Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siki Feri

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ első folyékony hidrogént szállító tankerhajóját, 2019. december 11-én bocsátották vízre Japánban. A dízel-elektromos meghajtású, 116 méter hosszú, 19 méter széles, Suiso Frontier nevű járművet, a Kawasaki Heavy Industries gyártotta, abból a célból, hogy üzemanyagot vigyen Ausztráliából…..
A múlt héten elég nagy port kavart az amerikai SSC autógyártó videója, melyben sikeres sebességrekord-döntést hajtottak végre. A Tuatara nevű modelljük 331 mph-s, azaz csaknem 533 km/h-s sebességgel száguldott egy Las Vegashoz közeli lezárt útszakaszon. Ez 43 km/h-val több, mint amit az előző…..
Nem lesz könnyű dolgotok! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Siki Feri 2020.04.13 19:35:21
@General Ludd: és ha He5-re Vg3-at lép?
Siki Feri 2020.04.13 19:40:32
@Siki Feri: vagy f6-ot? Eccer majd persze kikap valamikor...
A leggyakoribb szendvicsbe, pizzára kerülő sajt Magyarországon a trappista sajt. A magyar boltokban pár hetes trappisták és tovább érleltek is vannak. Szeretjük, ha lyukacsosak és a jó trappistának jellegzetes, kellemes kesernyés utóíze van. De melyik a legfinomabb? Nézzük, mi lett az országosan…..
A karácsony közeledtével elárasztják a könyvpiacot az aranyos, romantikus és cuki könyvek, amelyek közül kevés van, ami igazán mondani is akar valamit, és nem csak azt szolgálja, hogy az ember olvasással tölthessen pár kellemes órát, hanem értéket is közvetít. Ez utóbbira példa a Manó Könyvek…..
A vaj az egyik legrégebbi tejterméke az emberiségnek. Markáns ízt ad a szendvicseinknek, vajban párolva még finomabbak lesznek a zöldségek, míg a szakácsok a barnított vagy épp a tisztított vajjal teszik teltebbé az ételek ízét. Egyik leggyakoribb élelmiszerünk, ezért is teszteltünk most 24…..
A pezsgős tesztünk egyik kommentjén felbuzdulva, ahol megemlítették a camembert sajt egy különleges felhasználását, eldöntöttük, hogy megcsináljuk a Nagy Camembert tesztet és a győztest pedig úgy fogyasztjuk el, ahogy még soha.  ..
Aki tévén nézte, az valószínűleg nem is értette, miért ütötte ki a Ferencvárost az albán bajnokság második helyezettje a Bajnokok Ligájából. Ahhoz, hogy megértsük, a lelátón kellett ülni, és folyamatosan nézni a játékosokat, nemcsak akkor, amikor egy-egy kamera rájuk közelít. Ott volt például…..
Siki Feri 2016.07.22 12:59:29
@Bafana: Annak nagyon örülnének. Nem kéne égniük ország-világ előtt, és pont ugyanúgy élnének tovább, mint az a bizonyos Marci.
„Oka volt annak, hogy a világra jöjjek, és túléljem” – nyilatkozta Angela Orosz, a Montrealban élő 71 éves holokauszttúlélő, aki az auschwitzi munkatáborban látta meg a napvilágot, öt héttel annak felszabadítása előtt. Bár sokáig visszakozott, idén februárban mégis tanúvallomást tett Reinhold Hannin…..
Siki Feri 2016.05.19 09:55:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Látom, eldöntötte előre, hogy ez csak koncepciós per lehet. Így persze nincs értelme beszélni róla.
Nem ez a hölgy az egyetlen tanú. A vád és a védelem is a saját koncepcióját alatámásztó tanúkat jelöl. Ha úgy vesszük , mind hazudik. Hogy a bíró megtudja az igazságot, mégiscsak azt teszi, hogy eldönti, szavahihető-e a tanú?
Ha Önt valóban érdekli, tisztességes-e az eljárás, itt elolvashatja: www.westfalen-blatt.de/OWL/Lokales/Detmolder-Auschwitz-Prozess
Siki Feri 2016.05.19 10:08:46
@wallenberg88051002: Az építészeti leletekről beszél, és a Birkenaui táborról, amely lóistálló lévén elpusztult. Nem azt mondja, hogy nem volt holokauszt, hanem azt , hogy nem látjuk, amiről beszélnek.