Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ulpius66

0 bejegyzést írt és 12280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az Orbán-kormány komolyan venné saját törvénytervezetét, akkor elsőként saját tevékenységét kellene felülvizsgálnia. Az úgynevezett szuverenitási törvény tervezete ugyanis büntetné azokat a politikusokat és civileket, akik külföldi érdekeket szolgálnak, illetve onnan pénzt kapnának. Magyarország…..
ulpius66 2023.12.06 17:59:09
@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Nem, én nem voltam munkásőr."

De az szerettél volna lenni!!!!!!!!!!!

Sajna olyan hülye voltál, hogy még oda sem vettek fel......
ulpius66 2023.12.06 18:17:00
@Sorállományú előfelvételis:

"Majd az emberek megnézik hogy élnek. Mert nő a szegénység"

REMÉNYKEDJ!

A remény hal (sül) meg utoljára!

Ezek szerint te is szegény vagy ezért savazol a ballibsikre?
(kiábrándítalak, a "szegények" körében a legnépszerűbb a Fidesz....)
ulpius66 2023.12.06 19:54:42
@Sorállományú előfelvételis: "Nem, én qrva jól élek"

Háááááát......

A hozzászólásaidból nem ez jön le......
(az persze lehet, hogy gazdag vagy, de az is biztos, hogy elégedetlen, és az "életérzésed" szar lehet...
... az is biztos, hogy nem szeretném, ha ilyen haverjaim lennének, mint te is vagy....
"ÉN KURVA JÓL ÉLEK, DE MINDEN SZAR!")
Erőfitogtatás, az ellenzék és az EU becsmérlése, a problémák relativizálása, illetve elhallgatása jellemezte a Fidesz 30. kongresszusát. Orbán Viktor mit sem törődik azzal, hogy a rekorder infláció kiszolgáltatott helyzetbe sodorta az alacsony jövedelműeket, ugyanakkor a hazai kis- és…..
Amikor a halál gondolata megérinti az embert, sokan félnek, pedig elég, ha rettegés helyett belátjuk, hogy: "nem új dolog meghalni a földön, és nem újabb, persze élni sem." Hiszen a halál olyan, mint a wc-re menés: ha menni kell, hát menni kell. Aztán "Az ember végül homokos, szomorú, vizes síkra…..
ulpius66 2023.12.01 15:34:50
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Látom tik élvezitek ezt a hisztit, amit ez a nárcisztikus vadbarom előad......

ENNYI ERŐVEL AZ ÖSSZES GYÓGYÍTHATATLAN BETEG ELŐADHATNÁ UGYANEZT A HISZTIT!!!!!!
(vannak bőven....évente több tízezer...)
Újabb plakátháború kezdődik, annak minden „előnyével” és hátrányával. Van persze csavar a dologban. Számomra csak a véletlenszerűség vagy a szándékosság a kérdés. Abban a „szerencsés” helyzetben vagyok, hogy már nem kell idebiggyesztenem az ominózus kép-párt, hiszen mindenki ismeri a történetet.…..
Végre világgá kürtölhetem… a világ legnagyobb közhelyét: – a focit gólra játsszák! Na, nem mintha eddig ezt nem tudtátok volna, de olyan jó ezt mondani, amikor a magyar válogatottat is ez lőtte ki a 2024-es EB-re. Kétségtelen, a nemzeti 11-nek három „meccslabdája” volt, ebből a másodikat…..
  Egyre határozottabban az az érzésem, hogy a többségnek fogalma sincs, mi is a liberalizmus valójában. Mintha magát a nihilizmust jelentené, és a liberális attitűdöt képviselőknek mentesnek kéne maradniuk mindenféle értékválasztástól, világértelmezéstől, sőt talán még a személyes ízléstől is.…..
A salátatörvényeket általában nem, de egyes kiemelt figyelmet érdemlő jogszabályokat mindig elnevez a köznyelv valamiről. Igaz, ez még csak tervezet, így lehet, hogy a „névpályázat” még várat magára. Ez a „desszert” nyilván nem ütötte meg az ingerküszöböt – nagyon helyesen. Próbálták ugyan egyes…..
ulpius66 2023.11.07 21:43:25
@Jumbóka:

Most olvastam át néhány régebbi szösszenetedet és láttam, hogy a lottózós képeden Szegeden vetted a lottót...

Te szegedi vagy?
ulpius66 2023.11.07 22:02:42
@Jumbóka:

Akkor ezért van az a sok kecskemétis focis észrevétel....
ulpius66 2023.11.07 22:18:33
@Jumbóka:
... és a Szeged - Kecskemét meccsen kinek szurkoltál?
  A minap leszármazottaim szuperszexi édesanyjával ebédeltem együtt. Még csak a levest kanalaztuk, máris sztoriban volt: egy harminc pluszos barátnőjéről mesélt, aki a legkevésbé sem vágyik gyermekre. Klímaszorongó. E ponton hangosan felröhögtem. Ezt a kamu dumát... Pár percig még vigyorogtunk a…..
Szijjártó Péter amellett, hogy néhány hónap alatt körbefutja a Földet, olyan kijelentésekkel borzolja a kedélyeket, melyeket nehezen tudnának megemészteni Magyarország szövetségesei, ha már nem mondtak volna Orbán Viktor kormányáról régen. Az öltönyt tréningruhával cserélgető magyar külügyér szinte…..
ulpius66 2023.11.01 16:23:06
@a nagy hohohorgász:

"Kurt úrfi teutonordikus vezértroll
5 bejegyzést írt és 21192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2016.04.09. óta tag."

Na jó!

Ő sokkal többször szólt hozzá mint én.....

DE ÉN SOKKAL RÉGEBB ÓTA TAG VAGYOK.....
(mondjuk ő valamilyen VEZÉRPARASZT címszó alatt mán régebben tag volt....)
ulpius66 2023.11.01 18:14:00
Az első reakció, persze hogy mindenki számára valamiféle promóciót sejtet. Főleg úgy, hogy az idegen szavakat kergető „író” is megfeledkezett magáról… Pedig… az egyetlen olyan „gyülekezet” amelynek nincs szüksége reklámra, hiszen mindenki ismeri őket. Csak ezzel nem annyira „illik” dicsekedni.…..
ulpius66 2023.10.31 14:12:57
„Szerencsére” csak a biztosítékot „verte” ki az eset sokak szemében. De remélem sok minden másra is rávilágított! Az igazságkeresés mindig is az emberek szívügye volt, persze leginkább úgy, hogy mint minden szentnek, a keze inkább maga felé hajlott. Ez még önmagában azért nem ok arra, hogy a nemi…..
A Balaton egyik sétányán ücsörögtem 2010-ben. A gyerekek kikuncsorogták a fagyikat, és örök gyermeki léttel bohóckodtak. A feleségem kihasználva énidejét valami T(p)ina magazint olvasgatott. Néztem a vizet, az aranyhidat, és arra gondoltam: Mi baj lehet? Száz évvel merengésem előtt, 1910-ben egy…..
A veszprémi „tavaszba” a Miniszterelnökkel együtt besunnyogott a forradalmi hangulat. Sajnos lemaradtam a „vezérünk” beszédének élőben hallgatásáról, mert éppen úton voltam. Azért igyekeztem pótolni a hiányosságokat a különféle portálokról. Volt persze olyan link, amelynek megnyitásakor egy kicsit…..
ulpius66 2023.10.25 11:11:27
@Androsz:

"Donáth Anna hadat üzent a hazugság kultúráját képviselő DK-nak"

HírKlikk | 2023. október 25. 11:00

„Sajnos nem csupán a kormányoldalon látjuk megvalósulni a hazugság kultúráját. Hasonló politikai kultúrát képvisel a Demokratikus Koalíció is. Ezzel pedig súlyos gátja a kormányváltásnak” - fogalmaz Donáth Anna a Válasz Online-nak küldött írásában.

Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti listavezetője a Válasz Online-ban megjelent, kemény hangú írásban szállt bele a Demokratikus Koalícióba."
ulpius66 2023.10.25 16:17:14
@Androsz:

Na, most képzeld el a Dzsambóka is ezeket támogatja!

Tényleg!

Jumbóka!

Ha olvasod a kommenteket válaszolhatnál arra, hogy te kire fogol savazni bő fél év múlva az EU és önkori választásokon?
(nagyon-nagyon remélem a DK-t választod....agyilag hozzájuk állsz a legközelebb....)
ulpius66 2023.10.26 13:25:29
@Jumbóka:

Köszönöm őszinte válaszod!

Hogy én is eláruljam: én, és a családom a Fideszre fogunk az EU-n, és az önkorin is minden szinten!
(főpolgi, ker-polgi, egyéni képv. stb....)
Úgy van, fekete pólós előemberek üvölthetnek megint naphosszat: kétszer tizenegy hülye kergetett egy labdát, amely végén állítólag a "mieink" rúgták be a másik kapujába azt. Természetesen hirtelen ezzel akkor minden megvan oldva: nincs infláció, a demokrácia luxusa soha senkit úgyse érdekelt Kádár…..
ulpius66 2023.10.16 21:51:54
A magyar kormány azt a látszatot kelti, hogy addig akadályozhatja Svédország csatlakozását a NATO-hoz, amíg csak akarja. Ez nem igaz, hiszen a skandináv ország csuklóztatása komoly károkat okoz Magyarországnak is, hiszen növeli a politikai és gazdasági elszigetelődésünket. Aki azt gondolja, hogy a…..
Egyre jobban vicsorognak mindenre az Orbán-kormány tagjai, ami nyugati, és továbbra is rendkívül barátságosak a keleti diktatúrákkal. Ma már azok a szövetségi rendszerek, melyeknek tagjai vagyunk sokkal inkább célpontjai a magyar kormány kommunikációjának, mint bármely ország, amely az Európai Unió…..
ulpius66 2023.10.01 20:24:30
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Mit szólnék? Semmi lényeges. Ficonak nehéz dolga lesz. A 23 és a 18 között én nem látok nagy különbséget."

Helyes!

Akkor mán ketten örülünk a szlovák választások végeredményének....
ulpius66 2023.10.01 20:40:24
www.portfolio.hu/global/20231001/csunyan-beneztek-a-kozvelemeny-kutatok-hatalmas-gyozelmet-aratott-orban-viktor-szovetsegese-642843

"Csúnyán benézték a közvélemény-kutatók: hatalmas győzelmet aratott Orbán Viktor szövetségese."

Dehogy nézték be csúnyán a közvélemény-kutatók.....

Teljesen tisztán kimérték előre, hogy SMER 23% libsik 15%.....

AZTÁN JÓ KÖZVÉLEMÉNY-MANIPULÁLÓK SZOKÁSA SZERINT KÖZZÉTETTÉK,
HOGY A LIBSIK BEÉRTÉK A SMER-T, ÉS AKI EGY PICIT IS LIBSI
AZ MENJEN EL SAVAZNI, HISZEN LEHET, HOGY GYŰZÜNK!!!!!!!!

A LIBERÁL-FASISZTA SOROSS-ELVTÁRS KEZÉBEN LÉVŐ KÖZVÉLEMÉNY-MANIPULÁTOROK MINDENHOL ILYEN ÓCSKA CSALÁSOKKAL BUZDÍTANAK A LIBERÁLISOKRA VALÓ SAVAZÁSRA...

UGYANEZT JÁTSZOTTÁK EL TAVALY NÁLUNK IS.......ABBÓL IS KIBASZOTT NAGY POFÁRA ESÉS LETT.....
  A szuverenitás a nagy ország luxusa... a kisebbek csak elszigeteltek...
ulpius66 2023.09.28 20:11:59
ulpius66 2023.09.28 22:23:44
@Magyaur: Jól van, na!

Egyebekben igazad van ... a nagyhatalmak luxusa a szuverenitás, mink csak küzdhetünk érte...
(mondjuk annak azért annyira nem örülnék, ha a brüsszeliták nyakunkba ültetnének egy ballibsi bábkormányt....az "árnyékkormányból" bábkormány lenne...)
  Lehet kritizálni a NER-t. Volna rá száz okunk. Onnantól kezdve azonban, amikor a jelenkort bárki az ötvenes évekhez kezdi hasonlítani, az illető azonnal búcsút is mondhat annak, hogy komolyan vegyék. A helyzet az, hogy Orbánhoz képest Gyurcsány maga az ördög, de még őt sem láttuk Rákosihoz…..
ulpius66 2023.09.13 13:52:46
@127.0.0.1:

Ez igen!

Hatalmas tétje volt a savazásnak....
(bár a ballibsik ilyenkor aztat szokták, hogy ők kétszer ekkora béremelést kívánnának adni, ezt előterjesztik, és végül azért nem savazzák meg a Fidesz előterjesztését, mert ők kétszer ekkora emelést adnának...)
ulpius66 2023.09.13 13:54:11
@G. Nagy László:

A kutyuska füle csak kötözködik, minden érdemi mondanivaló nélkül.....
.....avagy valami csomót keres a kánkán...
ulpius66 2023.09.13 13:58:02
@127.0.0.1:

te tudod mi a nagy számok törvénye?

Nyilván hülye vagy hozzá, mán a kérdés is vicc volt.....

Na, most én ez alapján mondtam, hogy az ellenzék egyetlen Fidesz javaslatot sem savaz meg....

... és tényleg volt 1.000 fideszes javaslat, amiből egyet megsavazatt az ellenzék...persze lehet, hogy több is volt....
(ami persze fjordítva is igaz, egyetlen ellenzéki módosító indítványt, javaslatot sem savazott meg a Fidesz....)