Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robogó

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A WeWood is ott lesz az idei BrandFestival-on. A WeWood fából készült high-tech karórája maga a fenntartható divat. Minden eladott design karóra egy fa életét jelenti, valahol a világban...
Harmadik részével folytatódott az RTL Klub, A mi kis falunk című sorozata. A tovább mögött spoileresen értékeljük a rész eseményeit...
Nem újdonság, hogy a Facebookon és más közösségi oldalakon az emberek hajlamosak a kizárólag a legjobb oldalukat mutatni: kockahas-villantás a konditeremben, vagy egy tökéletes beállított póz, amelyben nádszálvékonynak látszik a test. Ez azonban sokszor nagyon félrevezető, és ezeket a fotókat…..
Kik Európa leggazdagabb családjai és hogyan gazdagodtak meg? Mi a receptje a generációkon át gyarapodó vagyonoknak? Összeállításunk második részében a 12 leggazdagabb családot gyűjtöttük össze (az első részben a 13.-tól a 21. helyig mutattuk be az európai sikertörténeteket, itt)...
December 8-án, 18 órától rendezték meg a street food éjjelét. Ez már a harmadik ilyen rendezvény Budapesten, a számtalan food truck show mellett. És ne feledkezzünk el róla, hiszen szezonja van: az adventi vásárban, ha az ajándékok keresése közben megéheznénk, számtalan pavilonból szerezhetünk…..
Az édes lépes méz a legtöbb ember számára ínyenc finomság, folyékony arany, azonban ezért a finomságért a méhek fizetik meg a valódi árat, hiszen munkájuk gyümölcsét elveszik tőlük...
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Folytatódott az HBO Westworld című sorozata, aminek a napokban jelentették be a második évadát. Tovább mögött spoileresen foglalkozunk az epizód eseményeivel...
robogó 2016.11.16 19:03:22
Ötödik epizódjához érkezett az HBO legújabb sorozata, a Westworld. Ezúttal is jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel a tovább mögött...
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Ha látott már valaki tipikus sorházas utcát Angliában, biztos megragadta az épületek hangulata. Most azonban lerántom a leplet róluk és benézünk a lakásokba, ugyanis kívűlről nézni vagy bennük lakni két külön dolog. A bájos kinézet sokszor rengeteg kompromisszumot és kényelmetlenséget takar,…..
robogó 2016.10.23 15:35:45
@masada: szia csak érdeklődöm vályog házak vannak illetve a penész ellen tesznek-e?
A thrillerekben és horrorfilmekben ijesztő, de egyben szórakoztató dolog is számunkra, ha azt látjuk, hogy a szereplők rémisztő, elhagyatott helyekre merészkednek. A valóságban viszont nem lenne olyan nagy buli, a következő helyeken biztosan rajtad is kitörne a frász. 1. Akershus erőd, Norvégia A…..
A FastFoodMenuPrice alapvetően egy árakkal foglalkozó oldal, azonban most egy infografikán mutatják be, hogy mi történik a testünkkel, miután megettünk egy Big Mac szendvicset.  Az első 10 percben az agyunk jutalmazó rendszere indul be, köszönhetően a magas…..
A pillanatnyilag a legrégebbi fennmaradt pesti (pesti oldali) fényképet tíz évvel ezelőtt, 2006 végén mutatták be a bécsi Albertinában az Egy új kor ősnyomtatványai. A dagerrotípia úttörői Ausztriában 1839–1850 című kiállításon. A tárlat egyik kurátora, dr. Monika Faber…..
Hetven esztendővel ezelőtt, 1946. október 16-án végezték ki a nürnbergi per során halálra ítélt vádlottakat, akik a Harmadik Birodalom politikai, katonai és gazdasági vezetői voltak. Tízen álltak a bitófa alá, hiszen Hermann Göring előző éjszaka öngyilkos lett. A hóhérként közreműködő John C. Woods…..
Nem tudtok ti örülni semminek, az a ti bajotok. Timi fánkozója a gyerekeknek akart segíteni. Azoknak a tehetősebb csemetéknek, akiknek az anyukája nem bír fánkot sütni, mert üzletei vannak meg karrierjei több, és a hosszú műkörmei beleakad a sütés közben. De viszont ezek a gyerekek gazdag háttérrel,…..
robogó 2016.10.15 17:53:02
robogó 2016.10.15 17:53:46
Meglátogattuk szegény Samsung vetélytársait, hogy megkérdezzük, mit szólnak a Note 7 tragédiájához. A várakozásoknak megfelelően igen visszafogottan reagáltak Az LG-nél kifejezetten szomorúak voltak  ..
Elég jól sikerült az HBO új sorozatának, a Westworldnek a bemutatkozása. Egy igazi nagyszabású első részt kaptunk, nagyon látványos jelenetekkel, nagy színészekkel és rengeteg kérdéssel. Ezeknek egy részét ki is tárgyaltuk a Kultrovat Podcast kilencedik részében. Ha esetleg lemaradtatok volna róla,…..
robogó 2016.10.09 08:16:05
robogó 2016.10.09 08:16:37
Szóval, úgy döntöttél, hogy ellátogatsz az Oktoberfestre. Ez esetben biztos lehetsz benne, hogy egy életre szóló élményben lesz részed. De mégis, mit kell tudnod, mielőtt elindulsz a nagy kalandra? Ebben a cikkben mindent megtudhatsz, amit a sátraktól, és a dirndlektől kezdve a sörökön át a…..
A vasúton mozgatható rakétakilövő állomásoktól a groteszk módon kivégzett felsővezetőkig sok mindent olvashatunk erről a világtól elzárkózott diktatúráról (más kérdés, hogy mennyi igaz ezekből a hírekből). Az azonban talán kevésbé közismert, hogy az országnak külön…..
Amerikában valószínűleg körberöhögnének, vagy ha kedvesebbek akarnának lenni, nagyokat néznének és nyelnének, amikor elkezdenénk áradozni egy társaságban Ford Fairlane, vagyis a „Mr. Rock and Roll Detektív” magyarországi kultikus becsben tartásáról. Az is elképzelhető, hogy az első sokk hatása alatt…..
V. Pál ügyével többször is foglalkoztam korábbi bejegyzéseimben, a borlopásos-mérgezéses ügynek ugyanis kertészeti vonatkozású vetületei is vannak, a szomorú eset jól világított rá, hogy a vidéki háztáji gazdálkodás lassú kihalásában főszerepet játszanak a gazdák életét megkeserítő terménytolvajok.…..
Ki ne ismerné azt a nézést, amit akkor látunk, mikor kutyánk vacsoraidőben produkál az ebédlőasztal mellett állva. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy legalább egy apró ételdarabkát ne ejtsünk le a földre kedvencünk számára. Vannak olyan ételek, melyeket még a könyörgő szemek láttán sem adhatunk…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   A blog rendszeres olvasói valószínűleg emlékeznek Péter korábbi vendégposztjára, amit az akkor 93.000 km-t futott bontatlan blokkos Simsonjának szentelt. Akkor jó kis vita…..
Nem volt rossz dolga azoknak, akik nyáron új sorozatokra vágytak. Az internetet letarolta a Stranger Things a Netflixen, majd ezt követte a The Get Down (amiről hamarosan mi is írunk), de az HBO-nak is sikerült összekaparnia magát a Night Of-nak köszönhetően, és akkor az OJ Simpson-sorozatról nem is…..