Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ulpius66

0 bejegyzést írt és 7055 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Kiművelt emberfők 2022.01.18 06:06:00
Az egyik liberális mítosz szerint az oktatás a jólét kulcsa. (Meg a korrupciómentesség, de arról már írtam.) Nem mondom, hogy nem fontos az oktatás. Műveltnek, tájékozottnak lenni önmagában is jó dolog. Csak éppen ez ugyanúgy nem okoz jólétet, mint mondjuk a gyümölcsfogyasztás, ami szintén…..
Archiregnum Vita 2022.01.16 20:07:15
MZP kihívta Viktort. Elmondom mi lesz ha Orbánnak kedve van egy izgalmas zsugához: bedobja az ellenzéki "istennők" közé Erisz almáját. Ő csak olyannal vitatkozik, aki mögött létező párt áll, ez pedig egyedül Gyurcsány Ferenc.  Innentől tessék megindokolni, hogy miért MZP a kihívó, akinek frakciója…..
ulpius66 2022.01.18 10:50:34
@Ekrü: ""Orbán ezúttal jogosan hátrál ki a vita elől olyan emberrel szemben, aki “lebuzizza” a fiát"

Sőt!

Nem csak a fiát "buzizta le" hanem gyakorlatilag az egész kormányt..... azokat még "le is zsidózta"!!!!!!
ulpius66 2022.01.18 11:08:33
"promotions.hu/orszagos/szines/2022/01/18/varga-iren-magyar-vaslady-miniszterelnok-valasztas-kampany/

Na, vele vitatkozhatna az MZP!!!!!!!

AGYILAG KB. EGYSZINTEN VANNAK!
Archiregnum Ausztrália-dilemma 2022.01.16 17:20:06
Mivel a választások előtt 77 nappal is tart az uborka-szezon(, ti esetleg hallottatok valami érdekeset mostanában?) elkezdtem böngészni a covid-adatokat, hátha találok valami figyelemreméltót.  Tudjuk, hogy Magyarország egész borzasztóan szerepel a népességarányos halálozások tekintetében. De mi a…..
Egy kicsit mintha megszaporodtak volna az MZP-t gyepáló cikkek az zinterneten... Kicsit elemezgessük már, hogy mit is tett ez a Sátán reinkarnációja! ..
ulpius66 2022.01.17 18:16:20
@Tata86:
"Az ellenzék dolgát azonban más tényezők is nehezítik: bár december 16-án elkezdték a kétszázezer aláírás összegyűjtését, és erre van is négy hónapjuk, a saját maguk által szabott határidő ennél jóval szűkebb. „Január közepe a legvégső határidő” – fogalmazott a hvg.hu-nak Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője. Tordai a hvg.hu-nak azt mondta, olyan belső határidőkkel dolgoznak, „hogy rajtunk ne múljon, hogy az országgyűlési választás időpontjában meg lehessen tartani a népszavazást”.
ulpius66 2022.01.18 10:45:59
@Tata86:

Ellenzéki Összefogás = Világ lumpenproletárjai egyesüljetek!
Ez csak egy népi tévedés. Igazából az aktív dolgozókat segíti...
ulpius66 2022.01.17 10:54:59
@p.a: 20 évig JOBBIK-os voltam... ott ragadt rám!

Most mán a JOBBIK a liberálisokkal bújt egy ágyba!!!! Lelkük rajta!!!!!
(mondjuk, ha a Német Nemzeti Szocialista Munkáspárt kijelentené, hogy Ő holnaptól nem náci, és a holokauszt csak egy kisabbfajta tévedés volt.....AKKOR MÉG Ő IS MEHETNE A BALLIBSI ÖSSZEFOGÁSBA!!!)
ulpius66 2022.01.17 22:30:45
@yerico1: "@ulpius66: ÉS AZÉRT MI A FAXÉRT KELL ORDIBÁLNI?"

Szinte mindkét fülemre tök süket vagyok, ezért beszélek hangosan, ezért ordibálok.......
Meglehetősen irracionális társadalmi rendszer épül ki nálunk. A kormány élelmiszerár stopja az önkény nyilvánvaló jeleit mutatja, és sok sebből vérzik. 1.Nem olyanok hozták a rendeletet, akik járnak bevásárolni Én pedig szoktam járni, minthogy más családtagokkal szemben jelenleg nincsenek…..
További hatósági intézkedésekkel...
ulpius66 2022.01.15 11:01:09
@p.a:

Ja!

Ha most Orbán visszavonná a csirkefarhát árbefagyasztását ------ akkor milyen jó kis posztot bírnál írni arról, hogy szegény nyuggerek éhenhalnak, már csirkefarhátra sincs pénzük, a csillagokban az infláció, a kormány pedig semmit nem tesz ez ellen.....

DE MI MÁN EHHEZ HOZZÁ VAGYUNK SZOKVA!!!!! AMIT A KORMÁNY TESZ, AZ CSAK ROSSZ LEHET!
ulpius66 2022.01.15 11:06:41
@p.a:

Ja!

Mikor a kormány 80.000.- forint nyugdíjprémiumot adott a nyuggereknek novemberben, mert jól teljesít a magyar gazdaság, meg 5% nyugdíjemelés januárban, meg 13, havi nyugdíj februárban, és így tovább, akkor meg azért volt nagy a pofád, hogy a nyuggerek EZT NEM ÉRDEMLIK MEG, ÉS EGYÉBKÉNT IS CSAK SZAVAZATVÁSÁRLÁS, ÉS CSAK INFLÁCIÓT OKOZ A NYUGGEREK KITÖMÉSE PÉNZZEL.......
ulpius66 2022.01.15 11:21:54
@p.a:

Ennél sokkal, de sokkal jobb program a legújabb Istenetek, a Márky zay pogromja:
1. Eltöröljük a rezsicsökkentést!
2. Lebontjuk a kerítést, szabadon jöhetnek a migrik!
3. Az óvodákba mehetnek érzékenyíteni az LMBTPQXYWZ aktivisták!
4. Eltöröljük a NÖK40+ pogromot, a nők is dolgozzanak végig!
5. 67 évre emeljük a nyugdíjkorhatárt!
6. A GYES, GYED időtartamát visszavesszük 1 évre, menjenek dolgozni az anyukák!
7. A nyuggerektől elvesszük a 13. havi nyugdíjat, az úgyis infláció-gerjesztő!
8. Megszüntetjük a minimál-bér rendszert, minden munkáltató annyit ad a melósnak, amennyit akar!
9. Megszüntetjük a sport, a sportolók támogatását!
10. Megszüntetjük az egyházak támogatását!
11. Megszüntetjük a határon túl élő magyarok támogatását!
12. Bevezetjük a fizetős egészségügyet!
13. Felemeljük az SZJA-t!
+1 Eltöröljük a családi adókedvezményeket!!!!!!!!!!!!!!!!

HIÁBA!!!!

KELL A PÉNZ AMIT A BALLIBSIK EL TUDNAK LOPNI!!!!!!

MEG PERSZE KELL A PÉNZ A MIGRÁNCSOK, A HOMOKLOBBI, ÉS EGYÉB SOROSS-ELVTÁRS ÁLTAL FENNTARTOTT KAMU ÁL-CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA......
bircahang A nemek viszálya 2022.01.12 06:06:00
Ellentétben a tőke és munka viszonyával, ahol képtelenség a béke, csak tűzszünet lehetséges, a nemek viszonya egyszerre ellentét és együttműködés. A legújabb kor előtt a probléma nem létezett, a nő alárendelt volt, szinte sose volt képes saját akaratát érvényre juttatni, sőt kimondani se azt.…..
ulpius66 2022.01.12 10:31:54
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Hogyan írhatsz egy ilyen cikket 2022 évben??????

Tudtam, hogy maradi vagy, de ennyire?

VEDD MÁR VÉGRE TUDOMÁSUL, HOGY VÉGET ÉRT AZ A BAROMSÁG, HOGY CSAK FÉRFI ÉS NŐ VAN!!!!!
(az meg aztán teljesen véget ért, sőt lehet inkább kivétel, hogy a férfi egy nőt szeret......)
Akár a NER történetének utolsó fejezete is lehet a következő néhány hónap, de az is elképzelhető, hogy soha nem látott módon megerősödik a Fidesz a tavaszi választásokat követően. A bizonytalanság tapintható mindkét térfélen, a védők és csatárok egyaránt úgy gondolják, hogy soha nem volt még olyan…..
bircahang Ballib belvillongások 2022.01.10 06:06:00
Sokan azt hiszik, különösen a ballib táborban, hogy MZP egy idióta, s butaságból véti el azt a sok hibát, ami egyre gyakrabban jellemző rá. Én is így gondoltam, de rájöttem: nem butaság, hanem tervezettség áll mindez mögött. Tavaly október végére mindenki számára nyilvámvaló lett: a ballibek…..
Tamás Gáspár Miklósnak a Mérce honlapján 2021. december 25-én megjelent, „Két évtized” című tanulmánya a nagytudású szerzőnek a nyugati civilizációval kapcsolatos zavarba ejtő ambivalenciájáról tanúskodik. A 2001-től 2021-ig tartó időszakról úgy tartja, hogy: „a civilizáció ebben a két évtizedben…..
Szaravány Gyuri fanatikus ballib aktivista igyekszik megszolgálni új gazdáit. Gyurika ugyanis pár éve még fanatikus fideszes volt, s levegőt se tudott venni olyan hévvel nyalta éjjel-nappal Orbán seggét. Szóval a derék Szaravány tavaly kihagyta a Húsvétot, nem gyalázott kereszténységet…..
ulpius66 2022.01.09 12:54:52
„Sajnálom, hogy rasszista voltam” – címmel írt Balavány György, a 2012. október 23-ai Milla-tüntetés meghívott szónoka bejegyzést személyes internetes naplójába október 20-án délelőtt. Azután, hogy előző, 18-ai blogbejegyzéséből, amelyben a Jobbik elnökét cigányozásáért feljelentéssel fenyegette, úgy idézett a Mandiner portál, hogy Balaványnak egy 2008-as Magyar Nemzetben megjelent cigányozó vezércikkéből is részleteket közölt, Balavány György még vad moderálásba kezdett blogjának a szerző ellentmondásait felhánytorgató hozzászólásai között. Másnap, 19-én este Bayer Zsolt az Echo Tv Korrektúra adásában beszélt korábbi Magyar Nemzet-es kollégája, a „Szellemi honvédelem” díjas Balavány György rasszista múltjáról, majd 20-án reggel a Magyar Hírlap publicisztikája is utcára került az addigra már elhíresült Balavány-idézettel (Bayer Zsolt: Morcizás). Balavány György ekkor megadta magát, és bocsánatot kért.

„Lehet mélyebbre is vájni a múltamban. A 2006–2008 közti időszakban rendszeres vendég voltam az antiszemitizmus.hu című szégyenfalon, többnyire az izraeli politikát ekéző írásaim miatt (némely megállapításomat egyébként máig fenntartom)… Sosem gondoltam magam rasszistának vagy antiszemitának. Nem voltak (nincsenek) általános érvényű fenntartásaim semmilyen népcsoporttal szemben. Sohasem gondoltam, hogy minden cigány bűnöző, de ez a szöveg – most döbbentem rá, öt év távolából – félreérthetetlenül ezt üzeni. Ezért, tisztelt Legbelsőbb Bíróság, függetlenül kontextustól, szenvedélytől és egyéb körülményektől: e differenciálatlan, általánosító megállapítások, a cigány–magyar dichotómia emlegetése, a gyűlölettoposzok sora miatt nem lehet mást mondani, mint hogy Balavány György írt rasszista szöveget. És ha rasszista szöveget írt, akkor rasszista volt, függetlenül attól, hogy mit gondolt önmagáról. Sajnálom és röstellem, nagyon.”
Érdemes alaposabban megvizsgálni kérdésben szereplő a szavak jelentését, beleértve azokat többletjelentéseket, konnotációkat, amik a közbeszédben való használat során rájuk rakódtak és általában negatív értelműek. (A köznyelv minden alapvető, klasszikus értékjelölő fogalmunkat elkoptatja és…..
ulpius66 2022.01.07 16:39:14
@birkamenet:

Gyengébbek kedvéért: Orbán felesége zsidó származású, azáltal a gyermekei is zsidók!
(bár Orbán maga református......DE NÉZEGESD A GYERMEKEK NEVÉT....)
ulpius66 2022.01.07 17:58:30
@Mérnork: "Akinek a diplomájához nem kellett matek szigorlat, az maximum okoskodó lehet..."

Még mindig jobb, ha az okos hülyéskedik,
Mint a mikor a hülye okoskodik!!!!!!!!
ulpius66 2022.01.08 13:08:17
@Muhammad Balfas:

Réges-régen értelmiségi volt, aki tudott írni-olvasni.......
Aztán értelmiségi mán csak az volt, akinek volt érettségije.......
Később értelmiségi volt mindenki, aki nem munkás-paraszt volt ... akinek diplomája volt az volt az értelmiségi........

MANAPSÁG AZOK AZ ÉRTELMISÉGIEK. AKIK SEMMIT SEM CSINÁLNAK CSAK OSZTJÁK AZ ÉSZT!!!!!!

INFLUENSZEREK, FIRKÁSZOK, CELEBEK, TIK-TOK SZTÁROK, BLOGGEREK..... ÉS HASONSZŐRŰEK.....
Miután a liberális puccs kifulladt Belaruszban, a vezérek ma már litván luxushotelekben pihennek, az átvert tömegek pedig hazamentek, új kísérlet zajlat, ezúttal Kazahsztánban. Az még nem világos, hogy eleve egy Soros-CIA akció az egész tiltakozás, vagy a tiltakozás valós volt, gazdasági okok…..
Öröm látni, milyen könnyű csőbe húzni a ballibeket. Mindig lehet ugyanis számítani fő alapelvükrw: az antizorbánizmusra, ez mindig mindent felülír. December végén minden ballib média pánikcikket írt a szörnyű lépésről: Zorbán megint megemeli a minimálbért! Mintha 20 évvel visszamentünk volna…..
ulpius66 2022.01.05 11:50:47
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Én azt persze továbbra sem értem, hogy mind a mellett amit leírtál, a BALLIBERÁLIS ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS HOGYAN KAMPÁNYOLHAT "AZ EURÓPAI MINIMÁLBÉR" BEVEZETÉSÉVEL, AMI TÖBBSZÖRÖSE A MAI MAGYAR MINIMÁLBÉRNEK?
(ez a kérdés persze elsősorban a "midnightcoder2"-nek szól......)
ulpius66 2022.01.05 12:09:30
@midnightcoder2:

"Kunhalmi Ágnes kifejtette, hogy nemet kell mondaniuk a kínai eladósodásra, a bérek alacsonyan tartására és a munkavállalók kiszolgáltatottságára, helyette igent kell mondani a Diákvárosra és arra, hogy az országnak magas béren dolgozó, magas hozzáadott értékű tevékenységet végző munkavállalói legyenek."

Ugye te is totál hülyének tartod a Kunfalvi Ágicát, amiért ezzel kampányol?????
Márky-Zay Péter olyan "küldetéses ember", aki fölötte áll nemcsak a rasszizmusnak, sovinizmusnak, de a pártsovinizmusnak is! Ő az, akinek a vezetésével el lehet takarítani Orbánnak és rendszerének erkölcsi hulláját!..
    "Nem, miniszterelnökünk nem lett sem fasiszta, sem diktátor, és meg sem zakkant. Csak velejéig romlottá vált." E szavakkal zárul Mérő Laci barátom A dörzsölt szélkakas című, legújabb könyve. Amikor a szerző karácsony előestéjén megajándékozott vele, a következő ajánlással dedikálta: "G. Nagy…..
A liberális elit legkellemesebb vonása a hülyeségük, hogy saját maguk alapjait rombolják. Nyugaton olyan légkör alakult ki, hogy egy rakás kérdésben immár nem csak hogy egyetlen igaz vélemény alakult ki, hanem azt még kötelező is ismételgetni, már semlegesnek se szabad lenni az adott kérdésben.…..
ulpius66 2022.01.04 14:58:45
@Gery87:

Tudod megtisztultunk!

Az igazán ostoba kelet-európaiak Londonországban mosogatnak a Mekiben vagy niggerek szarát takarítják.....
Nehéz lenne vitatni, hogy a 2022-es parlamenti választások végkimenetele alapjaiban határozza meg Magyarország politikai, szellemi, gazdasági, sőt kulturális jövőjét is. A tét tehát hatalmas, amivel tisztában vannak ellenzéki és kormányzati oldalon is. Az év végén és az idei esztendő elején tett…..
ulpius66 2022.01.03 18:36:24
@Ménár Atya:

Istenem, Istenem!

Ez a Jakab Péter mit összehazudozhatott mindenkinek a kurvájával kapcsolatban.......

Mondjuk az összevissza hazudozás nem áll tőle távol.....
ulpius66 2022.01.03 18:43:41
@Ménár Atya:

Nekem Márky zay-ban az tetszik legjobban, ahogy bejelenti a tervezett intézkedéseit!!!!!!

1. Beengedjük a migráncs hordákat!
2. Szabadon garázdálkodhatnak az óvodákban a buzi érzékenyítők!
3. Eltöröljük a rezsicsökkentést!!!!!!!!!!!!!!!!!
4. Eltöröljük a nők kedvezményes nyugdíjba vonulásának lehetőségét, a NŐK40+-t.
5. Eltöröljük a benziár-plafont!!!! Fizessen mindenki piaci árakat!
6. Támogatjuk a liberál-fasiszta SoroSS-elvtárs kamu civil szervezeteit!
7. Eltöröljük a 65 év felettiek ingyenes utazását!!!!!
8. .... és így tovább napestig............

MÁSNAP TERMÉSZETESEN MINDENT VISSZAVON!!!!!!!!!!!!!!!!

MÁN CSAK AZ A KÉRDÉS MIKOR HAZUDIK???????

AKKOR, AMIKOR BEJELENTI A TERVEZETT INTÉZKEDÉSEIT VAGY AKKOR AMIKOR VISSZAVONJA?
Az energiaárakat a tőzsdei trendek és különféle politikai hatások egyaránt nagyban befolyásolhatják, emiatt érdemes az energiafogyasztásunkat önmagában is megvizsgálni. A nagyobb energiafogyasztás többnyire nagyobb mértékű környezetszennyezést is jelez, emellett lehet egy olyan belső igényünk is…..
ulpius66 2022.01.03 13:04:50
www.ksh.hu/stadat_files/ene/hu/ene0007.html

A magyar háztartások végső energia felhasználása szinte alig változik!

ISZONYÚ PÉNZEKET ÖLÜNK A HÁZTARTÁSOK ENERGIA RACIONALIZÁLÁSÁBA (+ AZ ÁLLAM MINDENT HÜLYÉRE DOTÁL) AZÉRT, HOGY HAVI 10-20 EZER FORINTTAL KEVESEBB LEGYEN A REZS!

MINDEN RACIONALIZÁLÁS NETTÓ PÉNZKIDOBÁS.... SOHA AZ ÉLETBEN NEM TÉRÜL MEG......
ulpius66 2022.01.03 13:40:03
@GyMasa: "Szerintem meg tudomásul kell venni, hogy a villany, meg a hidrogánautózás is egy zsákutca.
Szerintem a villanyautóknak városi használatra van értelmük.
Szerintem minden más esetre nyugodtan meg lehetne tartani a dízeleket, mesterséges gázolajjal üzemeltetve."

A SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL!
(ja gáztüzelésű, vegyestüzelésű (OLAJ-GÁZ) erőművekben csinálnak elektromos áramot, hogy az elektromos autóknak legyen mivel menniük......

NOOOOOORMÁLIS????????
ulpius66 2022.01.03 18:32:56
@MEDVE1978: "Az egészet főként a német zöld párt atomenergiaellenessége, illetve a kétezres évek elejének zöld-szoci kormányának atomenerigaellenessége vezérli (bár Merkel is felszállt a populista vonatra Fukushimát követően, amikor az atomenergia elleni hisztériára ráülve folytatta az atomerőművek kivezetését)."

Mindez számomra is teljességgel érthetetlen!!!!!!!!!!!

Merkel maga is a '90-es években a Kohl-kormányban az atomenergiáért felelős miniszter volt!!!!!
(gyengébbek kedvéért: Angela Merkel végzettsége ----- atomfizikus, sőt ebből van nagydoktorija.....)
bircahang Amatőrség 2022.01.01 12:12:00
MZP módszere: túl kell licitálni a Fideszt. Működésképtelen, mert egyrészt hiteltelen, másrészt öngól. Lásd migránsszámlálás. A ballib keménymag felhőrdült, a fideszesek meg jót mulattak. Csak a ballib periféria tapsol. Mert nem érti a politikai nyelv logikáját. A szatírát keverik…..
800 éve, 1222-ben történt az Aranybulla kiadása és az "Ellenállási záradék" elfogadása, ami az uralkodói önkény korlátozását, illetve ezzel együtt a rendi jogok megteremtését jelentette Európában az angol 1215-ös Magna Carta Libertatum („Nagy szabadságlevél”) után pár évvel! Ez jó ómen lehet az…..
 „Ön szerint melyek voltak az orbáni külpolitika legnagyobb kudarcai 2021-ben? Vitathatatlanul az egyik nagy kudarca Orbán külpolitikájának az uniós jogállamisági eljárás kimenetele, mert a jelek szerint a bírósági döntés az lesz, hogy elutasítják a magyar-lengyel keresetet. A második az, hogy nem…..