Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palkovicsné bejglije

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Palkovicsné bejglije tollából érkezett az alábbi teszt, enjoy! A vas: Toyota Corolla 1.6, 110 LE, 4 ajtós kivitel 2003-as évjárat Az igazság az, hogy két ugyanilyen Corollát hajtottam szinte párhuzamosan, az egyiket 90.000 km-en keresztül, a másikat 50.000 km-en át.…..
Palkovicsné bejglije 2008.10.14 11:55:06
Ismét saját dolgaimból kiindulva ötlött fel bennem a poszt megirása, mert kicsit furán érint a dolog.Van egy autó, egy közel egy éves Fabia, 1,4 16V motorral, még kettő év teljeskörű garanciával. Három probléma van vele, amiket jó lenne orvosolni, mert elég zavaróak.1, Ha…..
Jó reggelt!Bocsánat a tegnapi kimaradásért, a hétvégén elhalmozott a házam körüli teendők sokasága, ezért elmaradt a posztirás.Történt velünk egy érdekes sztori a minap. Egy kollegámmal álldogáltunk a cég előtt az utcán cigizgetve. Szokásos nézelődés, autók, jó kis…..
Valahogy mindig nagyon negativan állok a rendőrökhöz, aminek meg is vannak az okai. Nagyképű, öntelt, tanulatlan és hatalom-tudattól megrészegült ember a legtöbb. Kivételek persze mindig vannak, egy két embert ismerek személyesen is, akiknek az a szakmájuk, emberileg mégis…..
Péter a bokorban, fa tövében és ki tudja még mi mindennel álcázott fura helyeken elhelyezett sebességmérők ellen tiltakozik. Mért van az, hogy sok helyen nem figyelmeztetnek minket, hol számíthatunk radar kontrollra, hiszen így a kecske is jól lakna, vagyis ennek tudatában nem…..
Palkovicsné bejglije küldte az alábbi tesztet, ami rövidebb ugyan, mint az előző, de szintén kielégitő tartalmú.Enjoy! Modell: Golf IV 1.6l, 16V, 101 LE Szöveges ítélet: Kényszerből ültem bele, cégautóként ez jutott. Elég leharcolt példány volt (az első, utána…..
Az én első autóm semmiképpen sem felel meg így utólag a most elképzelt autónak. Egy csodaszép, bilikék Cinquecento volt, de annyira imádtam mégis, hogy hihetetlen. Megbízható volt 9 éves létére, nem fogyasztott sokat, ha kellett, vitte tartósan a 130-at. Semmi más nem számított…..
Autótesztelő Egy lesújtó cikk 2008.09.18 13:45:37
A következő hirt az Indexen találtam, érdemes rajta elgondolkodni kicsit. Gyorshajtás miatt tetőre tette a szerencsétlen az autót (feltételezem, nem a sajátját). Nem volt jogositványa. Meghalt egy 11 és egy 18 éves fiatal. Emberünk, aki még nem nagykorú, olyan simán meg fogja…..
autózz! Nyerj autóskártyát! 2008.09.17 14:00:00
Volt nekünk július elején egy blogtalálkozónk, ahová vittünk magunkkal mindenféle nyereményt és azt hittük, hogy szét is osztogattuk mindet. Aztán hazaérve konstatáltuk, hogy bizony a Hammer által önként és nagylelkűen felajánlott három csomag autóskártya ott maradt a táska…..
Palkovicsné bejglije 2008.09.17 19:35:19
Levélírónk, kinek nevét csak mi tudhatjuk, a lopakodó járművekkel kapcsolatban írt nekünk. Pontosabban azokról a vezetőkről, akik sötétben is stresszmentesen közlekednek, macskákat megszégyenítő éleslátással, csak arra nem gondolnak, hogy ezzel a többiekre hoznak szívbajt.…..
Az Invitelnél hosszúra nyúló, izzadságszagú meetingeket tartanak, hogy újabb és újabb kreatív módszerekkel fogjanak maguknak új előfizetőt. Legutóbb a "keressünk idős hozzátartozót és másszunk be hozzá az ablakon" tervezet került elfogadásra, elsőnek a 304310036…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Palkovicsné bejglije 2008.09.08 17:37:12
Aki meg rinyál azon, hogy sz@r a Homár, az a legnagyobb marha. Nem veszitek észre, hogy ezt a blogot nem a postok, hanem a kommentek teszik naggyá. Ha szerintetek sz@r a Homár, akkor nem kell olvasni, de még kevésbé kell postolni, és ha nem lesz egy hozzászólás sem, akkor majd leesik a tantusz szilyéknek is.
Attis egy hitelkártyát szeretett volna a Raiffeisentől, de a csendes bankfiókban már megneszelték a gazdasági világválságot, úgyhogy inkánn ideoda tologatták a papírjait, amíg meg nem unta és elment máshoz: Tudom, nem vagyok sikeres ember, de nemrégiben igényeltem egyik…..
Ha az olvasónál nem megy a net, azt a Homár érthető okból különösen nem szereti. Szegény kaJo is hiába várja az áramszünettől elszaródott switch szerelését, a Digikábelnél bár úgy tűnt, értelmezték a bejelentést, mégsem tudják megoldani a problémáját. 2008.07.17-én…..
Külön boldogság a Homárnak, amikor közhasznú információkkal szolgálhat Olvasóinak. Nelson például azt szerette volna megtudni, hogyan jön össze Sinkovits Imre és a randibugyi, illetve mi is az valójában? Ma (nekem még) kora reggel lőttem a képet a Westend egyik fehérnemű…..
Palkovicsné bejglije 2008.04.25 20:08:23
"andreiground · www.andreiground.com/ 2008.04.25. 12:42:57
Palkovicsné bejglije · www.panaszfal.hu 2008.04.25. 11:32:58

"Bakker, itthon van, akinek ennyi a havi fizetése..."

Nem ezerben mondtam, hanem euróban. A 170 euró nagyjából 43000 magyar pénz. Ha ne adj ég lemész Hévízre, akkor ott sem úszod meg (igaz szállással) 25000 alatt."

A szomszédasszonyomnak alig több, mint fele a nyugdíja, pedig nem korengedménnyel ment nyugdíjba, 45 évet melózott a TSZ-ben, nem volt adócsaló, stb...
Meglehetős médiablitzkrieggel nyomul a Coca-Cola a magánimportban már hónapok óta kapható Coca-Cola Zero hivatalos magyarországi bevezetése miatt. A termékről a Homár már tavaly ősszel egészen nagy tesztet közölt, ami itt elolvasható. Az újabb kóstolás csak megerősítette, hogy…..
Boglárka elmondása szerint a Jysk bútorüzletben tanúja volt, ahogy az üzletvezető némi ordibálással egybekötve elhajtott egy nyugdíjas vásárlót a kerti székével együtt. A cég honlapján 2 év szavatosságot vállal minden termékére, jótállást viszont csak a 10 ezer forint…..
A határozott fellépésen múlik minden. Judit kezéből például lazán kikapta az ellenőr a diákigazolványát, hogy "akkor ő ezt most lefoglalja", vagy kap 12 ezer forintot vagy hatezret vagy valami. A szóváltás dulakodássá fajult, egy állítólagos ujjcsavarás után viszont…..
Gábor egy vicces kutassal találkozott egy Shell kimérésen, ahol a csávó úgy próbálta rábeszélni a drágább üzemanyagra, hogy az autó halálát vizionálta az olcsóbb, "biodízeles" matéria használtata esetén: Minap Szekszárd felé menet félúton megálltam Bonyhádon,…..
Na igen, pont erről volt az imént szó. Igazából a 4-es metrót fel lehetne tölteni a fantombírságos sztorikkal, de ez egy annyira minősített eset, hogy nagyon. Ádám édesapját halála után sikerült megbírságolnia a Centrumnak egy olyan autóban, amit addigra már kivontak a…..
Palkovicsné bejglije 2008.01.10 23:19:00
A vonatkozó jogszabály az 1988. évi I. törvény a közúti közlekedésről. A vonatkozó paragrafus a 15.§, mely 2006 december 22-i hatállyal módosult.

15. § (1) A miniszter – rendeletben – meghatározott járművek közlekedését a közút kezelőjének hozzájárulásához és díj fizetéséhez kötheti.

(2)
(3) Közút területén vagy a közút területén kívüli közterületen létesített, illetőleg kijelölt várakozóhelyen a közút kezelője díj és pótdíj szedését rendelheti el.
(4) Az (1) bekezdésben, továbbá a 33/A. § szerinti használati díj, valamint pótdíj megfizetéséről a gépjármű tulajdonosa (üzemben tartója) gondoskodik.
(5) Amennyiben a (3) bekezdésben meghatározott díjat nem fizették meg, a közút kezelője vagy az általa megállapodás alapján megbízott gazdálkodó szervezet a létesített, illetőleg kijelölt várakozóhely jogosulatlan úthasználatának időpontjától számított 60 napos jogvesztő határidőn belül köteles postára adni a díj- vagy pótdíjfizetési felszólítást. A díj- és a pótdíjfizetési kötelezettség egy év alatt évül el. A díj és a pótdíj után késedelmi kamat nem követelhető.

A módosító jogszabály záró rendelkezései között az is szerepel, hogy ha a 2006. december 22-ig keletkezett tartozás miatti felszólításokat legkésőbb február 20-áig nem adják postára, többé már nem követelhetik azokat, ugyanis a 60 napos határidőből kicsúsztak.
A rend kedvéért egy linkkel megemlékezünk a legújabb parkolási buktáról. Most a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás szívta meg, ugyanis egy darab bizonyítékot sem bírtak prezentálni az általuk állítólag jogosan megbüntetett autósok ellen:Az adatbevitel…..
Palkovicsné bejglije 2008.01.10 12:59:03
Palkovicsné bejglije 2008.01.10 13:14:31
Parkolóellenőrök királya: B@szki, amikor az elhaladó autó adatait beírjátok, hogy ott parkol, és azért külditek neki a felszólítást, akkor igenis menjen perre a dolog, és bizonyítsatok. Ha meg buktok, akkor minden költséget, kiesett bevételt, erkölcsi kárt térítsetek meg...