Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ulpius66

0 bejegyzést írt és 6786 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiányoltátok a svájci témát, hát nesztek, itt van egy mutatóba. Vasárnap szavazni voltunk, egy ideje már hárman, mert a lányomat is elcibáljuk, hadd szokja a lelkem az álompolgársággal járó nyűgöket, ha már papíron felnőtt. A mi kantonunkban ráadásul ezzel még olyan nagy wasistdas sincs, mert nem…..
bircahang Bolgár kormány 2021.11.30 06:06:00
Életemben először nem mentem el szavazni. Kórházi tartózkodásom alatt volt a bolgár parlamenti választás egyetlen és az elnökválasztás két fordulója. Gyakorlatiag "átaludtam" az egészet. A jelenlegi köztársasági elnök totális győzelmet aratott. Az ő közreműködésével létrehozott új párt - a…..
ulpius66 2021.11.30 19:44:13
@cvsvrs:
Szerencsére nekünk itt van Jakab Péter aki borsodi, miskolci, bár mostmár ő is szinte pesti lakos, mert a kurvája ott lakik......
bircahang Az átfordított hotdog 2021.11.29 06:06:00
Amikor Bulgária felszabadult a nagyjából 500 éves török uralom alól 1878-ban, volt egy jelentős réteg, mely gazdagodni szeretett volna, nyugat-európai mintákat másolva. Eleve a felszabadult Bulgária mindent valahonnan máshonnan vett át. Az első bolgár alkotmány - 1879 - pl. 99 %-ban a korabeli…..
Ideo-logikák Macsó-Európa 2021.11.27 14:16:05
Érdemes egymás mellé tenni azokat a különféle, egyébként eléggé közismert felméréseket, amik arról szólnak, hogy miben tér el Európa egyes országaiban az állampolgárok felfogása sokakat foglalkoztató politikai kérdésekben. Ilyen például az oltásellenesek aránya és az átoltottság mértéke. Egy…..
Kovács Gergő összefoglalója: „Aki megtapasztalja, hogy a panaszkodásnál eredményesebb a közös cselekvés, már nem keres erős vezetőt, hogy az mondja meg, mit gondoljon, mit tegyen. A cselekvő ember saját életében is jobban boldogul a kihívásokkal – és nem szavaz diktátorhajlamú politikusokra.” – és…..
ulpius66 2021.11.27 15:59:38
@kéki béla: "Kárt okoz. Hogy a címre válaszoljak."

Az ilyen demokrácia-huszárok szerint mindenki kártékony, ártalmas, fasiszta párt, amelyik nem a ballibsik seggét nyalja!

Bezzeg ugyanez a párt a demokrácia csúcsa lenne ha beállna a moslék-koalícióba.......
ulpius66 2021.11.27 16:08:05
@Fikalnyik Eugén:

Fika EU-gén!

Te ilyeneket is tudsz írni?

Nem ismertem rád!

Akkor most belépjenek a Kutyusok a moslék-koalába, vagy ne lépjenek be?
Mondhatnád olvasó: Már megint Covid. Igen, az, mert mindennapjaink egyre hangsúlyos rész sajnos ismét. De csakúgy mint eddig, most sem fogok senkit biztatni sem az oltakozásra, sem ellene. Csak azon gondolkoztam el: vajon Nagy Vezérünk figyel e még a "víruslaborunknak" tekintett Ausztriára, vagy ez…..
Ismét bebizonyosodott a tétel, mely szerint, ha egy szimfonikus zenekar minden tagja ugyanazt a dallamot játssza, a produkció erőtlen, unalmas sőt, hallgathatatlan lesz. Minden kormány, amely úgy gondolja, hogy a sajtóban a mennyiségi változás minőségibe csap át, hatalmasat téved, hiszen a…..
Visszatértem, bár erőm még nem jött vissza. Mindenesetre legalább életben maradtam, ezt 24 napos kórházi tartózkodásom segítte elő. Ez a kovid tulajdonképpen egy erős tüdőgyulladás, súlyos mellékhatásokkal. Nagyjából a kórházi életem 4-5. napján még a halál tűnt esélyesebbnek, valahol a…..
ulpius66 2021.11.25 11:12:29
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Én eleve krónikus beteg (cukor) vagyok, egy rakás dolog ingyenes nekem, az is, ami másnak nem az."

ÉN IS ÚGY SZERETNÉK CUKROS LENNI!!!!!!

MÉRT MINK EGÉSZSÉGESEK TARTSUK EL AZOKAT, AKIK SAJÁT MAGUK TEHETNEK A BETEGSÉGÜKRŐL?????

NYILVÁN NEM MOZOGSZ, STRESSZELSZ MINDENEN, ÖSSZEVISSZA ZABÁLSZ MINDENT (FŐLEG EGÉSZSÉGTELEN KAJÁKAT) ISZOL, DOHÁNYZOL, KÉVÉZOL, ESETLEG DROGOZOL, STB...... MIND E MELLET AGYILAG IS LEÉPÜLTÉL, MINK AKIK NEM ÍGY ÉLÜNK, MEG FIZESSÜK A KÓRHÁZI ELLÁTÁSOD.......

NAGYON CUKI!
ulpius66 2021.11.25 11:40:47
@belekotty:

Belekotyogós!

Aki hülye, az dögöljön meg!

Ne az én adóforintjaimból tartsák mesterségesen életben azokat, akik nem érdemlik meg!
ulpius66 2021.11.25 11:50:09
@Boldeone2:

Hát ezt magam sem tudtam volna szebben megfogalmazni!!!! ... a szívemből szóltál!
A BKV csütörtökig húzhatja a fővárostól kapott támogatásból és az eddig befolyt jegyárbevételből, de azután kiürül a kassza  – mondta a Népszavának Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes. Felmerült az is, hogy megállítják az egész fővárosi tömegközlekedést. Figyelünk a…..
ulpius66 2021.11.25 10:57:23
@Indriq:

Ingrid!

Aztán mi újság Londonországban???

Még mindig segílykéből élsz?
ulpius66 2021.11.25 10:59:28
@Indriq:

Ha minden annyira szép és jó a Kamugeri által szétbaszott Budapesten, akkor költözzetek haza!

Ugyanez vonatkozik Etinezre is.......
ulpius66 2021.11.25 11:03:10
@Indriq:

Kamugeriről sok minden rosszat el lehet mondani, de legalább NEM EGY BUZI, NÉGER, MOHAMEDÁN FASZ, MINT LONDON POLGÁRMESTERE!
Ha az Ellenzéki Összefogás azon dolgozna, hogy a 2022-es választásokon a most még irreálisnak tűnő kétharmados győzelmet elérje, akkor ez az ambiciózus cél megtermékenyítő hatású lenne mind a kampány tervezésére, mind annak a lebonyolítására! Ennek alapján a választópolgárok megcélzott körének…..
Az ember nehezen lélegezve botorkál a kórházban. Ami jó jel, mert már képes botorkálni, azaz fel tudott állni az ágyból. Szóval odamegy az ember az italautomatához, mert kakaót szeretne inni. De a betűk és számok kicsik, plusz az ember is szédült. Ilyenkor segít a modern technológia. Nemhiába…..
Az elmúlt tíz esztendőben közel ezer milliárd forint adó vesztette el közpénz jellegét úgy, hogy azt a cégek nem az államkasszába fizették, hanem sportegyesületeknek. Talán nem csoda, hogy a támogatásoknél tarolt Felcsút, és a foci. Nem hiányzik senkinek sem ez a pénz? Kétlem... Mielőtt bárki…..
Eddig is fontos szerepet szánt az osztogatásnak választási kampányokban a Fidesz, de úgy tűnik, ezúttal ez lesz a legfontosabb fegyvere a korteskedésben. Teszi ezt annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt erősen leszűkült a pénzügyi mozgástere, ám a kiadások növelésében ez sem akadályozza…..
ulpius66 2021.11.22 20:51:55
@Ménár Atya:
"Jakab és a szeretője, közeli képen"
www.vadhajtasok.hu/2021/11/22/a-nap-kepe

HÁT EZ KURVA JÓ!
ulpius66 2021.11.22 20:59:28
@6.Lenin:

Ja!

Nem hiányozna most a Fidesznek egy Kamugeri bukás!!!!!!

Februárban főpolgármester választás lenne Budapesten, amit nagy valószínűséggel a ballibsik nyernének.......hát ez nem hiányozna két hónappal a parlamenti választások előtt.........
(ha a Kamugerit meg akarná buktatni a DK, akkor a Fidesznek kell a Kamugeri oldalára állnia, nehogy bukjon.....)
Energiagazdálkodásunk koncentrikus körökben írható le: a lakóházak, települések, országok és az Európai Unió szintjén is a jelenleginél jóval nagyobb szintű energiafüggetlenség valósítható meg, sokkal kisebb mértékű környezetkárosítással. (Ezek a koncentrikus körök egyébként felfoghatóak…..
Hollik közröhej tárgyává tette: a 480Ft-s benzinár is a rezsicsökkentés része, és azt megvédik Brüsszel, és a baloldal ellenében is... Na ja, tud ez a kormány valamit normálisan is csinálni? Hétfőtől a 95-ös benzin, és a natúr gázolaj 480Ft-s hatósági maximált áron forgalmazható kishazánkban,…..
ulpius66 2021.11.17 21:13:32
@Emmett Brown: "megoldásnak ott van a forint árfolyamának gatyába rázása."

Barna Emerett!

Aztán onnan a nagy Londonországból, fejtsd mán ki, hogyan is kéne eztet csinálnia az Orbán-kormánynak!
(egyebekben én euróban kapom a fizetésem - majdan a nyugdíjam is, meg félretett pénzem is euróban van, lehetőleg ne az én faszommal verd a csalánt.....)
A Fidesz egy unalmas párt. Kétévente ugyan tartanak kongresszust, és olykor vezetőséget is választanak, de minden egy előre megírt forgatókönyv alapján történik, és soha nincs egy váratlan fordulat, ami egy kis csavart vinne a dolgok menetébe. Pedig a kormánypártban sincs minden rendben, csak hát a…..
ulpius66 2021.11.16 14:20:06
@6.Lenin:

Ja!

A németek örüljenek, hogy megszabadultak Merkeltől!

Merkel az NDK-ban nőtt fel az apja pap volt, AKI 1954-BEN DISSZIDÁLT AZ NSZK-BŐL AZ NDK-BA, AHOL AZTÁN BESÚGÓ LETT, ÉS TÖBB TUCAT PAPOT KÖPÖTT BE........

A kis Merkel fojtatta apuci áldásos tevékenységét, és hihetetlen magasra jutott az NDK-ban a Kommunista Ifjúsági Szövetségben, TERMÉSZETESEN Ő IS BESÚGÓ VOLT!!!!!!!

TELJESEN NEM LEHETETT HÜLYE, HISZEN KITŰNŐVEL VÉGEZTE AZ NDK-BAN AZ EGYETEMET,
ATOMFIZIKUS LETT!

Már a Kohl kormányban az atomenergiáért felelős miniszter volt...csak hát ugye az előélete......
ulpius66 2021.11.16 18:50:27
@Ekrü:

Hát én nagyon nem értek veled egyet!

AZ ELLENZÉKI, BALLIBSI FIRKÁSZOK CSAK FOGLALKOZZANAK A FIDESSZEL, ÉS NE FOGLALKOZZANAK AZ ELLENZÉKI PÁRTOKKAL!!!!!

AZ ELLENZÉKI PÁRTOK TÖKÉLETESEK, JOBBAK MÁR NEM IS LEHETNÉNEK!

NEM KELL SEMMIT SEM VÁLTOZTATNI A JELENLEGI ÁLLAPOTON!!!!!
(ahogy többször írtam volt, pl. hibának tartom Kamugeri leváltásának követelését is!!!!!
addig jó a Fidesznek, amíg Kamugeri vezeti Budapestet.....)
ulpius66 2021.11.16 18:52:20
@Ekrü:

NEHOGY MÁN MINK ADJUNK TANÁCSOT A BALLIBSIKNEK, HOGY HOGYAN KELLENE JÓL POLITIZÁLNIUK!!!!!!!
A Magyar Orvosi Kamara lemondta a 400 főre tervezett kongresszusát, a Fidesz megtartja a 2000-nél is nagyobb létszámmal esélyes kongresszusát - mintha nem is lenne negyedik hullám. Isten ments, hogy ne újítsák meg Orbánt a posztján, és elmaradjon a kongresszus. Igaz, azt mondják, mindenki be van…..
Nem szívesen foglalkozom a kormányunk aktuális intézkedéseivel, olyan ezekről beszélni, mintha darázsfészekbe nyúlnánk. Lehet, hogy kényes kérdésekről van szó, amikről nem nagyon tudunk értelmesen beszélgetni, másrészről viszont az is éppolyan feltűnő, hogy érdemben senki nem reagál ezekre. Úgy…..
ulpius66 2021.11.15 21:52:08
@Ménár Atya: "És mindenki elfelejti, hogy az E autók sem ingyenesek már, kúszik a Kw ára felfelé rendesen........"

Pontosítás.

Nem a kw ára, hanem kwh (kilowattóra) ára kúszik felfelé.......
ulpius66 2021.11.15 22:43:19
@Ménár Atya:

Nem olyan bonyolult....

Teljesítmény: watt, kilowatt, és így tovább
teljesítmény x idő = energia (kwh --- kilówattóra)

De nem ez a lényeg, hanem az, ha az összes benzines, gázolajos autót át akarunk alakítani elektromossá, annak akkora lesz az energia igénye, hogy nemhogy Paks - 2. de Paks - 3 is kevés lenne a kielégítésére!!!!!!
(az elavult hálózati rendszerről nem is beszélve.... már az sem bírná a terhelést, ha mindenki este 6 - 10 ig akarná tölteni az aksiját.....

A VILÁG LEGNAGYOBB BAROMSÁGA: EGYSZERRE ELLENEZNI PAKS -2-T, DE BETILTANI A BENZINES AUTÓKAT!!!!!!

NOOOOORMÁLIS???????????????
Egyre több szakember mondja, bár minden bizonnyal egyelőre nem elég hangosan, hogy az oltás, csak az oltás, amibe Orbán folyamatosan kapaszkodik, immáron kevés a negyedik hullám ellen. Vajon mikor világosodnak meg végre a döntéshozók? Az Orbán kormány folyamatosan azt hangoztatja, a Covid-ból való…..
Rögzítse minden termék, szolgáltatás, szállítás, termelés árát a kormány! Nehogy már adót kelljen csökkenteni neki, fizesse meg más az árát a stadionoknak, a túlárazott közbeszerzés során meggazdagodott strómanok kokainos hajókázását az ereszcsatornán lógva. Eddig is a más farkával verte a kormány…..