Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alpharius

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Menjetek a francba! 2014.12.15 19:11:20
Diszklémer: ez egy nagyon dühös, néhol trágár poszt lesz. Aki nem szereti az ilyesmit, ne olvassa tovább. Nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam ilyet írni. Most írok. Mert kurvára elegem van. A mai nap döbbenetesen tömény esszenciája volt a hazai politika rothadtságának,…..
Alpharius 2014.12.17 14:42:29
@Diorella Queen:

Igeeen, ezt már szeretem, szarni _minden_ törvényre :)
Csak mondd merrefelé szoktál esténként sétálgatni, a többit bízd ide... ;)
Mandiner blog Sorsunk a holokauszt 2014.01.27 13:51:00
Vendégszerzőnk, Petri Lukács Ádám írása a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából. (Fotó: Fortepan) * Sokat képzelegtem gyerekkoromban arról a kígyót formáló, rubinszemű aranykarkötőről, amelyet a kerepestarcsai gyűjtőtáborban elvettek a magyar ifjak…..
Úgy tűnik, lassan lezárják a szemét az Európáról ábrándozó Ukrajnának. Milliók álma ér véget hamarosan az erővel, pénzzel és rezsicsökkentéssel Kelet felé fordított hatalmas országban. A múlt hét végén az elnökhű ukrán parlament elfogadta a gyülekezési jogot…..
Erősen indított az idei évvel felálló, a kormány által alapított VERITAS Történetkutató Intézet. Az intézet vezetésével megbízott Szakály Sándor ugyanis az MTI-nek adott interjúban néhány, a történelmi köztudatunkban valóban tévesen szereplő esemény között úgy beszélt…..
Alpharius 2014.01.18 23:58:14
@biboldó:

Mocskosantiszemitafasisztanácirasszista-evagy?
Alpharius 2014.01.19 09:33:03
@vantaan:

Ne ferdíts, történelemhamisító! Nincs olyan, hogy székelyek, Gyurcsány Ferenc világosan megmondta anno, hogy ők 23 millió román!

Az aradi 13-ról pedig tudjuk, hogy mind osztrákok, vagy zsidók voltak, szóval az legfeljebb a holokauszt tragédiájához kapcsolódhat, ők is részei a hatmilliárd áldozatnak, és a tomboló fasizmusnak!
Alpharius 2014.01.19 18:14:30
@vantaan:

Holokauszttagadó! Követelem, hogy azonnal törjék rád az ajtót, és vigyenek el a Tett és Védelem Alapítvány remek emberei!!!
A kampány eddigi legijesztőbb, leghülyébb és legkárosabb ötlete bukkant fel az év elején: minden magyar állampolgár alanyi jogon kapjon x mennyiségű pénzt az államtól, mert csak. Az eredeti javaslat itt megtekinthető. Akik nem érnek rá átlapozni, azoknak egy zanzásított…..