adatok
showme79

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Orbánék kiadták a parancsot, hogy meg kell győzni a magyar lakosságot arról, hogy Amerikában elcsalták a választást. Hihetetlen mennyiségű hülye tombolja most ki magát, ami úgy 1944 óta nem lepi meg a magamfajtát .      Az egyik baromság az, hogy az amerikai választás nem ment át a Benford…..
Nem is olyan rég írtam nektek arról, hogy mennyit tud dobni egy játék polci megjelenésén egy ütős borítókép és egy toplistában válogattam össze, hogy szerintem melyek a legjobbak. De van egy másik elem, ami ugyanúgy nem konkrétan a játék maga, de mégis nagyon fontos az összkép és az élmény…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Legutóbbi posztunkban egy felhívást közöltünk, melyben arra kértünk dubajozáson átesett nőket, hogy álljanak ki a blog olvasói elé, és meséljék el személyes tapasztalataikat. Ezen felbátorodva, Lilla elhatározta, hogy megosztja élete rövid történetét és egy érdekes írást…..
showme79 2012.01.30 12:08:16
"Érdekes" történet... a francokat az... inkább csak a következmény az - és egyben szomorú. Mikor ezt olvasom, hogy "nagyon sok pénzt kaptam, de még ma se tudom, hogy megérte", akkor csak azt látom, hogy Lilla nem sokat változott, és bizony ha megint szüksége lenne arra a pénzre, nem kizárt hogy újra vállalná a "szenvedést" érte.

A levélnek amúgy semmi üzenete mások számára, nincs egy határozott kiállása, nincs meg benne az az erkölcsi tartás, amire azt mondhatnám, hogy ennek a nőnek ez kellett, hogy felnőjön.

Szóval gáz így ez az egész. Csak azért nem mondom, hogy inkább meg se írta volna, mert talán lehet belőle tanulni. Számomra a házasság egy komoly életre szóló kötelék és szövetség. Az belefér, hogy elfelejtünk elmondani az életünkből kevésbé fontos dolgokat (mikor sütöttem az első palacsintámat, hány matchboxom vagy Barbie babám volt), de egy ilyen eset eltitkolása a férj előtt, az nem egy érett, felnőtt képét vetít elém, nem egy olyan párkapcsolatét, ahol a felek között erős érzelmi közelség lenne. Ez utóbbiban azért lehet, hogy tévedek. Úgy legyen! Ami viszont lényeges, hogy nem is csodálom, hogy nem meri elmondani, mert ugye ahhoz először lelkiekben kell megbánnia a tettét. Ergo önmagához kellene őszintének lennie: a anyagi dolgok vagy a lelki nyugalom, boldogság a fontosabb? Hozzáteszem, a kettő nem zárja ki egymást, csak értékrendet, sorrendet kell felállítani a kettő között. Addig sajnos nincs tiszta lap, erre már rájöttem... talán ez a blogposzt egy első, igaz nagyon apró lépés a jó irányba. Ezt a jó irányt pedig tovább vihetjük, ha normális hozzászólásokkal segítjük a hölgyet, és nem kurvázzuk, elítéljük, hanem tisztább utat próbálunk mutatni neki, és rávesszük, hogy igen is álljon ki és merjen határozottan fellépni a prostitúció ellen!

Köszi, hogy elolvastatok. :)

UI (@Kacsatollah): felelősséggel pedig nem csak magunk felé, hanem Isten felé, és az egész világ felé tartozunk.
Kedves Despota!   Elég régóta olvasom a blogot, de most sajnos nem olvasóként kereslek téged. Van egy történetem, amit szeretnék megosztani veletek, ha gondolod tedd ki mhterrorra.   Pincérnőként dolgozok egy budapesti indiai étteremben. Hosszú hónapokig könyörögtem, hogy…..
showme79 2011.01.21 13:33:51
@manyuska: egyetértek. Mellesleg, ha az én barátnőm kerülne ilyen megalázott helyzetbe, azt javasolnám, hogy azonnal mondjon fel. Amíg nekem van munkám, megélünk abból ketten (vagy hárman-négyen) is. Legfeljebb szűkösebben, de gyomorgörcs nélkül.

Persze a munka hasznos és építő dolog. Az ember a társadalomban hasznosabbnak érzi tőle magát, ezért támogatnám őt az új munkahely keresésében is, de legalább nincs meg a kötelező érzés.

Trilly: ne hagyd megalázni magad! És mivel én is szoktam indiai éttermekbe járni, örülnék ha megtudhatnám, hova NE menjek...
Lássuk be, megérdemli. A Microsoft telefonos oprendszere egy kövület, ami élő korában is meglehetősen szánalmas egy alak volt. Amelyik Windows Mobile-os telefont próbáltam, mind túlbonyolított, használhatatlan vacaknak tűnt, leszámítva a HTC-ket, de azok is csak a távol-keleti…..
 Családi dráma, nehéz mit mondani. Kedves Szakítós! Blogodat olvasgatva jutottam arra az elhatározásra, hogy a saját történetem is érdemes lehet a blogközönség figyelmére, így azt megosztanám velük. A történet tiniszerelemnek indult. Amikor megismerkedtünk én 14 ő 16 meg…..
showme79 2009.09.18 16:28:26
@AnnaM: de mindenkinek, aki azt mondja, hogy 18 évesen nem működhet egy kapcsolat. Kérdem én: miért ne? Szerintem az ember 18 évesen éppúgy megtalálhatja élete párját, mint 28 évesen, csak éppenséggel kicsit nehezebb dolga van, pl. mert még nem olyan jó ön- és emberismerő. De valaki 40 éves korára sem lesz az, van aki meg pont a kapcsolat alatt lesz az.

Az meg tényleg közel sem biztos, hogy valakinek akkora igénye van a mai "modern" szórakozáshoz: party-k, disco, házibulik, stb. Magamat megfigyelve (én ui. néha járok), ilyen helyeken jól érzem magam, de nem vagyok annyira oda értük. Szerintem lehet családdal, gyermekkel is élettelien, vidáman, boldogan szórakozni, úgy hogy nem éreznéd a hiányát másnak. Bár nekem még nincs családom, gyermekkoromból vannak szép emlékeim. Na a másik, h persze pont én dumálok, aki idős szülők gyerekei??? :$

Azért visszatérnék én is arra a kérdésre, hogy mennyire volt az anyuka-apuka közt rendben a szexuális kapcsolat... erre valszínű soha nem kapunk választ.
showme79 2009.09.18 18:23:06
@AnnaM: na most örülök... írtam egy jó kis "litániát" a kettőtök (@Glg) véleményére (két jó ellenpéldával), közben meg kidobott a szerver. Mindegy... a lényege az volt, hogy a jó anyagi lét ugyanúgy szét tud zilálni egy családot, mint ahogy a nélkülözés össze tud fogni. Szerintem egy 9 éves 2 gyermekes kapcsolat már nem azon múlik, hogy 18, 20 vagy éppen 30 évesen szült az anyuka!

Legalább abban igazad van, hogy nem 18 vagyok, viszont 22-23 évesen akkori párommal, ha nem is tettünk sokat érte, de simán gondolkoztam családon. Ő még 27 évesen sem, végül szakítás lett a vége, de ez egy külön poszt lehetne, amit nem írok meg... úgyis kamu lenne! ;-)

PS: én is utálom az óvszert, szakadt is el, volt már néhányszor, hogy védekezés nélkül szeretkeztem. Igaz gyerek még nem lett belőle...
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
showme79 2009.09.11 15:19:09
@Tarkin kormányzó: hát ez jó kérdés. Azt hiszem nincs rá aranyszabály. Azaz van: se férfi, se nő nem emelhet a másikra kezet, mert aki ad az készüljön fel arra is, hogy kapni fog! ;-)
Sajnos jártam már úgy, hogy (most már) exem hisztizett és elkezdett pofozkodni. Egyszer hagytam magam, békítő szex lett belőle. Egy hónap múlva újra valami miatt dühkitörése volt, elkezdett pofozni, a kezei, mint a malomlapát, úgy jártak... na akkor helyre kellett tennem egy nem túl erős, de határozott jobb tenyeressel. Ami vicces, az apja javaslatára tettem. ;) Azóta is sajnálom, hogy ez előfordulhatott, de én úgy érzem végletekig türelmes és megértő próbáltam lenni. Neki sikerült ezzel visszaélnie...
Egy reklámban sokféleképpen lehet boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánni. Belezsúfolhatunk annyi télapót, fenyőfát, gömbdíszt, ajándékot, mosolygó kisgyereket, plüsskutyát, angyalkát és gyertyát, amennyit egy bejglitől megfáradt nézői gyomor elbír. Vagy…..