Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tombolda

4 bejegyzést írt és 319 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan vége az augusztusnak, a vakációk időszaka is lejár a hónap végével. Ilyenkor mindannyiunknak vissza kell rázódni a megszokott hétköznapokba, amit mindenki változó érzelmekkel él meg. A nyaralás utáni depresszió ugyanis létezik és - mint minden depressziónál - erre is érdemes odafigyelni. A…..
A berlini egyetemi menzákról majdhogynem száműzik a húst. Hogy miért? A diákszövetség képviselőjének nyilatkozata szerint a diákok nyomására, akik többször jelenzték, szeretnék, ha a menzák klímabarátabb módon működnének. Ezért az őszi szemesztertől kezdve a húsételek a kínálat csupán 4 százalékát…..
A divatvilág sokak számára távolinak tűnhet, pedig kevés odafigyeléssel mi is divatosan öltözhetünk, és ehhez még plusz pénzt sem kell költenünk feltétlenül. A Business Insider most azt szedte össze, hogy melyik öltönyhöz melyik cipő illik.  A fekete cipő univerzális,…..
Az öltözet nem csak önkifejezési eszköz, hanem gyakran egy réteghez, közösséghez való tartozás szimbóluma is. Kétségtelen hogy sok munka megkövetel egy fajta uniformist, a pénzvilágban pedig alap az öltöny.  Vagy csak volt? A start-up szegmens ontja a farmeros flip-flopos milliárdosokat. A változó…..
Hétvégén Suiningban, Délnyugat-Kína Szecsuan tartományában a meteorológiai szolgálat 40 fokot jósolt. Nem kellett volna! Máris elindultak a helyiek egy kicsit hűsölni...
Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek lassítják az öregedési folyamatokat, hiszen meggátolják az oxidációt. Éppen ezért, ha fiatal szeretnél maradni, fokozottan figyelj az antioxidáns beviteledre! Babfélék A babfélék rendkívül sok antioxidánst tartalmaznak,…..
Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) 2014. október 21-i ítéletében elmarasztalta Magyarországot az Emberi Jogok Európai Egyezményében biztosított tisztességes eljáráshoz való jog, ezen belül a perek ésszerű időn belül való befejezéséhez való jog, valamint a tulajdon…..
Tombolda 2014.10.29 15:58:38
@cenzuratroll bosszanto: pártállástól függetlenül is így lett volna.
 A főzős műsorok között nagyon kevés az olyan, aminek rendszeres nézője, olyan pedig még kevesebb van, aminek a rajongója is leszek. A kört ha tovább akarnám szűkíteni akkor azt is mondhatnám, hogy ezek a kritériumok nagyon ritkán húzhatók rá magyar produkciókra, de persze…..
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
Tombolda 2014.09.17 09:32:35
Könyörgöm, higgyék el, nem vagyok bűnös! Nem tettem semmit, amit a zsidóság felróhatna nekem, mert kiálltam az antiszemitizmus ellen és soha nem bántottam senkit származása vagy vallása miatt. Soha nem néztem tétlenül, ha gyengébbet bántanak, mindenkor felszólaltam…..
Tombolda 2014.05.01 19:13:16
TOMBOLDA 2014... 2014.03.30 22:14:25
Eltelt egy év.....
A műtétet követő rehabilitáció is fontos lépése egy műtétnek, ugyanis mi is nagymértékben tudjuk befolyásolni egy műtét után a felépülést. Felmerül tehát a kérdés, mit tehetünk meg a gerincműtét után, és mitől kell óvakodni. Íme, egy pár tanács...
Tombolda 2014.02.17 14:39:20
@Tombolda: "Ilyenkor a legtöbb megengedett mozgás amennyit a gyógytornászunk és állapotunk enged."

Na éppen ennyit... :-)
Viszont el kell kezdeni minél előbb.
Tombolda 2014.02.17 16:38:59
@Salemi boszorkány: Olvass vissza engem mivel műtöttek. Igen, pockorongos pácienseknek fel kell állni másnap, tudni kell talpra állni. Velem legalábbis ezt tették.

Porckorongsérv műtétje rutineljárásnak számít már régóta. Ez számít manapság népbetegségnek.
Felesleges hetekig feküdni gipszágyban, ezzel még tovább gyengítve az izomzatot, aminek inkább tartani kellene.
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
Tombolda 2014.01.11 19:14:12
@Nancsi: " A "közúton 150-el megyek, mert szeretek haladni" gyerekből meg kiváló vesedonor lesz. "

és / vagy gyilkos.
Tombolda 2014.01.11 19:26:15
@Nem Penny hajója: " valahogy nem tudok toleráns lenni az ilyen "150-nél jobban ura vagyok az autónak, mint a sok kis mazsola 90-nél"-vallást képviselő "emberrel". "

gyilkossal.
A Horvát Ateisták és Agnosztikusok Szövetségének a Facebook-oldalán egy könnyen kezelhető online felületet tettek közzé, aminek segítségével a Római Katolikus Egyházból kilépni gyerekjáték. "Szeretne kilépni a Római Katolikus Egyházból, de nem tudja hogyan? A legfonosabb az…..
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
Nem menekültünk meg a könnyektől, az X-Faktor új szériájában Keresztes Ildikó helyett Tóth Gabinál törik el a mécses - írja a Bors. A sírás dramaturgiai elemmé vált a tehetségkutató előző szériájában, Keresztes pityergése többször szerepelt a bulvárlapokban, mint a…..
Tombolda 2013.08.27 14:59:29
Csapnivaló GDP, rekord államadósság.  A japán pénzügyi atombomba pontosan az aminek látszik: tömegpusztító fegyver. A Bank of Japan extrémlaza monetáris politikájára épülő gazdaságélénkítő program egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: Az…..
Tisztelt Szerkesztőség!  Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
Saját kíváncsiságomra végeztem egy egyszerű kis számítást, hogy a Pártunk és Kormányunk által oly sokat hangoztatott, és a magyar családok védelmezőjének (és mellékesen a 2014-es választások megnyerése kulcsának) tartott Wunderwaffe, azaz a rezsicsökkentés mennyire áll meg…..
A karácsonyi nagy tömeges előreszámlázás után most az ELMŰ interenetes felületén futott bele hasonlóba naiv ügyfél. Bankkártyás fizetésnél valahogy becsúszott a júniusi számla a májusi mellé, és semmit nem lehetett módosítani, ezért leokézta: Ma, azaz 2013.05.17-én be…..
TOMBOLDA 2013... 2013.03.21 17:44:02
...éééés még mindig semmi.....
A Kaiser Permanente amerikai egészségügyi biztosító videóján egy kissé utópisztikus világot látunk, de számos eleme hamarosan megvalósulhat. ..
Tombolda 2013.02.20 11:45:03
Bornai Tibor A fa ára 2012.12.30 19:35:58
Szomszédom szomorúan mutatja a kertjében álló, félbevágott fenyőt. Valaki ellopta karácsonyra a felső másfél métert. A fejemet csóválom, és már ébred is bennem a tanult gondolatsor, hogyan lehetne elkapni az illetőt, miként bizonyítható, hogy éppen annak a fának a csúcsa…..
Tombolda 2012.12.31 09:36:25
@Tombolda: ja persze nem értem az egészet. libsi geci fasz. tolvaj vagy magad is.
Tombolda 2012.12.31 10:17:11
@Bornai Tibor: te köcsög idén nem volt fám mivel nem tudtam megfizetni. néhány gallyal oldottam meg. ennyire nehéz felfogni a tolvajnak ugye?
Közel 50 ezer halott hat év alatt, rengeteg lefejezve, tömegsírban – egyebek mellett ez a mérlege 2006 óta a mexikói drogháborúnak, melyet rivális kartellek vívnak egymással. Bemutatjuk a legfontosabb szereplőket! (Figyelem, a posztban csak felnőtteknek szánt kép is…..
Tombolda 2012.08.15 10:21:42