Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andree

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net 2 másodperc - K.O. 2010.08.21 06:00:00
andree 2010.08.21 21:37:09
@Rortan007: Csak emlékeztem egy K1 meccsre, ahol egy szőke volt bokszoló(Valami bika talán) a nagyon brutál holland gyereket(asszem volt bajnok is. Neki pont ilyen repülve térdelés a signature move-ja) leütötte a földön és leléptették.
Subba Aki mindenhol ugyanazt látja 2010.06.30 12:30:00
A tegnapi Ossianos poszthoz. Amúgy ha bárkinek van valami laza régi sztorija a hőskorból pl. Katona Főnökről, ne fogja vissza magát, mehet a kommentrészbe!  ..
A világbajnokság 10. napja ismét csak Dél-Amerikáról szólt, miközben szép csendesen tovább mélyült a 2006-os győzelem óta folyamatosan kapart olasz gödör és a világbajnokságok történetében először kezdőként léphetett pályára a Négyszögletű Kerek Erdő egy…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Zsinórban ötödször bajnok az Inter, ami már mindenképpen a Grande-kategóriába sorolható kunszt, ezt a csapatot mégsem a kiherélt Serie A felaprításáért fogják a legnagyobbak közé sorolni, hanem európai kalandjaikért. Az olasz bajnoki cím egyébként sem volt olyan sima, mint a…..
andree 2010.05.26 01:39:49
@Mr.AT: Ebből csak Palombo-t és Aquilani-t húzzuk ki, és jöhet mind kézenfogva.
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
andree 2010.05.03 18:09:02
@imici77: Valaki kifejti ezen mi az epic meg a zseniális? thx
btw. Mostantól minden meccsen a Lazio ellen fogok szurkolni. Kb mindent megtestesítenek amit utálok a fociban, és az azt körülvevő közegben. (gyűlölködés>>>szurkolás)
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
andree 2010.04.24 12:00:56
@horas: A Juve-t húzd ki. Ők tényleg ennyire szarok voltak. :)
Amúgy Benitez jó edző, az unalmas taktikái feküdnének is nekünk, de való igaz, ha Secco meg Beni összedugják a fejüket, akkor jó esélye van, hogy 10 évre kinyírják a csapatot.
andree 2010.04.24 12:22:49
@horas: Nem teljesen negatív értelemben mondtam. Capello taktikája is unalmasnak mondható, ha a juve-s időszakát nézzük, de mégis megnyertük a bajnokságokat vele. Nálam a hülye igazolásai és Lucas rendszeres játéka ami rossz ajánlólevél. Bármilyen unalmas játékot elfogadok, ha egy mondjuk 75 pont feletti szezont produkálunk kezdésnek. Kupaküzdelmekben meg egyenesen gyilkos Benitez, de ez nem nagyon fog számítani jövőre. :(
Első blikkre úgy tűnik, óriási esély van rá, hogy a 33. fordulóban az Inter elbukja első helyét a tabellán, hiszen a két üldözőre (Milan-Catania, Roma-Atalanta) könnyű meccs vár, Mourinhóék pedig Firenzébe utaznak. Igen ám, csakhogy a Fiorentinának a bajnokság már kevésbé…..
A futball folyamatos változásának gyakran áldozatul esnek bizonyos posztok, míg mások csak átalakulnak. A kapusok már régen nincsenek beszögelve a ketrecbe, és a kirúgásokat sem a söprögetők végzik el helyettük – már csak azért sem, mert ez az állatfaj is kihalt, az…..
A Milan már leszakította magát, most a Romát durungolhatja le a nyakáról az Inter, ami már csak azért sem jönne rosszul, mert egyetlen állva maradt olasz csapatként még nem végzett Európában sem. Meg is teszi, és a következő fordulótól újra a Milan lesz az elsőszámú…..
andree 2010.03.28 16:55:03
@Mr.AT: Számomra teljesen érthetetlen, hogy ebbe a fantázia nélküli fosba, hogy nem lehet legalább kipróbálni. 3-4 embernek kell kiesni előle, hogy egy kicsi esélye legyen pályára lépni. Közben meg egyáltalán nem rossz egyik meccsen sem.
andree 2010.03.28 18:06:03
@Althedokan: Már a Bayern elleni visszavágón mondta nekünk egy Drughis arc, hogy a távolmaradásukkal akarják kifejezni nem tetszésüket. Azóta volt kb 10 vereség... Azért valahol érthető. Én is fórumozgatok, meg msnezgetek Juve meccsek közben néha mostanában. Régebben félre se nagyon néztem, most meg már a következő szezont várom. :( Egyszerűen rossz nézni ezt időnként. Ha Torinóban élnék kimennék a meccsekre biztosan, de megértem azt, aki így akar tüntetni.
Itt a tavasz, dagad a … különbség az Inter és az üldözők között, a Juventus válsága, és néhány középcsapat bukszája. Átkozott hétközi fordulók, ennél szörnyűbb dolgot csak az RTL Klub volt képes megvalósítani a déli meccsekkel, hasonló kategóriába csak a…..
Szemfényveszt-e a Milan, avagy? Kilenc fordulóval a vége előtt egy pontra jöttek fel az Interre, de meg vagyunk győződve róla, hogy ennek a végeredményt illetően kevés jelentősége lesz (tavaly, igaz, másfél hónappal korábban, a Juventus is befogta az Inter egy teljes forduló…..
Makacsul nem akar összébb rázódni a tabella eleje, bár ne elégedetlenkedjünk, hiszen már az is nagy dolog, hogy az Inter nem lépett meg annyi ponttal, amennyivel már a világ bármely egyetemére be lehet kerülni. Bár nem győznek a Kiemelten Ellenséges Területnek számító…..
A Real Madridnál tényleg nagy gáz van, és erről most szólnunk kell. Azonban hogy a királyiak ne mindig pancho_sanza kommentelőkkel vívott háborújával kapcsolatban szerepeljenek az NST-n, semleges kollégát kértünk fel a kérdés kivizsgálásáért felelős bizottság élére, és az…..
Nagyon fontos fordulók következnek a Serie A-ban, nem is igazán a meccsek rangja, mint inkább a tabella élének kiegyensúlyozottsága miatt. A Milan szinte, a Roma teljesen kiesett, az Inter viszont életben maradhat Európában, így a négy, illetve öt pont távolságból érkező…..
Még anno Bede jegyezte meg, hogy minél alantasabb a szájkarate egy meccs előtt, annál valószínűbb, hogy nézhetetlen szart vágnak a képünkbe az érintettek. A beszólogatás megvolt oda-vissza, a meccsel kapcsolatban pedig valóban az lenne a meglepetés, ha a mellvédek mögül…..
andree 2010.02.25 12:14:39
@neeskens: Ezért örülök, hogy a Serie A-ban nincsenek ilyen agyatlan magánbefektetők. Mivel néhány angol csapat milliárdosok játékszere, ezért a többi csapatnak bele kell menni egy ilyen valószerűtlen költekezésbe, ha nem akarnak úgy lemaradni, mint a Real/Barca mögött minden csapat Spanyolországban, ahol ugyan úgy aránytalanul sok pénz van. Persze most elég korrekt bevételeket hoz a PL, hogy 20+ éves hitelütemezések legyenek, és ha a gazdagok megunják a focit akkor csak 2-3 csapat tűnik el, viszont ha például a streaming kinyírja a tv-s közvetítéseket, könnyen lehet, hogy újra brit srácokat csodálhatunk MU-ban meg a Pool-ban.
Pontot vesztett az Inter hazai pályán, az üldözők pedig nyertek, valahogy mégsem lett izgalmasabb az olasz bajnokság. Mourinho bazári majomként előadott performansza annak is kinyitotta a bicskát a zsebében, aki rajong a portugál stílusáért – állítólag sokan vannak. A…..
Öt pontra feljön a Roma az Interre, azaz leszögezhetjük, hogy a Ranieri-féle feltámadás nem csak a BL-helyek megszerzésére korlátozódik, a rómaiakkal már komolyan számolnia kell Mourinhóéknak, akik az elmúlt öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni. A Juventus a hét közben…..
andree 2010.02.21 08:37:51
@rizla: Korántsem, de legalább 2 CR-nyi mákjuk van.
andree 2010.02.22 03:13:08
@horas: heh. Azt kell mondanom egyetértek. Túlduzzasztották a keretet középszerű játékosokkal.

Chiellini-ért soha nem fogunk 50 milliókat kapni. Annak meg semmi értelme, hogy 1x millióból pótoljuk egy kicsit gyengébb játékossal, 8-10 millióból meg vegyünk 3gy 4. Poulsen-t. Mikor látványosan felfelé lógott ki a folyamatosan vereségeket szenvedő csapatból, akkor se sírt hogy ő bizony le akar lépni. Ostobaság lenne nekünk küldeni. Buffont eladni gigantikus baromság lenne. Érte se kapunk már olyan összeget, amiből maradna elég a csapat tényleges megerősítésére(mármint sztárokkal nem újabb cserékkel), ráadásul kapusposzton csak gyengülhetnénk. Ha egy mondatban kéne írnom ezt az egészet, amelyik Juve drukker nyerészkedésből elküldené a legjobbnak tűnő fiatal olasz védőt valamint 2-3 rosszabb meccs és 1 baki után elküldené Buffont, az vagy idióta, vagy FM függő és még nem látott igazi meccset.

Btw. Csak a 2. félidőre sikerült hazaérnem. Melo meglepően jól tolta, szégyenteljes volt így beszorulni, Candevra meg tökéletes 5. kp-nek tűnik. Remélem kitart a lendület, mert ebben a sűrű mezőnyben 2-3 meccsel 4-5 helyeket lehet utazni le-föl.
andree 2010.02.22 14:37:07
@dzolutan: Olvasgatni szoktam nyilatkozatokat, de nem találtam nagyon parasztságot benne. Legalább is a Genoa dicsérésén kívül nem emlékszem semmi extrára tőle. A lélektelen dolgot meg nem értem. Ultra szar védelem mögött tette a dolgát hétről-hétre. Mikor juve meccsen voltam mindenki kiabálta a nevét, többször kiintett, jó arc volt nagyon, tartotta a kontaktot az ultrákkal, és mikor égtünk, baromi szomorú volt. Látszott, hogy messze nem az az ember aki leszarja, hogy mi van a csapattal.
Két évvel ezelőtt a Milan egészen elsőrangú produkcióval lepte meg a Manchester Unitedet, az óriásit futballozó olaszok keresztbe lenyelték az angolokat. Lássuk be, ennek most jóval kevesebb az esélye, még ha ez a United nem is olyan erős, mint az volt, és nem is függött annyira…..
andree 2010.02.16 20:41:43
@horas: Gondolom idegenben biztonságosabb egy rengeteget dolgozó Parkot játszatni szélen, mint őt.
Újra felvillan a lehetősége egy szoros(abb) befutónak, miután a Milan ideges meccsen lebírta az Udinesét, az Inter pedig kikap, de legalábbis nem nyer Nápolyban. A Romának talán most senki nem állhat az útjába, a Juventus senkinek nem tud az útjába állni, a Genoa meg is előzi…..
andree 2010.02.16 10:03:00
@montipájton: Csak az a gond, hogy előtte indexen sikerült írni egy "Del Piero csalásával nyert a Juventus" című cikket a fordulóról. Nyilván ilyesmi úgy születik, hogy valamelyik Juve ellenfelének(Mondjuk erről van egy erős tippem) szurkoló nézi a meccset, és vigyorog, hogy "Szop a Juve, szop a Juve". Aztán elbasszák a kárörömét, és gyors ad a cikknek egy ilyen undorító főcímet.(Kb GC is így működik ebben a topicban) Mondjuk ez van annyira szánalmas, hogy az ember 10 mp-t se foglalkozzon vele, de egy Juve drukker ezután nem ír olyan (amúgy teljesen fölösleges, mert ezt kb az összes idősebb játékosról le lehetne írni, aki nem Giggs) publicisztikát, hogy "hát igen milyen lett ez az Alex". Szarul jön ki egymás után. Ha csak úgy kijön egy ilyen cikk akkor csak leírom róla, hogy sztem hülyeség, de így időzítve gusztustalan egy (Elvileg)Juve szurkolótól. Amúgy semmi bajom Benitoval, szeretem az itteni írásait(Más sporttal kapcsolatos oldalt nem is nagyon olvasok, pont az ilyen elfogult, színvonaltalan újságírás miatt), de ettől nem fog megváltozni a véleményem erről a dologról.
andree 2010.02.16 13:56:00
@Mr.AT: +1

@Gabez: Úgy látom ez már valami interista mozgalom. Mármint, hogy próbáljátok összemosni balotellit Del Piero-val. Amúgy érdekes, én a botrány előtt le se szartam az Intert. Sőt a Milan-Inter Bl elődöntőn még nekik is szurkoltam. Most mióta az Inter kapott 2-3 év előnyt a Serie A-ban és alapból nagyon jól megy a csapatnak, azóta az Inter drukkerek mással se foglalkoznak csak a Juventus-al vagy a Milannal. sztem ez lehet a különbség egy nagy és egy kis/közép csapat között. Én 5-6 évelé ezelőtt jól megvoltam anélkül, hogy a többi olasz csapatra akár csak gondoltam volna is.
andree 2010.02.16 16:25:05
@vadkutya: Ejj. Azért nem hittem pont ezt a részét kell magyarázni. Úgy értettem, hogy semmilyen anyagi illetve szakmai hátrány nem érte abban az időszakban, amikor a közvetlen riválisait igen. Illetve kaptak 1-2 bajnoki címet is. De ez már annyiszor le volt írva, meg nem is volt olyan régen. Nyilván én ezt 2-3 évre becsülöm, te meg 0-ra. Nem fogunk összeveszi ezen(Én legalább is nem fogok írni ebben a témában 1 további sort sem), ellenben azt fenntartom, hogy kicsit frusztráltnak, agresszívnek érzem az Inter szurkolóit ha a többi csapatról van szó, ami tök vicces tekintve, hogy tarolnak évek óta.