Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fruzs

7 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban belefutottam a Spinédzserekbe, nem sokkal korábban pedig az Amerikai pitébe és rá kellett jönnöm, hogy bizony még mindig nagyon bírom ezeket a filmeket, pedig azért közben felnőttem. De miért is szeretjük évekkel később is a '90-es évek és a 2000-es évek elejének, ma…..
Fruzs 2015.08.19 11:17:17
Nem is olyan régen a nagy nu metal korszak slágereit gyűjtöttem össze, és többen hiányoltátok belőle a pop punk vonalat, egyébként teljesen jogosan. A kilencvenes évek második felétől, egészen a kétezres évek közepéig ugyanis ennek a stílusnak is volt egy szép virágzása,…..
charivari A 20 legtutibb esős dal 2014.05.14 15:29:10
Jó kellemetlen esős napok jönnek, így le is csapom a magas labdát és a Conchita cunami után közhelyesen összeszedem a legtutibb dalokat az esőről. Az emberek imádnak az időjárásról beszélni, akkor is, ha nem angolok, így teljesen nyilvánvaló, hogy ha esik, arról zenélni is…..
Fruzs 2014.05.14 17:09:40
Az az igazság, hogy Rusty fejlődése beállít a mindenki által ismert macskapályára, ami az örökké alvásból, néha evésből és ritkán dorombolásból áll. Amiben Rusty még mindig különleges és tündököl, az a következő: Nem tett tönkre még egy virágot sem: Pedig van…..
Fruzs 2010.12.16 18:10:01
@koriander: akkor most egy kicsit elkezdtem félni, Rusty kb 4 hónapos lehet most. az mondjuk tény, hogy hihetetlen sebességgel nő. :)
Ingrid korábban a Meetupon már beszámolt a CEMP és a Gemius közös kutatásáról. A display hirdetések hatékonyságáról szóló felmérés eredményeit ma sajtóközleményben is körbeküldte a CEMP. Íme a szerintük legfontosabb eredmények:  A hirdetésekkel…..
Fruzs 2010.11.09 20:53:40
@cadix: igen, valóban a hirdetők meggyőzése lenne a jó megoldás, de sajnos ez nem ennyire egyszerű, és nem rövidtávon profitál belőle a médiatulaj.

amiben én a középtávú megoldást látom, az az, amit egyébként az index (CEMP) is csinál - hogy 2 féle CT-csomag közül lehet választani, van egy drágább, prémium felületeken futtatott csomag, és egy olcsóbb, teljes portfólión (vagy a kevésbé presztízshelyeken) megjelenő csomag.

Így előnyhöz lehet juttatni azokat, akiknek valóban CT-re van szüksége, és a médiatulajnak is nagyobb mozgástere van a kampánymenedzsment terén.
Az egész világ ellen. Azt hittétek, nem is lesz már poszt, mi? Haha! Egy hete, csütörtökön vittük el Graf dokihoz oltatni. Kétféle oltást kaphat egy kismacska, egyet a házi bajok ellen - ez akkor jó, ha csak szobában lesz tartva és egyet a világ ellen - akkor javasolják, ha…..
Fruzs 2010.10.22 16:16:09
@mad823: egyelőre azt csináljuk, hogy bemegyünk az állateledelboltba, ahol összevásárolunk minden fajta tápból egy adagot és felváltva adogatjuk neki. a 100 Ft-ostól az 500 Ft-osig terjedően. Csak reménykedni tudunk abban, hogy nem a legdrágább fog ízleni neki legjobban. :)
Fruzs 2010.10.22 16:16:51
@darthwalk: hehe, egyszerre? :)
Fruzs 2010.10.23 17:53:51
@belaneni: eltettük már az almot máshova rég, csak az első néhány hétben volt az ágya mellett, addig meg amúgyis cumizott.

a túlaggódásban pedig biztosan mindenkinek igaza van, dehát Rusty mindkettőnknek első állat, ráadásul olyan apró volt, mikor hozzánkkerült, lehet, hogy hajlamosak vagyunk mindent felnagyítani. majdelmúlik :)
 Ahogy vénül a macska - most már 8 hetes! - úgy válik egyre átlagosabbá amiket csinál. Ezen a héten például táncolni tanult, a ninja és karate skilljeit fejlesztette és nagyobbat ugrik mint Pókember.  Táncolni minden macska tud, csak tudni kell előhívni a képességet…..
Fruzs 2010.10.12 23:22:18
@nyusziorr: nem kéne kommentelnem, de tisztázzuk már.

a fentiek szerint az zavar, hogy egy szerkesztőségi blogba a szerkesztőség egy tagja ír posztot, neadjisten még a főoldalra is kikerül. skandallum valóban!

cukiságposztok rustyn kívül is voltak/lesznek szépszámmal főoldalon, szerintem felesleges ebben összeesküvéselméletet keresni.
 A kis háromszögfejű macskacicó úgy döntött, hogy ő kinőtte a hálószobánkat, sőt kevés neki a nagyszoba, előszoba, konyha kombó is - tágítaná a teret. Erre persze nem képes, hiszen ő csak egy háromszögfejű kismacska, így aztán folyamatosan kiszökdösik. Ott tartunk…..
A korábbi, Dezirével foglalkozó postokban már ígértem, hogy felsorolom, milyen alkalmazásokat találtam hasznosnak az elmúlt napokban. Természetesen ezeken kívül is lehet egy sor jó app. Remélem azokat megosztjátok velünk a kommentekben. Nos, akkor következzen az én listám...…..
Sokszor felmerült a kérdés. Szoknya vagy férfiváz? Szerintünk szoknya és férfiváz. (Hölgy szerkesztőink majd 100%-a  fiúbicaj-tulajdonos). Vannak persze gyakorlati praktikák, hogy a szoknyás kerekezés ne váljon úti valóságshowá. Legalább térdalatti szoknyahossz esetén…..
Fruzs 2009.07.16 10:45:53
Az extra nap folytatódik a chicen. Újabb bepillantás arról, milyen lenne a sikk bulvárosan. Figyelem- 16-os karika :)"A foszforeszkáló bokaszalag kiegészítőként való használatával teljes mértékben egyet értek. Rögzítendő nadrág nélkül is jól működik. Gondolom egy…..
Megint előjött ez lányszállítás dolog, hát ilyet. Volt már erről élő városi kép is, most pedig Sarnyai Krisztina Néprajzi Múzeumos, CM résztvevőket lefotózó Bringaképtárából vettünk egy példát. De ha már itt tartunk, fejtsétek ki nekünk ezt a témát! Utaztatok vagy…..
A múltkor arra kértünk benneteket, hogy töltsétek ki a kérdőívünket, hogy legyen valamiféle képünk a magyar twitterező közösségről. Nos, nem létező lapzártánkig 431-en töltötték ki a formot. A döntő többség (94%) twitterezik is, úgyhogy nézzük, mit mondanak... 1. Mire…..
Elfogytak az első alkoholtartalmú italok - éhgyomorra pálinkázni nem jó ötlet, még akkor sem, ha aperitiv és ebéd előtt - , megettük a könnyű ebédet, és a fa is megérkezett.Idén jóanyám kitalálta, hogy a fa színe az ezüst, úgyhogy kiválogattuk a díszeket, és megkezdődött…..
December 23. 21:37. Karácsony előtti utolsó fázis. Próbálom a hangulatot magamra erőltetni, egyelőre kevés sikerrel, ugyanis a last.fm Christmas rádiója ugyanazt az 5 számot játssza különböző feldolgozásokban. Nem adom fel.Idén eljutottam odáig, hogy bár szokásosnak mondható…..
Webisztán Elsőzés a kommentekben 2008.12.12 09:33:00
Első, #1, +1... Bár sokan a Homárhoz vagy a Subbához kötik az elsőzés megjelenését, az első kommentért folyó verseny valójában a tengerentúlról ered. És valószínűleg nem járunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, a blogolással egyidős. (Kicsit más téma, de…..
Webisztán Itt a Gmail video chat 2008.11.12 10:25:00
Úgy tűnik, mostanra értek be a Google Gmail-fejlesztései. Egyrészt egyre jobb labsos kiegészítések jelentek meg, másrészt az amerikaiaknak ott van az sms-küldés funkció is. Harmadrészt tegnap bemutatták a Gmail videochat funkcióját. Ahhoz, hogy ismerőseinkkel videofonálhassunk,…..
A Sony Ericsson W350-es mobilját is teszteljük. Előljáróban annyit, hogy nagyon jól sikerült a dizájnja. A mobilban úgynevezett TrackID van, vagyis néhány másodpercet felvesz a rádióadásból, megkeresi a neten az információkat és kiírja az előadó nevét és a szám címét.…..
Az egyetemen többféle óra keretében kell bemutatnunk az országunkat. Mindenki másképp mutatja be. Ez természetes, leginkább az előadást tartó szeméyl lelkesedésétől függ. Főleg latin-amerikai és ázsia diákok vannak az egyetemen (a tajvaniak mellett), és az előadásaik…..
Van, aki még nem látta a Coca-Cola mutánsszörnyes kólaautomatás reklámját? (ez itt fent) A Psyop animátorai az aktuális hülyeállatos animációs trendeknek megfelelően dolgozták Szörny Rt-sbe a korábbi "automatában zajló furcsa folyamatok" koncepciót 2006-ban, mindenki…..
Élőben a fa alól Ma 2007.12.26 15:20:48
Nos hát nálunk is megvolt a szenteste, tegnap punnyadtunk, a rokonok hozzánk szoktak jönni, ez lesz ma este, mikor már az USAban is hivatalosan nagykorúvá válok.A nyugalmat kis közjátékok zavarják meg. Ilyen volt például mikor rájöttünk hogy nincs itthon citrom (a teába!) de…..
Fruzs 2007.12.27 11:00:02
Élőben a fa alól Felhívás 2007.12.25 23:24:00
Szavazz a diósbejglire! Mert a diósbejgli jobb, szebb és finomabb, mint a mákos. És még dió is van benne.Diósbejgli for prezident! :)..
...köszönt, és minden jót kíván egy csíz a csupasz körtefán. Gyerekkoromban imádtam ezt a verset. :)A huszonötödikei "nagy családi karácsony" régen működött, egészen pár évvel ezelőttig ilyenkor mindig nagynénémékhez mentünk Mátraszelére, ahol az egész apai ág…..