Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ulpius66

0 bejegyzést írt és 14175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Régóta a bakancslistámon szerepelt. Most végre volt rá időm, s végigolvastam. Mikor máskor, mint 2024-ben? A náci ideológia alapműve, a Mein Kampf éppen száz éve született.   Kezdjük azzal, ami nyilvánvaló: Adolf Hitler egy elmebeteg pszichopata, s ez könyvéből is világosan kiderül. Elég, ha…..
Egy tehetetlen ellenzék és egy kifulladt Fidesz küzdelmének ígérkezett a június 9-i önkormányzati és uniós választás két és fél hónappal ezelőtt. Aztán jött a kegyelmi botrány, majd annak farvizén Magyar Péter. Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg lesz három pólus, melyek összemérik az erejüket,…..
ulpius66 2024.04.24 18:16:56
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"@ulpius66: Hazudni te szoktál. Ők maximum tévednek."

Akkor megnyugodtam!

Ezek a közvélemény-manipulátorok akkor nem eccerűen hazudoznak összevissza
a megbízóik szerint, hanem "TÉVEDNEK"!!!!!!!
(érdekes módon ezek a "tévedéseik" mindig a megbízóik javára történnek....)
A színéről a visszájára fordította az Orbán-rendszert, ezzel megmutatta az igazi arcát azoknak is, akik eddig elkötelezett hívei voltak. Az ellenzéki pártokban csalódott kormánykritikus szavazók pedig megtalálták azt az embert, aki egyesíteni tudja a baloldaliakat, liberálisokat, jobboldaliakat és…..
téveszmék "Aki mer, az nyer" 2024.04.17 09:05:53
  Ami azt illeti, kifejezetten szerencsésnek mondhatom magam. Szép családom van. Nincsenek filléres gondjaim. Tele vagyok barátokkal, hobbikkal és a teraszom felett mindig süt a nap. Valamiért mégis minden második gondolatom Fortuna körül forog.   Muszáj látni, hogy a szerencse dolga nem…..
  Őszintén bevallom, hogy egy hete még én is azt gondoltam: Magyar Péter sorsa pont ugyanaz lesz, mint az eddigi ellenzéki messiás-jelölteknek, Jakab Péternek, vagy épp MZP-nek: rövid tündöklés, majd gyors zuhanás a semmibe, hogy soha többé meg se említsük őket, mint komolyan vehető politikai…..
Orbán Viktor magyar miniszterelnök levélben gratulált Vlagyimir Putyinnak Oroszország elnökévé való újraválasztásához. Ezt Havasi Bertalan magyar miniszterelnök sajtótitkára jelentette be – írta az orosz közszolgálati tévécsatorna honlapja csütörtökön este. Erről a Meduza, az illegalitásban működő…..
ulpius66 2024.04.04 21:49:28
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Vezérparaszt!

Dehogy pukkadok.... hiszen én javasoltam nektek, hogy ki ne hagyjátok!
(sőt... lehet, hogy magam is kisétálok....)

AZTÁN SAVAZZATOK IS RÁ!!!!!

Ő SOKKAL JOBB, MINT A JELENLEGI BALLIBSI PÁRTOK!!!!
ulpius66 2024.04.04 22:35:46
@törррicur:

Picurkám!

Akkor kik a kedvenceid?
téveszmék "A jóból sosem elég" 2024.04.02 00:13:10
  Fekete László tavaly a rá jellemző módon ünnepelte 65. születésnapját: fiával grillcsirkeevő versenyt rendeztek. Ami engem illet: ha nagyon éhes vagyok, egy felet biztosan le tudnék gyűrni. Nos, a szülinapos meg sem állt ötig, s Miki fia is befalt vagy négyet. Az utolsó falatokat már egyikük sem…..
/ Magyar Péter berobbanása a Partizán Youtube csatornáján /   SZERELMEM, MAGYAR PÉTER   Prológ   Őszintén bevallom, hogy valaha magam is Hollywood és Amerika bűvöletében éltem, miközben pontosan annyira szar helynek gondoltam Magyarországot, mint ahogyan azt általában a művésztársaim - főleg…..
  "Egyszer egy repülőúton beszédbe elegyedtem egy szakszervezet igazgatójával. Elkezdett szitkozódni a gépesítés katasztrófája miatt, állítva, hogy egyre több dolgozó veszíti el tartósan a munkáját az új gépek miatt, és hogy ezzel valamit kezdeni kell. Azt válaszoltam, hogy ez egy mítosz, ami már…..
Csakis önmagának köszönheti Orbán Viktor, hogy kormányzása 14. évében olyan helyzetbe került, melyből nehezen fog kievickélni. A kormányfő persze nagy túlélő, és az ilyen kríziseket is arra próbálja felhasználni, hogy egyértelművé tegye hívei és ellenségei számára: nincs olyan válság, melyet ő ne…..
ulpius66 2024.03.10 15:57:09
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

vezérparaszt!

Aztán mit szólnál ahhoz, ha a Fidesz ballibsi mintára bevezetné, hogy a választásokon csak az szavazhat, aki a választás előtt nyilatkozik, hogy ő bizony Fidesz szavazó!

MIT SZÓLNÁL EGY ILYEN RENDSZERHEZ??????
(bármibe le merem fogadni, te lennél legjobban felháborodva ezen a módszeren....)

NA , SZÓVAL MÉRT NEM LEHET SZAVAZNI A BALLIBSI ELŐVÁLASZTÓSDIN AZ OTTAN LAKÓ ÁLLAMPOLGÁROKNAK?????
(ez a "zárjuk ki aki nem ránk szavaz" .... ez olyan komcsi/náci/fasiszta módi.....
persze mit várjunk ettől a komcsi/náci/fasiszta magyar ballibsi csürhétől.....)
„Most, hogy a lengyelek is magunkra hagynak minket, tényleg Magyarország lesz az utolsó ország az Európai Unióban, ahol még mindig csak receptre lehet esemény utáni tablettát kapni. A tavaly megválasztott lengyel kormánytöbbség február végén szavazta meg a korlátozás eltörlését, igaz, ahhoz, hogy a…..
Ha az Egyesült Államok katonai szempontból nem támogatná a továbbiakban sem az Európai Uniót, sem Ukrajnát, ha az izraeli-palesztin konfliktus lángba borítaná az egész Közel-Keletet, ha a klímaválság következtében humanitárius katasztrófák láncreakciója következne be, akkor nem az lenne a közös…..
    Szathmáry Eörs Széchenyi-díjas evolúcióbiológus, az MTA rendes tagja, az ELTE professzora. Szimpatikus fickó, még ha pesszimista is a jövőt illetően. A hétvégén végighallgattam néhány előadását és interjúját; számos tudóstársához hasonlóan ő is az emberiség ökológiai lábnyoma miatt aggódik.…..
ulpius66 2024.02.28 11:09:18
@G. Nagy László: "Nézd meg Gyurcsány fröcsögését! Vagy nézd meg a Momentum legújabb parlamenti megjelenését: egyenpóló, a laptopjukon pedig a "Pedofidesz" felirat egységesen."

Ja!

A Momentán és a gyurcsányi pártja egymást múlják alul aljasságban, annak reményében, hogy a hisztikéjük, a botrányos viselkedésük miatt rájuk fognak inkább savazni a ballibsi beállítottságú választók.....

AZTÁN, AMIKOR MAJD PONT A MOSTANI VISELKEDÉSÜK, BOTRÁNYPOLITIZÁLÁSUK MIATT CSÖKKEN A TÁMOGATOTTSÁGUK, AKKOR MEG PISLOGNAK, MINT HAL A SZATYORBAN.....
Hiába tartották Európa erős emberének, most kénytelen volt meghajolni a többség akarata előtt. Orbán Viktor tekintélyén kétségtelenül csorba esett a február 1- i EU-csúcson, és még nincs vége a látványos visszavonulásnak, hiszen várhatóan rövidesen a magyar parlament áldását adja Svédország NATO-hoz…..
Ha egy politikus erősnek és sikeresnek mutatja magát a választói előtt, akkor jó eséllyel elnyeri a bizalmukat és ezáltal a hatalmat is. Ez ugyan közhely, de a közhelyek azért vannak a politikában, hogy komolyan vegyék azokat az érintettek. Orbán Viktor és tanácsadói rendkívüli erőfeszítéseket…..
  Egy éve hunyt el Tamás Gáspár Miklós, ennek emlékére a Partizán közzétett egy 2020-ban készített, eleddig kiadatlan interjút. Esküszöm: minden egyes mondatnál a falat kapartam. TGM kapcsán mindig az a kérdés motoszkált bennem, hogy egy ennyire művelt, s hitem szerint jó szándékú ember miként…..
téveszmék "Itt mindenki náci" 2024.01.22 16:24:10
  "Ismerjük ezt a reflexet egyes németektől: kisebb ország véleménye nem tetszik, meg fogják valahogy támadni. Igen, náci tempó." - fogalmazott Kocsis Máté múlt heti, elhíresült Facebook-bejegyzésében, miután Daniel Freund ismét támadásba lendült hazánk ellen, visszakövetelve a nemrég feloldott 10…..
ulpius66 2024.01.27 13:53:01
@cvsvrs:

Hát igen....

Orbán Viktort is az európai ballibsik lökték Putyin karjaiba!

Mivel Orbán nem fogadta el a brüsszeli bürokraták parancsait, és így egyből páriává vált, kiközösítették...

Jobb híján fordult Putyinhoz, Erdogánhoz, Vucsicshoz vagy a kínai, türk vezetőkhöz....

TALÁN A BRÜSSZELI EU-VEZETŐKNEK KELLETT VOLNA JOBBAN ÁTGONDOLNIUK AZ ORBÁNNAL VALÓ POLITIZÁLÁST!!!!!