Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PROFESSIONAL HAIR

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi évek nagy találmányai voltak a hajlakk és a hajzselé, melyek segítségével úgy rögzíthették az emberek a hajukat, ahogyan csak akarták. Égnek álló tüskék, búbos női frizurák, szokatlan hajköltemények, melyek tartósan megállnak a helyükön. Ezekre a csodaszerekre a…..
Nem kell messze mennünk ahhoz, hogy csodálkozhassunk. Elég, ha bekapcsoljuk a TV-t, kinyitunk egy magazint, vagy csak menjünk ki az utcára. Ma már nem csak a természetes hajszínek tűnnek fel, sőt inkább a feltűnőbb, extrémebb színek dominálnak. Bármilyen színt megtalálhatunk a…..
A frissen mosott haj csillogása, kellemes illata pozitív benyomást kelthet másokban. Igen ám, de mi van akkor, ha nem volt időnk hajunkat megmosni, mert különben elkéstünk volna a találkozóról vagy a munkahelyről? Nem kell kétségbe esni! Az alábbiakban bemutatunk 6 olyan frizurát,…..
Június óta egyre több szem tapad a TV képernyőre, hiszen megkezdődött a Foci VB. A futballrajongók nagy izgalommal várják a ma megkezdődő negyed döntőt, hiszen minden bizonnyal mindenkinek meg van a kedvenc csapata, akinek szurkol. De nézzük meg a másik oldalt is! A focistáknak…..
Biztosan te is találkoztál olyan emberrel, vagy épp te magad vagy az, aki az egyenes hajból göndört, a göndörből pedig egyenest szeretne. Ezzel nincs is semmi gond, a módszerrel annál inkább. Nem csak a hajvasalóval, hajunk elégetésével van lehetőség elérni a kívánt hatást.…..
Egy Kaliforniai cég által a hajhullás és kopaszodás kezelésére fejlesztett legújabb találmánya, melyet a Star Wars című film Stormtrooper katonái is megirigyelhetnének, tulajdonképpen egy sisak, mely lézersugarakkal hivatott stimulálni a kopaszodók fejbőrét, így serkentve a…..
Gyakran a legjobb szándék ellenére is követünk el olyan hibákat hajunk ápolása közben, melyek súlyos károkat okozhatnak. A következőkben bemutatjuk azokat a folyamatokat, melyeket érdemes nem elkövetni, inkább különleges figyelmet fordítani rájuk.   Néha a kevesebb…..
A boltokban több száz sampon közül választhatunk, ha megállunk a polc előtt. De mi alapján válasszunk? Az illata, a reklámozott hatóanyaga, esetleg a csomagolása alapján? Válasszuk inkább a bio sampont, melyet otthon is elkészíthetünk hajtípustól függően. Az elkészítéshez…..
A meleg időben sokkal több káros hatás érheti hajunkat, mint a hidegebb időszakokban. A nap kiszívja, megváltoztatja a színét, de a klóros strand vizek és a szél sem tesz jót hajunknak. Éppen ezért fontos, hogy intenzíven ápoljuk hajunkat a jó idő…..
Akik már egészen fiatalon komolyan veszik a szemöldök jelentőségét :) Vicces, kreatív, vagy talán kissé morbid? A döntést rátok bízzuk! Rajzolt szemöldökű babák képei árasztották el a különböző hír és közösségi oldalakat, mint legújabb internetes trend. Az…..
A hajfestés egyre népszerűbb manapság, mivel felfrissíti a külsőt, ráadásul az ősz hajszálakat is elfedi. Nem szükséges azonban azonnal telefont ragadni és csörögni a fodrásznak. Könnyedén elvégezhetjük a festést mi magunk házilag is. Az alábbi tippek betartásával…..
A pakolások különös szereppel bírnak hajunk esetében is. Amellett, hogy megtisztítjuk hajunkat, tápláljuk is hajkoronánkat a felvitt anyagok által. Most bemutatunk 5 olyan hajpakolást, melyet otthon is elkészíthetsz könnyedén. 1)      Avokádóval a fejbőr nyugtatásáért…..
A hajkefe típus kiválasztásával sokat tehetünk hajunk egészségéért. A hajkefe előnyös, mivel masszírozzuk vele a fejbőrt, ezáltal eltávolítjuk a felhalmozódott hámsejteket és a faggyút is egyenletesen tudjuk eloszlatni. A klasszikus ovális végű fésűvel stimuláljuk a fejbőr…..
A kopaszodás egy sokakat érintő problémává vált. A haj elkezd hullani, majd sosem nő vissza. Annak érdekében, hogy ezt a hajhullást elkerüljük, mi magunk is tehetünk. Táplálkozásunk ugyanis hatással van hajunk erejére és egészégére. Hajunk éppúgy igényli a kiegyensúlyozott…..
Az ember természeténél fogva a legegyszerűbb, legkönnyebb, leggyorsabb megoldást keresi, ha problémába ütközik élete során. A kopaszodás is egy ilyen nyűg, mely rengetegünknek okoz nehézségeket szerte a világon.   Egyes cégek csodaszerekkel rukkolnak elő, melyek azonnali…..
A tetoválásnak már évtizedek óta nagy önkifejező szerepe van, ráadásul utat enged a kreativitásnak. A tetoválás egy olyan szimbólum, mellyel kifejezhetünk számtalan dolgot: ízlést, hovatartozást, gondolkodást stb. Sokan azonban ódzkodnak a bőrre vitt festéktől, mondván:…..
Kíváncsi vagy, hogy nézne ki néhány, a leghíresebb kopasz férfiak közül egy hajbeültetés után? Segítünk elképzelni! 1. Patrick Stewart. . 2. Jason Statham. 3. Billy Zane. 4. Dara Ó Briain. 5. Bruce Willis. 6. Harry Hill. 7. Eric…..
Kevesen tudják, de létezik egy olyan hozzávaló a konyhában, mely nem csak a nőknek jön jól az ételkészítésnél, hanem a szépségápolás területén is segítségül hívható. A legtöbb háztartásban biztosan megtalálható és még nem is drága. Nem másról van szó, mint az…..
Bánjunk hát óvatosan azokkal a szemöldökcsipeszekkel, vagy esetleg fontoljunk meg egy szemöldökbeültetést!  Ahogyan a fenti példák is alátámasztják, mindenképpen megéri!   ..
Sokakkal előfordult már, hogy hiába a gondos hajápolás: sampon, balzsam, pakolás, mégis zsíros, seprűs lett a hajuk, vagy kiszáradt a hajuk vége. Ilyenkor jogosan gyanakodhatunk arra, hogy nem megfelelő terméket használtunk. Ahhoz, hogy váltsunk, fontos, hogy tudjuk mely összetevők…..
A hajhullás és a kopaszodás problémája már a korábbi évszázadok során is aggasztó volt mindkét nem számára. Az adott korban rendelkezésre álló eszközöket felhasználva igyekeztek megszüntetni hajbajukat. Nézzük meg melyek voltak ezek a meglepő megoldások.  Az ókori…..
Természetes alapanyagokból, általunk, házilag készült haj maszkok gyakran még hatásosabbak is lehetnek a sérült haj kezelésében, mint a drogériákban és boltokban kapható adalékanyagoktól tobzódó, jelentősen drágább társaik. Íme, néhány egyszerűen elkészíthető…..
A kopaszodással küzdők minden bizonnyal az egekig magasztalják vagy a pokol mélyére kívánják azt, aki megalkotta a fejfedőket. Az, hogy ki melyik csoportba tartozik, az a viszonyuktól függ. Akinek problémát okozott, nem fogja a szívébe zárni, míg akinek segítője, az igazi jó…..
Átlagosan összesen 5 hónapot tölt egy férfi életében csak borotválkozással, ami összesen körülbelül 20000 alkalom. A leghosszabb hajú férfi rekordját a vietnámi Tran Van Hay tartotta 6,8 méteres volt haja halálakor 2010-ben és 10,5 kg-ot nyomott. A leghosszabb hajú nő pedig a…..
Ki ne futott volna már bele az interneten hirdetett és a közösségi oldalakon is elterjedt tökéletes alakot, vakítóan fehér fogakat vagy éppen dús hajkoronát ígérő készítményekbe. Szinte minden problémára találhatunk egy nem ritkán több tíz ezer forintos orvosságot, vitamint…..